- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie sobotnio! Niestety u mnie też leje i jest ciemno jak o 6 rano
Ewcia- strasznie cieszę się, z możliwości dzieciątka) mam nadzieję, że się udało!!! Ale co ma być to będzie, poczekamy te parę dni i zobaczymy
Ja też będę testować w przyszłym tygodniu, chyba, że wcześniej przyjdzie @. Mam narazie 37, więc zobaczymy, bo przed @ też mi się podnosi temper...
Czy zawsze się ma to brudzenie implantacyjne?
Ewcia- strasznie cieszę się, z możliwości dzieciątka) mam nadzieję, że się udało!!! Ale co ma być to będzie, poczekamy te parę dni i zobaczymy
Ja też będę testować w przyszłym tygodniu, chyba, że wcześniej przyjdzie @. Mam narazie 37, więc zobaczymy, bo przed @ też mi się podnosi temper...
Czy zawsze się ma to brudzenie implantacyjne?
U
użytkowniczka usunieta
Gość
ewcia- nic sie nie dzieje.. jak znajdziesz chwile i wyslesz to bedzie mi baaaaaaaaardzo milo bo zbieram takie kartki i je ukladam w kuchni.... od razu sie milej robi..
jaewa- dom z basenem tez bym chciala...ale ten basen trzeba oczyszczac a to kupa roboty ale fajnie bedziecie miec jeju!!! super!!! to trzymam &&&&&&&&&&& zeby sie udalo
Japonia... to moje marzenie tez.... tak jak Indie, Turcja.. ale na to jescze dlugo musze poczekac no i pewnego dnia tez bym chciala do Australii zawitac. Moj K. ma tam rodzine i juz nas zapraszali.. teraz znowu kolejny raz - na wesele... no ale gdzie ja polece.. nie ma szans
a tempke masz niezla.. wow! i masz racje- wyluzuj... bobas przyjdzie w odpowiednim czasie i nie wazne, czy bedziesz tego bardzo chciec czy nie.. Najwyzszy wie co robi i kiedy jest odpowiedni moment.. a nam ... pozostaje sie tylko modlic i wierzyc sciskam Cie mocno i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ania- dla Ciebie tez duzy buziak i przytulam mocno... dzieciatko przyjdzie .. zobaczysz.. moze teraz nie jest jeszcze odpowiedni czas.. chociaz to boli, ale tak niestety jest.. Przypuszczam, ze jest ciezko, ale nie poddawaj sie... pewnego dnia otrzymasz ten wspanialy dar tak jak kazda z nas.. Pragniesz tego dziecka i na pewno kiedys.. moze juz wkrotce, zobaczysz II kreseczki
dla Ciebie tez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jaewa- dom z basenem tez bym chciala...ale ten basen trzeba oczyszczac a to kupa roboty ale fajnie bedziecie miec jeju!!! super!!! to trzymam &&&&&&&&&&& zeby sie udalo
Japonia... to moje marzenie tez.... tak jak Indie, Turcja.. ale na to jescze dlugo musze poczekac no i pewnego dnia tez bym chciala do Australii zawitac. Moj K. ma tam rodzine i juz nas zapraszali.. teraz znowu kolejny raz - na wesele... no ale gdzie ja polece.. nie ma szans
a tempke masz niezla.. wow! i masz racje- wyluzuj... bobas przyjdzie w odpowiednim czasie i nie wazne, czy bedziesz tego bardzo chciec czy nie.. Najwyzszy wie co robi i kiedy jest odpowiedni moment.. a nam ... pozostaje sie tylko modlic i wierzyc sciskam Cie mocno i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ania- dla Ciebie tez duzy buziak i przytulam mocno... dzieciatko przyjdzie .. zobaczysz.. moze teraz nie jest jeszcze odpowiedni czas.. chociaz to boli, ale tak niestety jest.. Przypuszczam, ze jest ciezko, ale nie poddawaj sie... pewnego dnia otrzymasz ten wspanialy dar tak jak kazda z nas.. Pragniesz tego dziecka i na pewno kiedys.. moze juz wkrotce, zobaczysz II kreseczki
dla Ciebie tez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
B
bunia87
Gość
No właśnie drogie Panie. a propos testów bo właśnie jestem w takcie ich robienia. w 16, 17 i 18 dc wyszły pozytywnie. w 16 i 18 obie kreski były takie same a 17 testowa była zdecydowanie mocniejsza. dziś jest 19 dc i testowa kreseczka wyszła ciut słabiej niż kontrolna. powiedzcie mi czy jest możliwe żeby fasolka się wprowadziła w tym cyklu skoro wynik jest dziś negatywny? czytałam na formach że jeśli starania się udały to ten pik lh powinien w dalszym ciągu występować i wynik nadal powinien być dodatni. co o tym myślicie?
czy ktoś miał takie wyniki a jednak ciąża została potwierdzona?
nie możesz kierować się testem owu w określeniu czy się udało, czy nie. te testy wykrywają całkiem inny hormon niż wytwarzany jest w ciąży. to prawda, że jeśli już jest po zagnieżdżeniu, czyli kiedy normalny test ciążowy już wykrywa ciążę, to test owu może być fałszywie dodatki, gdyź zarodek oprócz gonadotropiny kosmówkowej wytwarza coś podobnego do lh, co może pokazać owu test. ogólnie rzecz biorąc jeśli pokazało ci ciemniejszą kreskę, to owulacja powinna była wystąpić, ale jeżeli w dalszym sprawdzaniu nie wychodzą ciągle 2 kreski to nie znaczy to, że się nie udało. tu niestety trzeba poczekać na moment zrobienia testu ciążowego lub badania z krwi betaHCH
witam się dzisiaj
ewcia no to trzymamy kciukaski, żeby to było TO &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-*
jaewa witaj i żegnaj. buźka
heloł monia i maggy
ania a robiłaś wcześniej test? bo jeśli @ ci się spóźniła, to może oznaczać, że przesunęła się owulacja a co za tym idzie wydłużył się również cykl. bo tak się składa, że owu nie zawsze występuje tego samego dnia cyklu. czasem jest szybciej (więc i @ jest szybciej), a czasem później. a dlatego, że ilość dni po owulacji jest taka sama, ale przed niekoniecznie. dlatego są czasem różnice w cyklach :-) mam nadzieję, że pomogłam trochę
no i mam też nadzieję, że za bardzo się nie wymądrzam ;-)
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
czesc dziewczynki
Monia - wszystkiego naj naj najlepszego :*:*
u mnie leje w ogóle pogoda do dupy ..........
Ewcia , Maggy , Jaewa:*:*:*:*
Monia - wszystkiego naj naj najlepszego :*:*
u mnie leje w ogóle pogoda do dupy ..........
Ewcia , Maggy , Jaewa:*:*:*:*
Wisieńka
Fanka BB :)
Jej dziewczyny Pol instalowal nowego anyvirusa i zabrał mi kompa i trwalo to tyle...
Maggy super, ze fajnie się czujesz, mam nadzieję, ze nawet przy tym wstawaniu bedzie dobrze. Wyobrażam sobie jak rodzice się cieszą z przyjazdu i jak cieszysz sie ty. Zostja na slubie? I ja chyba przeoczyłam kiedy ten radosny dzień?
Ewcia to ja drydnę zaraz:-)
Jaewa Ja tez staram sie wyluzowac i kurcze coraz bardziej sie napinam
monia my tez mamy takie plaszcze przeciwdeszczowe, wygladam w nich jak Karamba czyli szpieg z doliny deszczowcow
Ania przykro mi ale wygląda na to, ze to @:-)
bunia jak wczorajszy wieczotrek , udany?
szczęsliwa witaj ciężarowko
ha ja z kartkami też odwlekłam przez te zawirownia i przeprowadzki ciagłe ale juz zakupilam i w poniedzialek polecą. Nawet wiem gdzie mam pocztę
Maggy super, ze fajnie się czujesz, mam nadzieję, ze nawet przy tym wstawaniu bedzie dobrze. Wyobrażam sobie jak rodzice się cieszą z przyjazdu i jak cieszysz sie ty. Zostja na slubie? I ja chyba przeoczyłam kiedy ten radosny dzień?
Ewcia to ja drydnę zaraz:-)
Jaewa Ja tez staram sie wyluzowac i kurcze coraz bardziej sie napinam
monia my tez mamy takie plaszcze przeciwdeszczowe, wygladam w nich jak Karamba czyli szpieg z doliny deszczowcow
Ania przykro mi ale wygląda na to, ze to @:-)
bunia jak wczorajszy wieczotrek , udany?
szczęsliwa witaj ciężarowko
ha ja z kartkami też odwlekłam przez te zawirownia i przeprowadzki ciagłe ale juz zakupilam i w poniedzialek polecą. Nawet wiem gdzie mam pocztę
Ostatnia edycja:
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Ewcia - Trzymam kciuki i oby sie udało
Wisieńko - czesc kochana jak sie czujesz??
Wisieńko - czesc kochana jak sie czujesz??
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny.
U nas też leje, eh...
EWCIA - nawet nie wiesz, jak bardzo bym się ucieszyła, gdyby się Wam udało. I jak mocno "trzymam kciuki".
A ja wczoraj zaliczyłam wieczór koszmarkowy... męczyły mnie mdłości, słabo mi się robiło, głowa pękała, trzy razy wymiotowałam. Na szczęście już jest o niebo lepiej. Ale to był chyba szczyt skumulowanych objawów I trymestru.
U nas też leje, eh...
EWCIA - nawet nie wiesz, jak bardzo bym się ucieszyła, gdyby się Wam udało. I jak mocno "trzymam kciuki".
A ja wczoraj zaliczyłam wieczór koszmarkowy... męczyły mnie mdłości, słabo mi się robiło, głowa pękała, trzy razy wymiotowałam. Na szczęście już jest o niebo lepiej. Ale to był chyba szczyt skumulowanych objawów I trymestru.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: