reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Matko, leje jak z cebra! I wiatr taki, że mi się nawet łba do sklepu nie chce wystawiać! :baffled::szok:

Mama - szkoda mi Domisia, ale mam nadzieję, że Zuzia nie złapie choróbska od niego. Oby szybko wyzdrowiał!

A ja zauważyłam ten płodny śluz u mnie - 2-gi raz w tym cyklu! Nigdy wcześniej nie miałam go dwa razy w jednym cyklu! :szok: No i weź tu, człowieku, wyczuj, kiedy owulka...

MARY-BETH- nie patrz na to kochana-dzialajcie;-):tak::tak::tak::tak: i tez mam nadzieje ,ze Zuza nie zalapie bo zaraz przedszkole....

RENNA- jak juz sobie ustawisz suwaczek to tak jak pisalam NAGAPALMA musisz wejsc w ustawienia na gorze str.na pasku i tam masz edytuj sygnature-tam kliknij i wklej bbcode kilknij na zapisz zmiany i gotowe.
a zeby zaznaczyc bbcode suwaczka to jak do ustawisz to kliknij ponizej na bbcode-zaznaczy sie na niebiesko,naciśnij Ctrl i C i potem wejdz w ustawienia i w sygnature i tak zrob crtl i V i pojawi sie bbkode .jak zrobisz zapisz zmiany to sie zapisze na stale;-)

hej babeczki:tak::-).wybaczcie,ale 40 str nie nadrobię.pozdrawiam i witam wszystkie:-)

ja dziś już w pracy byłam na radzie:baffled:.ledwo do domu dojechałam,a tu sekretara dzwoni,że na jutro o 9 mam z kolegą osobistą audiencję u dyrekcji w związku z planem i pewnie coś jeszcze,wrrr:angry::wściekła/y:

mama jak M wróci i udostępni mi swe minuty,to dryndnę:tak::-D.zdrówka dla Dominisia!

NIKA 100 LATEK,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I DZIDZIULKA MALUTKIEGO:tak::-)

no, biszkopt się piecze. potem do nagrzanego piekarnika wsadzę kuraka i będzie supcio

a jak ciasto się będzie chłodzić, to przygotuję krem, nałożę i pójdzie do lodówki. i to będzie tyle na dzisiaj. kurak jeszcze zostanie na jutro, to tylko do niego jutro dowalę ziemniaki (bo dziś salatka makaronowa z papryką) i też będzie obiad.

brzuch mnie jakoś boli :s

RENNA- no supreeee-zdolniacha!!!
a dostalas maila z przepisami???wczoraj kom mi sie zawiesil i prosilam Zapmartusie ,zeby Tobie wyslala:))

BUNIA- piszkopt-mniammmm,ale coz-dietka:))
BIBINKA- oki,mam nadzieje,ze M.udostepni:)) no i zaczyna sie w pracy....wspolczuje!!

reklama
dostałam dostałam włąsnie druknełam sobie wszystko i mam zamiar spróbowac :) Zobaczymy jaki bedzie efekt :)

Szkoda Dominisia ze chory ale teraz to juz bedzie tylko lepiej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry