reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buniu- masz talent Kochana:tak::tak:

Ewelinko- no właśnie, jak będziesz jechała do Zakopanego:-D:-D
MOŻE PRZEZ ZDOLNY ŚLĄSK?:-D:-D

reklama
A ja se zrobie nowego suwaka, a co !
mama - czyli mama malowana ? heh ! A ja se dzis oka nie pomalowałam, wogóle dzis se twarzy nie namalowałam ... buuuu

dzięki dziewczyny

no ja taka właśnie jestem- monotonna. jak już mnie coś wciągnie to nie ma zmiłuj. np. książka-> czytam czasem po nocy, jak się obudzę to idę sikać i robić śniadanie z myślą, kiedy ją wkońcu dorwę. a jak już skończę, to taka pustka... teraz muszę czekać do połowy września i okaże się czy dostanę więcej kaski. jak tak, to kupię kanwę, nici i będę wyszywać "gwiaździstą noc" van gogha dla przyjaciół w prezencie ślubnym (co prawda nie wiadomo kiedy ten ślub, ale wkońcu się odbędzie)

na dziś mam już zrobioną sałatkę, mięsko już leży w przyprawach. zostało mi upiec biszkopta i zrobić krem (malinowy). a taki sobie deserek wymyśliłam, bo mamy duuuuuuuużo jajek, to biszkopt nie musi być oszczędny

mam dla was kawał:

Wchodzi kompletnie zalany gość w środku nocy do domu i od progu wrzeszczy:
- Ku*wa, wróciłem!
Przewraca się w przedpokoju, rumor jak na wojnie, doczołguje się do sypianli cały czas bluźniąc.
- Wróciłem, ku*wa! - drze się głośno już w sypialni, po czym pada na łóżko w ubraniu.
A przed snem jedna błoga myśl przemyka mu przez głowę:
- Ale za*ebiście jest być kawalerem i mieszkać samemu...

Witam!
Jestem tu nowa i rowniez staramy sie o drugiego malucha ;) ostatnio poszalelismy w dni plodne i czekam na rezultaty :)

witaj ewcia - a to dopiero staranka zaczynacie ? Ile latek ma pierworodny ? Zycze powodzenia !
ps. nie widac mojego suwaka ?

Bunia no super wyszedł Ci ten haft. Zazdroszczę i chyba dzisiaj sama coś dodam do swojego (już prawie o nim zapomniałam) :-(
V-jolka - właśnie - masz swój sklep w internecie?

A ja zastanawiam sie nad otworzeniem kwiaciarni, lubię kwiaty, tylko poszłabym na kurs florystyczny, co Wy myslicie o tym ?

reklama
czesc dziewczyny!
co tam u was ? u nas cieplo... maly poszedl spac a ja odpoczywam!
wczoraj o 22 sie wkoncu zdecydowalam i kupilam bilet do Polski. lece w nastepna niedziele na tydzien :)
ale sie babcia i dziadek iesza juz ze wnuka zobacza! normalnie 20 m -cy temu moim rodzicom oficjalnie odbilo hihihihihi :)
milego dnia wszytskim zycze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry