reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinka witaj skarbie,Ty masz pojęcie jak mi ulzyło.... W końcu, a jeszcze ostatnio płakałam ci w słuchawkę. Teraz nasza kolej tzn. trzydziestek , działamy ,zachodzimy, rodzimy! 30 I+DZR. Tobie kto? Mów a załatwię!

naprawdę bardzo sie cieszę;)))))))))).aż tak długo nie czekałaś,a juz Ci hormony w kość dały,wredne!!!obyś miała rację co do tych 30-stek,czyli m.in. Nas...

marta sliczny awatarek mój barek dołożę i mamy tydzień balangi
bibinka w sumie nie długo i bardzo mi ulzyło. Hormony mi waliły mózgownicę kaskadami, ciesze się, ze zaczynam poznawać sie w lustrze
agnieszka no @ dzis sie ujawniła, mamy zielone swiatło, badania i wszytsko inne więc zaczynamy w tym cyklu. Cięzko będzie znaleźć jakoąś jego prawidłowość ale mam nadzieję, ze sie uda i, ze tym razem nic sie nie wydarzy
Matko i córko jak zaczynam mysleć o ciąży to wpadam w panikę.

Wisieńko nie bój...choć to tak łatwo powiedzieć.
Ja jeszcze nie podjęłam starań a jak pomyślę o ciąży to ciarki mam na plecach.Za dużo się naczytałam a poza tym przeraża mnie poród:(
Cieszę się że już zaczynacie starania trzymam kciuki &&&

Misia rozumiem trzyma kciuki aby teścik wyszedł pozytywnie:)
&&&

reklama
Agunia :*:*
Wisieńko tylko spokojnie :):) trzymam kciuki :*
Kochane moje łóżeczko już woła Aguś choć sie połóż :):) wiec zmykam śpiochać buziaczki kochane dobranoć :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry