reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja w sobote...
ależ mnie dziś brzusio bolał tak gdzies ze 40 minut... jak na @ i już sie wystraszyłam, ale poleżałam z pół godzinki i póki co przeszło... mam nadzieje, że to macica sie rozciąga a nie jakieś złe rzeczy... ale miałam stracha... jeszcze nigdy mnie tak nie bolało...
doczytałam co tam u Was i mary przykro mi że @ przylazła, ale jest nadzieja na nowy cykl...

no to sie nasiedziałam... Ala wstała i musze sie nią zając ehhhhh.... wlece wieczorem, ale myślę o Was ciepło...

Ależ dzisiaj leniwy dzień :-D

Szczęśliwa - maluszek też się gimnastykował skoro dziadki to robiły :-D

Moje łobuzy najedzone i śpią a ja powiesiłam sobie pranie - dorwałam bodziaki dla maluszka bo miałam za mało wsadu :-D A że to była partia od mojej siostry ciotecznej to wolałam przeprać :sorry: Teraz za oknem sobie schną :-) Teściowa przyniosła gołąbki a że M chciał coś na szybko to je zjedliśmy na obiad :-( Teraz mnie brzuch boli jak pieron bo młody Kapusty nie lubi :-(

Hej wszystkim!
Znow udalo mi sie wbic na internet w czasie pracy. :-D Lekki mlynek dzis, wiec ja tylko na chwilke...

Dziekuje Wam wszystkim za slowa otuchy!!!
Krakowianka - dzieki! Wiesz, ja juz usunelam suwaczek jak mi testy negatywne wychodzily i myslalam, zeby juz przestac liczyc te dni plodne... Ale jakos lubie ten suwaczek... :zawstydzona/y: A z tego cyklowego to sie wlasciwie sporo ucze o swoim cyklu. :zawstydzona/y: A co do badan idt., to jeszcze sie wstrzymam pare miesiecy ze sprawdzaniem czy wsio ze mna OK, bo cos mi sie wydaje, ze ktorys z nastepnych kilku cykli bedzie owocny... :-)

Jeeeju, jechalam dzis do pracy, a w pociagu taki sliczny bobas sie do mnie usmiechal! W pracy kolezanki corka z bobaskim przyszla i tez sie do mnie usmiechal! :-) Aaaale ja bym chciala takiego bobaska...

Kuuurcze, cos mnie wywala, internet jakis kiepski teraz, wiec zmykam i zaloguje sie z domku. Buuuziaki! :*:*

Ostatnia edycja:
Hey laski. Wreszcie mam chwilkę obiadek zjedzony ,naczynia pomyte ,posprzątane ,pobawiliśmy się z Maciusiem i teraz padł z tego wszystkiego. Więc cisza spokój i szum laptopa :-)

Hej laseczki! Wszystkie bez wyjątku!
Widze, że większość po obiedzie, ja dopiero przed, szykuje się obiado-kolacja-leczo, mniamm:-)
Jestem dziś tak senna, że prawie śpie na stojąco:baffled:
M. w pracy, Adaś oglada Clifforda i mam chwilkę dla siebie.
Cisza na forum, jak nigdy...

Marcepanku- jak samopoczucie?

Pozdrawiam Was ciepło z deszczowego Pnia:-D

Cześć wam wszystkie w deszczową sobotę.

U nas leje od 12 i końca nie widać. Ja również po obiadku bardzo pysznym bo zrobiłam odlotowe gołąbeczki :-)
Teraz czas się wziąć za przygotowania ciuszków na jutrzejszą imprezkę. Mamy chrzciny mojego bratanka, mam nadzieje że pogoda chociaż dopisze.

Pozdrawiam i miłego popołudnia.

Marcepanku- łap okazję i relaksuj się ile wlezie. Jakieś objawy ciążowe Ci towarzyszą? Jak u Was dziś pogoda?

Jadzia- witaj, udanej imprezki i niedzieli :-)

Hehe, wszystkich gdzieś wywiało.

reklama
jadziu hey. Wszystkie dziś zadowolone z obiadków :-) albo mi się wydaje. Udanej imprezki oczywiście bez alko :-) ciężaróweczko:-)
kalamandyna mam kilka od mdłości które najgorsze są rano i wieczorem ,ból piersi i biegam wciąż do łazienki. Śmieję się bo w nocy co 2h a czasem i co jedną godzinę wstaje i idę siku czyli już nocne wstawanie wyrabiam jak do dziecka :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry