reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja w sobote...
ależ mnie dziś brzusio bolał tak gdzies ze 40 minut... jak na @ i już sie wystraszyłam, ale poleżałam z pół godzinki i póki co przeszło... mam nadzieje, że to macica sie rozciąga a nie jakieś złe rzeczy... ale miałam stracha... jeszcze nigdy mnie tak nie bolało...
doczytałam co tam u Was i mary przykro mi że @ przylazła, ale jest nadzieja na nowy cykl...

no to sie nasiedziałam... Ala wstała i musze sie nią zając ehhhhh.... wlece wieczorem, ale myślę o Was ciepło...

Ależ dzisiaj leniwy dzień :-D

Szczęśliwa - maluszek też się gimnastykował skoro dziadki to robiły :-D

Moje łobuzy najedzone i śpią a ja powiesiłam sobie pranie - dorwałam bodziaki dla maluszka bo miałam za mało wsadu :-D A że to była partia od mojej siostry ciotecznej to wolałam przeprać :sorry: Teraz za oknem sobie schną :-) Teściowa przyniosła gołąbki a że M chciał coś na szybko to je zjedliśmy na obiad :-( Teraz mnie brzuch boli jak pieron bo młody Kapusty nie lubi :-(

Hej wszystkim!
Znow udalo mi sie wbic na internet w czasie pracy. :-D Lekki mlynek dzis, wiec ja tylko na chwilke...

Dziekuje Wam wszystkim za slowa otuchy!!!
Krakowianka - dzieki! Wiesz, ja juz usunelam suwaczek jak mi testy negatywne wychodzily i myslalam, zeby juz przestac liczyc te dni plodne... Ale jakos lubie ten suwaczek... :zawstydzona/y: A z tego cyklowego to sie wlasciwie sporo ucze o swoim cyklu. :zawstydzona/y: A co do badan idt., to jeszcze sie wstrzymam pare miesiecy ze sprawdzaniem czy wsio ze mna OK, bo cos mi sie wydaje, ze ktorys z nastepnych kilku cykli bedzie owocny... :-)

Jeeeju, jechalam dzis do pracy, a w pociagu taki sliczny bobas sie do mnie usmiechal! W pracy kolezanki corka z bobaskim przyszla i tez sie do mnie usmiechal! :-) Aaaale ja bym chciala takiego bobaska...

Kuuurcze, cos mnie wywala, internet jakis kiepski teraz, wiec zmykam i zaloguje sie z domku. Buuuziaki! :*:*

Ostatnia edycja:
Hey laski. Wreszcie mam chwilkę obiadek zjedzony ,naczynia pomyte ,posprzątane ,pobawiliśmy się z Maciusiem i teraz padł z tego wszystkiego. Więc cisza spokój i szum laptopa :-)

Hej laseczki! Wszystkie bez wyjątku!
Widze, że większość po obiedzie, ja dopiero przed, szykuje się obiado-kolacja-leczo, mniamm:-)
Jestem dziś tak senna, że prawie śpie na stojąco:baffled:
M. w pracy, Adaś oglada Clifforda i mam chwilkę dla siebie.
Cisza na forum, jak nigdy...

Marcepanku- jak samopoczucie?

Pozdrawiam Was ciepło z deszczowego Pnia:-D

Cześć wam wszystkie w deszczową sobotę.

U nas leje od 12 i końca nie widać. Ja również po obiadku bardzo pysznym bo zrobiłam odlotowe gołąbeczki :-)
Teraz czas się wziąć za przygotowania ciuszków na jutrzejszą imprezkę. Mamy chrzciny mojego bratanka, mam nadzieje że pogoda chociaż dopisze.

Pozdrawiam i miłego popołudnia.

Marcepanku- łap okazję i relaksuj się ile wlezie. Jakieś objawy ciążowe Ci towarzyszą? Jak u Was dziś pogoda?

Jadzia- witaj, udanej imprezki i niedzieli :-)

Hehe, wszystkich gdzieś wywiało.

reklama
jadziu hey. Wszystkie dziś zadowolone z obiadków :-) albo mi się wydaje. Udanej imprezki oczywiście bez alko :-) ciężaróweczko:-)
kalamandyna mam kilka od mdłości które najgorsze są rano i wieczorem ,ból piersi i biegam wciąż do łazienki. Śmieję się bo w nocy co 2h a czasem i co jedną godzinę wstaje i idę siku czyli już nocne wstawanie wyrabiam jak do dziecka :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry