reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamcia dziekujemy za wiesci, pozdrow Ja od nas i usciskaj, niech teraz troszke wypocznie po podrozy i przyjemnie spedza czas

Hej Marecepanek
Czemu powywalalas?? A weselicho zadne sie nie szykuje?? Do trzaskania by bylo!

reklama
PRALINKA-ogromne gratki dla męża-awans,podwyzka-nono,super!!ciesze sie z Wami!!!a pogoda potworna!!u nas co prawda byla "tylko"ulewa ,ale za to pol nocy....teraz pada,ale nie wieje.a Tobie wspolczuje przezyc...

MARCEPANEK- cześc kochana no w koncu sie pokazalas-myslalam juz ,ze spisz calymi dniami a Ty sprzatasz:-D:-D:-D
sciskam Cie i wspolczuje samotnej soboty...ale w koncu Tom wroci:tak:

Dzieki Mamcia
U mnie rano (jak Mezus mi pobutke zrobil) to lalo, a teraz slonko swieci...
Porabana ta pogoda...
Ale dzisiaj nie ryzykuje na rowerku

A wracajac do awansu kurcze korci mnie zeby mamie powiedziec, ale nie odbiore Mu tej chwili, moze jutro do rodzico pojedziemy to sie pochwali

Widac ze weekend, na BB pusto sie zrobilo...

Ja uciekam teraz z piesiem, bo jeszcze dzisiaj nie byl Ale musze Go najpierw obudzic bo spi pod lozkiem

Mam nadzieje ze jak wroce to jeszcze bedziecie

MARCEPANEK- wiem jak to jest jak mąż pracuje w wekendy...ja juz od dość dawna mam Toma w domu weekendami,ale wiem jak to bylo jak chodzil a jeszcze na popoludnie to juz wogole bieda...ale u mnie masakra z cisnieniem....caly czas pada i jest szaro ,buro ...

Witam weekendowo :-)

My dopiero po śniadaniu, mieliśmy długą noc :-D;-) i późno wstałam. I dobrze, za oknem chmury i obietnica ulewy...

Pozdrawiam staraczki i zaciążone, zajrzę później, teraz obowiązki :baffled:

Ach i taka jeszcze jedna uwaga... świadome zakładanie rodziny polega na jej planowaniu, więc nie ma się co złościć na siebie, że się chce, stara i myśli o tym :-) Nie czujmy się winne! Wiele kobiet planujących dzieci zachodzi w ciążę, nie pozostaje nam nic innego jak ubrać się w cierpliwość i nie poddawać!

Buziaki, miłego weekendu!

ooo
Juz znowu grzmi i sie czarno robi...
Ciekawe jak dzisiaj dojade do pracy...

Marcepanek u Nas jest jeszcze gorzej...
Mezus do 14 a ja na 15 do pracy...

Hope witaj, musze Ci przyznac racje,ale ja i tak nie zrozumiem nigdy jakim cudem ludzie wpadaja...

Jakbym uciekla to znaczy ze burza jest...

J

info od BUNI:
Sa w Nowym Saczu-przerwa na siku,rece Ja bola bo od 100km ciagle serpentyny jak to w gorach,za jakies 2 h powinni byc na miejscu.buziaki i pozdrowienia:tak:

my nadal walczymy z szafa nie ma lekko
HOPE- witaj po udanej nocy;-):tak::tak:

Mamcia dzieki za info
Pozdrow Ja i usciskaj
A z szafa to pewnie nagroda bedzie za wysilek wieczorkiem

Juz obiadek zaczelam robic...
Dzisiaj rybcia
Mezus uwielbia rybcie ale ja mam zadko okazje kupic bo u nas w osiedlowym sklepie to tylko panga i z kilo zrobi sie 200gr po rozmrozeniu...

reklama
PRALINKA- no mam nadzieje,ze bedzie mial sile wieczorem b to ciezka robota z ta szafa:baffled:
my wlasnie zjedlismy obiad-kupilam wczoraj piekny kawal miesa od szynki ,wiec zrobilam pyszne,kruche bitki w sosie,ziemniaczki,buraczki i kompot z wisni od mojej babci:tak:;-)zjedzone ze smakiem,wszyscy mieli puste talerze:-D
teraz dzieci wcinaja biszkopty przy bajce,ja zrobilam kawe a Tomi poszedl skrecic 2 boki i wraca na kawe:tak:
napisalam Buni skrot co tam u nas!

a Tobie smacznej rybki:tak::tak::tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry