reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej laski, u mnei wielkie sprzatanie, pranie i zapelnianie lodowki. w ten fajerwerkowy dzien nigdy nic nie planmujemy, ale ze mieszkamy prawie nad samym jeziorem to po fajerwerkach wszyscy si edo nas zwalaja, wiec na wszelki wypadek nakupowalismy butelek z napojami wszelakimi i jakies chipsy do podgryzania, pewnie wszyscy sie jak zawsze do nas zwala, bo nikomu sienie chce z tlumem strasznym wracac od siebie.

no i caly czas mam ten sluz zakrwawiony - czy ktoras z was tak miala po hsg? u mnie to juz 4 dzien po badaniu... ponaglam was, bo poki co zadna mi nic w tym temacie nie odpowiedziala. help! ;-)

kozica- GRATULACJE! Potwornie zadzroszcze,nie dosc, ze fasolina to jeszcze wpierwszym cyklu! brawo! ja juz 14 cykl sie mecze i nic. Wrr!

Marcepanku

Widzę jesteś w 6 tygodniu jakie badania miałaś już zlecone przez lekarza ? Ja na razie tylko mocz, krew, poziom cukru i WR

pok ja niestety nie wiem więc nie pomogę :-(
jadzia a mam kilka zleconych ,ale to do końca miesiąca mogę poczekać. Mam też takie dodatkowe by określić coś tam w krwi czy to nie wytwarzam czegoś co szkodzi dzidzi. Bo mamy z Tomem konflikt serologiczny...
DZIEWCZYNY GDZIE JESTEŚCIE? Znów się bobosexicie :-)

Ostatnia edycja:
pok ja niestety nie wiem więc nie pomogę :-(
jadzia a mam kilka zleconych ,ale to do końca miesiąca mogę poczekać. Mam też takie dodatkowe by określić coś tam w krwi czy to nie wytwarzam czegoś co szkodzi dzidzi. Bo mamy z Tomem konflikt serologiczny...
DZIEWCZYNY GDZIE JESTEŚCIE? Znów się bobosexicie :-)

ehehe Marcepanku weekendujemy się grupowo każda u siebie ;-):-)

Pogoda u nas iście łóżkowa, może dzięki temu będzie duuuużo majówek? :-D:-)

Kozica doczytałam wielkie gratulacje! To się nazywa mieć szczęście :-):tak:

Ostatnia edycja:
Marcepanek - warto robić te badania chociażby dla samej siebie :tak: Ja muszę w przyszłym tygodniu zrobić sobie morfologię i przeciwciała anty RH bo u nas konflikt niestety :-) Chociaż morfologię może sobie daruję bo robiłam dwa tygodnie temu o te omdlenia :-)

W ogóle to śmieszne teraz te wymogi - z Karolą robiłam sobie jedynie dwa razy przeciwciała i raz morfologię w 37 tygodniu :-p I wsio było ok i nikt się nie czepiał, nie pytał a ja się dobrze czułam :-p

reklama
dziewczyny Wy to i tak macie dużo badań... u mnie tylko raz na całe 40 tygodni ciązy jest robione badanie krwi w 12tc. a później nikt już krwi nie bada...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry