- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny!
Wpadłam żeby przekazać że robiłam test :
Jednak udało się w pierwszym cyklu!!!! :-) Trochę jeszcze jesteśmy w szoku ale bardzo się cieszymy.
Kozica
Przyłączam się do gratulacji.
Marcepanek
Fanka BB :)
kozica super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalamandyna nie robiłam ,ale mam już listę badań na teraz :-) co do różyczki miałam więc jedno mniej.
maran witaj ;-)
kalamandyna nie robiłam ,ale mam już listę badań na teraz :-) co do różyczki miałam więc jedno mniej.
maran witaj ;-)
hej laski, u mnei wielkie sprzatanie, pranie i zapelnianie lodowki. w ten fajerwerkowy dzien nigdy nic nie planmujemy, ale ze mieszkamy prawie nad samym jeziorem to po fajerwerkach wszyscy si edo nas zwalaja, wiec na wszelki wypadek nakupowalismy butelek z napojami wszelakimi i jakies chipsy do podgryzania, pewnie wszyscy sie jak zawsze do nas zwala, bo nikomu sienie chce z tlumem strasznym wracac od siebie.
no i caly czas mam ten sluz zakrwawiony - czy ktoras z was tak miala po hsg? u mnie to juz 4 dzien po badaniu... ponaglam was, bo poki co zadna mi nic w tym temacie nie odpowiedziala. help! ;-)
kozica- GRATULACJE! Potwornie zadzroszcze,nie dosc, ze fasolina to jeszcze wpierwszym cyklu! brawo! ja juz 14 cykl sie mecze i nic. Wrr!
no i caly czas mam ten sluz zakrwawiony - czy ktoras z was tak miala po hsg? u mnie to juz 4 dzien po badaniu... ponaglam was, bo poki co zadna mi nic w tym temacie nie odpowiedziala. help! ;-)
kozica- GRATULACJE! Potwornie zadzroszcze,nie dosc, ze fasolina to jeszcze wpierwszym cyklu! brawo! ja juz 14 cykl sie mecze i nic. Wrr!
Marcepanek
pok ja niestety nie wiem więc nie pomogę :-(
jadzia a mam kilka zleconych ,ale to do końca miesiąca mogę poczekać. Mam też takie dodatkowe by określić coś tam w krwi czy to nie wytwarzam czegoś co szkodzi dzidzi. Bo mamy z Tomem konflikt serologiczny...
DZIEWCZYNY GDZIE JESTEŚCIE? Znów się bobosexicie :-)
jadzia a mam kilka zleconych ,ale to do końca miesiąca mogę poczekać. Mam też takie dodatkowe by określić coś tam w krwi czy to nie wytwarzam czegoś co szkodzi dzidzi. Bo mamy z Tomem konflikt serologiczny...
Ostatnia edycja:
Hope
podwójna mama :-)
pok ja niestety nie wiem więc nie pomogę :-(
ehehe Marcepanku weekendujemy się grupowo każda u siebie ;-):-)
Pogoda u nas iście łóżkowa, może dzięki temu będzie duuuużo majówek?

Kozica doczytałam wielkie gratulacje! To się nazywa mieć szczęście :-)

Ostatnia edycja:
Marcepanek
Hope witaj :-)
Heh no nie zdziwiłabym się i wszystkie oznajmią ,że są w ciąży :-)
A jak tam Twoje nastawienie na bejbe?
Heh no nie zdziwiłabym się i wszystkie oznajmią ,że są w ciąży :-)
A jak tam Twoje nastawienie na bejbe?
S
Sol
Gość
Marcepanek - warto robić te badania chociażby dla samej siebie
Ja muszę w przyszłym tygodniu zrobić sobie morfologię i przeciwciała anty RH bo u nas konflikt niestety :-) Chociaż morfologię może sobie daruję bo robiłam dwa tygodnie temu o te omdlenia :-)
W ogóle to śmieszne teraz te wymogi - z Karolą robiłam sobie jedynie dwa razy przeciwciała i raz morfologię w 37 tygodniu
I wsio było ok i nikt się nie czepiał, nie pytał a ja się dobrze czułam 

W ogóle to śmieszne teraz te wymogi - z Karolą robiłam sobie jedynie dwa razy przeciwciała i raz morfologię w 37 tygodniu

reklama
maran-atha
dziewczyny Wy to i tak macie dużo badań... u mnie tylko raz na całe 40 tygodni ciązy jest robione badanie krwi w 12tc. a później nikt już krwi nie bada...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: