reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laseczki kochane,

ja dzis dzien zaczynalam dlugo, powoli i leniwie. P. zrobil na sniadanie pyszny club sandwich. a teraz sie nzowu uwlailam do lozka. Jak mysle o tych wszystkich zakupach, praniach, prasowniaach, sprzataniach to mi sie slabo robi.
Zle dzis spalam - tak mnie krzyz bolal, ze ledwo sie ruszalam. No i ciagle mam zakrwawiony sluz. Nie wiem bac sie czy nie, przytlac czy nie - owulka dzis/jutro. Ciagle testow owu nie kupilam, bo tu wszystko otwarte do 18 a jak z pracy wychodze o 20 to nie mam szans na kupienie czegokolwiek. Niby na dworcu wszystko 24/7 ale to mi nie zawsze po drodze. No i nie wiem teraz ale chyba jednak lac na krwawienie i dzieci robic trzeba. Chociaz powiem Wam, ze po roku nieudanych staran mi juz nadzieja przechodzi... Dolek ostatnio mam.

Tak czy siak sciskam was mocno, zycze udanych weekendowych prac i odpoczynku troche i nie mokniecia.

A! A u nas dzisiaj coroczne swieto - beda mega fajerwerki do muzyki przez godzine. to jest zawsze co roku w sierpniu i wyglada przykladowo tak: YouTube - ‪big fireworks in Geneva Switzerland‬‎ YouTube - ‪Fêtes de Genève, feu d'artifice Geneva fireworks‬‎

buziaki

reklama
Widze ze wszystkich chyba na obiadek wymiotło :) Ja wlasnie tez w trakcie szykowania i mam nadzieje ze bedzie smakowało mojemu J i nabierze sił na wieczór :) mama05 u mnie dzisiaj zrazy wolowe z pyszniutkim sosiku i buraczki wiec menu podobne do twojego :) Milusiej soboty kochane

A dziekuje Mamcia
Juz sie rybcia smarzy, kupilam Czerniaka...
Mezus bedzie za pol godzinki w domu a ja za godzinke dokladnei mam busa wiec jeszcze sobie buzi damy
Juz wypralam dzisiaj 2 pralki i 3 sie pierze bo nasze ciuchy wczorajsze przez noc w wannie lezaly cale mokre...
Nawet buty trzeba bylo prac bo po tym deszczu najprosciej mowiac smierdzialy
Matulku jak mi sie nie chce dzisiaj do pracy....

A dziekuje Mamcia
Juz sie rybcia smarzy, kupilam Czerniaka...
Mezus bedzie za pol godzinki w domu a ja za godzinke dokladnei mam busa wiec jeszcze sobie buzi damy
Juz wypralam dzisiaj 2 pralki i 3 sie pierze bo nasze ciuchy wczorajsze przez noc w wannie lezaly cale mokre...
Nawet buty trzeba bylo prac bo po tym deszczu najprosciej mowiac smierdzialy
Matulku jak mi sie nie chce dzisiaj do pracy....

malapralinka nic sie nie martw ja dzisiaj tez ide do pracy na 16 wiec szlu nie ma. I zeby bylo weselej to jutro tez caly dzien pracuje. Dam rade twarda jestem a nie miętka :) Tobie tez milej pracki zycze i glowa do góry!!!!!

czesc kochane ja dopiero teraz bo od rana mam wene do sprzątania :):) wiec sie wzięłam i przemeblowałam w pokoiku :) bo już mam wizje gdzie łóżeczko dać wiec wykorzystałam tatka to mi ładnie poprzenosił z mamcia :):) i miejsce już jest :) malec daje czadu od rana w moim brzuchu normalnie gimnastyka pełną parą :p:p:p

czesc kochane ja dopiero teraz bo od rana mam wene do sprzątania :):) wiec sie wzięłam i przemeblowałam w pokoiku :) bo już mam wizje gdzie łóżeczko dać wiec wykorzystałam tatka to mi ładnie poprzenosił z mamcia :):) i miejsce już jest :) malec daje czadu od rana w moim brzuchu normalnie gimnastyka pełną parą :p:p:p
szczęsliwa malenstwo dawalo ci znaki czy mu sie podoba Twoja wizja czy nie:) Powiedzmy ze pomagało maleństwo przestawiac mebelki :) Jak tam dzionek mija??

Lece Laseczki...
Nie jem obiadu... Nie chce mi sie
Pok linki potem poodwiedzam bo brzmi interesujaco...
Przyjemnej soboty wszystkim zycze
A pracujacym malo stresowego dnia

Renna - nioo my z maleństwem tylko staliśmy z boku i pełna obserwacja :) a dzionek dobrze teraz pełen luzik :) wszystko zrobione najedzeni jesteśmy :):) nic tylko leniuchować ... :)

reklama
Renna - nioo my z maleństwem tylko staliśmy z boku i pełna obserwacja :) a dzionek dobrze teraz pełen luzik :) wszystko zrobione najedzeni jesteśmy :):) nic tylko leniuchować ... :)

To teraz kochana zalegnijcie gdzies na jakim wygodnym miejscu nózie do góry i pełen relax zero steresa :) Ja lece ziemniaczki ugotowac bo zaraz J bedzie sie domagal papusiania Napewno was jeszcze dzisiaj odwiedze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry