reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol - no, to ładnie Ci sie córcia uczy korzystać z nocniczka! :tak: Ja mam 3-letniego braciszka i pamietam jak jemu szło. Też się szybciutko nauczył, ale oczywiście kilka razy się zdarzyło zmoczenie majteczek.
Mama - oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka i mam nadzieję, że Twoja @ przyjdzie w terminie.
Margolcia - hej i miłej imprezki! :-)

Ja lecę się szuszyć i potem na pociąg. A po pracy M. mnie zabiera i idziemy na obiad z jego mamą. :-):-):-)

Milusiego dnia wszystkim! :-)

Cześć dziewczyny:)
Ja tylko na chwilę bo wzięliśmy się za skręcanie mebelka który kupiliśmy do Alana pokoju,później wkleję fotkę:)
Jak znajdę więcej czasu to zawitam do was na dłużej:)
Życzę wam miłego weekendu:)
Buziaki

No nic, kawka spita, bujam się i ja....bo obawiam się, że dzień dziś zbyt krótki będzie...:sorry:

Jeszcze raz cudownego weekednowania!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku! Cumoleczki***

Cześć Dziewczyny. :) Duchota u nas okropna. Boję się, że znowu jakaś burza będzie... Wczoraj była OKROPNA - połamało u nas na osiedlu wiele drzew albo powyrywało z korzeniami. o_O

Mąż śpi jeszcze - niech śpi, bo dziś ma wieczór kawalerski kolegi. ;)

Mary-beth, Maran
- dzięki za gratulacje! :) To teraz jeszcze trzymajcie kciuki, żeby w pn beta ładnie urosła...

Mary-beth - szkoda, że @ przyszła a z drugiej strony - dobrze, że jest bo niedługo znów zaczniecie starania. Kochana, pół roku to za mało, żeby się martwić. Mi lekarka mówiła, że dopiero po roku warto zacząć robić badania. Także głowa do góry. :* A może... usuniesz suwaczek i pójdziecie na spontan? Ja w każdym razie mocno o Tobie pamiętam. :)

Jednak troszke sie jeszce zdrzemnelam;-)

Mary tule mocno

Nagapalma trzymaj sie cieplusio i zagladaj czasem, my wszystko rozumiemy:tak:

Mamcia,sama nie wiem co sie z Nim dzieje, mam nadzieje ze tak zostanie;-)
A Ty masz teraz okazje nakrecic przez caly dzien Toma;-)

Jeawa ostatnio ciagle sie mijamy:-(

A wczoraj dziewczyny u Was tez taka pogoda byla?? W zyciu czegos takiego nie widzialam. Grzmot za grzmotem, oberwanie chmury, ulice zamienily sie w rwace rzeki...
Mama jak zobaczyla jak auta stoja w poprzeg ulicy to powiedziala ze to jak z horroru:szok:
A ja sie wybralam z piesiakiem na rowerze...
Jechalam do pracy, w polowie drogi mialam sie spotkac z Mezem i On mial zabrac piesiaka i On do domu a jadalej do pracy...
Jak juz na Meza czekalam na skrzyzowaniu to nagle sie ciemno zrobilo jak w nocy...
Nawet majtki szlo wykrecac...
Rodzice przyjechali autem i dowiezli mnie do pracy, nawet autem nie szlo jechac, ale tata zawodowy kierowca, bo inni nie dawali rady...
No a biedny Mezus z rowerem i piesiem do domu 20 minut.. Piesiu nie chcial nawet isc, Maz sie w domu w wannie rozbieral... Telefon Mu sie spierdzielil caly. Kurcze ze tez nie pomyslalam zeby go zabrac do auta!
Telefon za 2 tysiaki, bo to urzadzenie wielofunkcyjne z funkcja tel:crazy:
No i do serwisu trzeba bedzie...

Dzien wczoraj straszny...

No ale sa te pozytywy;-)
Meza dostala awans i podwyzke:-D
I zeby bylo lepiej to wczoraj sie dowiedzial ze awans ma juz z dniem 1 lipca:tak:

kochane napisze Wam ,ze dzwonila do mnie Marylka-dojechali wczoraj szczesliwie!!jest pod wrazeniem jaki maja domek-jest nawet orbitek-Marylka sie smiala ,ze pakuje go do auta,maja pralke,zelasko,deske do prasowania,cale wyposazenie...cala droge wymiotowala bo ma chorobe lokomocyjną...wszystkie nas pozdrawia:tak::tak::tak::tak::tak:

a my nadal walczymy z szafa-to jest taka szafa jak komandora tylko ze z "plecami" i trzeba cala rozkrecic zniesc na dol i skrecic.....
ja juz zrobilam mieso na obiad,teraz sie dusi,dzieci szalej bo u nas pada i nici z ogrodu:crazy:

reklama
40 stron!!!W jeden dzień!!!Potrzepało was?! He he :-)
Dziewczyny szalejecie oj tak.
mamuś dziękuje za pamięć ,ale ostatnio nie mam na nic siły nawet na BB.
marry
wredna @ ale teraz masz wyznacznik do następnych staranek i mam nadzieję ,że owocnych.
krakowianka super beta!!!
I w sumie z tych 40stron tyle pamiętam :-)

U mnie zaczął się okres słabości. Jak w nocy wstałam ledwo zdążyłam chwycić się łóżka bo bym na podłodze leżała. Do tego włączyło mi się sprzątanie na maxa.
Może już zgłupiałam ,ale powyciągałam wczoraj rzeczy z trzech szafek w kuchni i wszystko wymyłam filiżanki ,talerzyki ,szklanki ,kieliszki i wszyyyyyystko. Ból piersi masakra ,ale rosną bo staniki robią się przyciasnawe. Tom w pracy i znów cały dzień będziemy sami buuuuu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry