reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinko zapracowana kobieto,miłego dzionka:tak::-)
mama tylko się nie przedźwigajcie!a ta szafa duża???bo wiesz,zawsze mozna do niej wejść,he he:-D:-D:-D

a co tam z Naszą Ewcią?stało się coś...?

ewelinka widzę,że o tym samym myślimy- szafa;)))

BIBINKA, yhm...o porządkach w szafie ;-):-D
Wzajemnie milutkiego dnia Ci życzę :*

MAGGY, nie!!!!!! Ja jestem już tydzień na L4, co nie zmienia faktu, że innej roboty i załatwiania spraw jest full!!!!!!!!!!Buziam Cię Ślicznoto ;-)

Vjolka, ha ha ha ha, gdzie to się można spotkać. Buziolki Ty Nasz Odskoczniowy ZBOCZUCHU ;-)

Dziś adhd rozbudzone, mam prze****e ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
witam was serdecznie!!
Dzień zapowiada się słonecznie i dobrze, bo ma dzisiaj nie padać-ja tak chcę :D
Miłego dnia wszystkim życzę i uciekam szykować pyszności na imprezkę.Dobrze że wczoraj posprzątałam, to jedno zajęcie mniej na dzisiaj :D

mama - jak chcesz mogę trochę słoneczka wysłać bo mam go trochę :-D Jakby tak podzielić na pół było by akurat :-D A masz rację jak chłop sam zaczyna niechciany temat to trzeba korzystać :-D

bibinka - no dumna jestem z jej decyzji :tak: A przed chwilą ją złapałam i pytam czy chce siusiu i jej się wyrwało "tak" ale leci oglądać baję to ją capnęłam i na nocnik i zrobiła siku bez moczenia majtek a potem jaka z siebie zadowolona że ma sucho :-D Teraz wcina parówę a zaraz dostanie te jajka - aż się jej boję dawać bo jak mi kupę taką jajeczną w majty zrobi to zejdę z tego świata :-D

ewelinko - dzień dobry :-D i miłego dzionka :tak:

Odkurzyłam już sobie to zabieram się za tą Lasagne na obiadek :-D

maggy - to udanych zakupów :tak: Ale czemu już zimowych szukasz?

margolcia - dzień dobry i miłego :-D

Spadam bo nigdy nie wstanę od kompa :-D

maggy - to udanych zakupów :tak: Ale czemu już zimowych szukasz?
szukam zimowych na grudzien.. bo ja caly czas wierze, ze bede mogla do PL jechac :D no i potrzebuje jakies porzadne antyposlizgowe bo ja lajza jestem i na pewno gdzies sie wywale w normalnych kozakach :D

a szukam teraz, bo czas szybko leci.. w grudniu mamy jechac do PL... poza tym moze teraz ceny beda troche lepsze niz np. w listopadzie...

ok pranie wstawione wiec uciekam :)

reklama
ewelina - eee... jakie święta? To że nie wiem jaki jest dzień tygodnia nie znaczy że nie wiem jaka pora roku jest :-p :-D

Idę - wstaję i zostawiam was na jakiś czas bo muszęęęęę wstaććććć !!!!!!!!!!!!!! :-D

maggy - ok :-D Teraz rozumiem :-D

Ide, ide, ide :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry