reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczęta:-)
wczoraj wieczorem wzięłam mniejsz a dawkę bromka i od razu lepiej:tak:

mama cześćsiora:-)a to Domi Wam psikusa zrobił...:baffled:
mary przykro mi,że @ przylazła:-(.maj to piekny miesiąc:tak:.zawsze możesz iść do gina i się podpytać...
nagapalma rozumiem,mam to samo...
jaewa oby Ci się @ rozkręciła,bo u mnie to dłuuuga historia była.zresztą wisienka już Ci napisała.
zapmarta ojojoj,znów Nam się nie udało:-:)-(.ściskam Cię mocno!!!
maggy nałapałam:-)

reklama
nie wydaje mi sie, ze to musi byc jakikolwiek problem... po prostu jeszcze nie nadszedl czas...
Popatrz, jest tyle dziewczyn, ktorym wszystkie wyniki wychodza super... sa zdrowe, wysportowane i nie moga zajsc.. Wiec.. nie, to nie musi oznaczac zadnych problemow..
Masz rację oczywiście. Czyli dzidzia czeka na odpowiedni moment... Dzięki! :-) OK, więc cierpliwości... :tak:

Hej Bibinka!
Jak dzionek mija? Tak, maj jest piękny, i może będę majówką... :-) A co do lekarza: tu ciążę i sprawy z tym związane prowadzi rodzinny, więc w sumie jak u niego będę, to mogę zapytać. :tak:

Ostatnia edycja:
mama, maggy, nagapalma, jaewa, renna, malapralinka - dzień dobry :-D

mary-beth - przykro mi że @ przylazła ale jak któraś z dziewczyn pisała - to jedna @ bliżej dzidziusia i zaraz po niej zaczniecie starania od nowa :tak: Trzymam kciuki żeby maj był dla Ciebie i mamy porodowy :-D :tak:
bibinka - trzymaj za nas kciuki - dzisiaj drugie podejście do majtek - sama wybrała między majtkami a pampersem że chce majtusie :-D

Mąż nas obudził - sadysta o 9.12 :dry: telefonem na dodatek a Karola tak słodziutko sobie spała :sorry: A teraz przylazła do mnie i mówi "mama, chodź sprzątaj" tylko co ja mam niby sprzątać skoro wieczorem zrobiłyśmy porządki? Znowu dostała majteczki rano i zobaczymy czy będzie wołać, na szczęście dzisiaj słoneczko też wyszło więc będzie szybko schło jakby co :-p Ależ ze mnie optymistka - nie ma co :-D M jeszcze w Starachowicach bo ich zmiana jeszcze nie przyjechała więc czekam na wieści kiedy wrócą bo jeszcze mają o Wąchock zahaczyć na godzinkę więc pewnie kole 12 się pojawią w Kielcach. Karola wymyśliła sobie jajka na twardo na śniadanie :szok: więc się gotują to ja się zabieram za odkurzanie a potem za Lasagne :-D

Miłego dnia wszystkim i każdej z osobna :-D

MARY-BETH- ja dzis mam 10d.c i tez nie wiem czy @ przyjdzie w 18 d.c jak ostatnio czy w 27 d.c. trzeba czekac...a Ty jak masz mozliwosc to zrob sobie monitoring 1 cyklu i zobaczysz-a moze poprostu jak u wielu z nas -blokada psychiczna....tak sie chce zajsc ,ze az nie mozna....

MAGGY- ja niestety z butami nie pomoge....sciskam Cie i zycze zeby dzien zlecial milo mimo niewyspania-u nas w Polsce caly dzien wszedzie bedzie burzowy...wiec z kladzenia plytek na schodach nici-ale juz Tomi wymyslil co bedziemy robic:tak:w koncu przeniesiemy nasza wileka szafe z sypialni na dol do garberoby-takze troche rozkrecania i skrecania bedzie!

mam nadzieje,ze nasza Marylka dojechala na miejsce i ze Bunia tez dojedzie szczesliwie:tak:

mary to zapytaj przy okazji,nie zaszkodzi:tak:.a u nas lało całą noc,a teraz słoneczko wychodzi,M je śniadanie,a Ala wycina:-).
sol &&&&&&&&&&:tak:.no widzisz,Karola sama wybrała majteczki,to juz dobrze:tak:.cierpliwości życzę:-)

Ja tylko na kawkę, bo dziś zalatany dzionek i mega obowiązków!!! Zatem spijam z Wami moje kochane pszczółeczki kawkę i zabieram się do pracki ;)

Mama, ależ się nie wyspałam hahahahahahhaa

EWCIA, jestem z Tobą całym sercem...

BIBINKA,SOL- witajcie,ja brykam do prac bo mąż zarządil a wczesniej to ja Go molestowalam o ta szafe wiec jak teraz On zaczal temat to musze wykorzystac:tak:

ewelinko zapracowana kobieto,miłego dzionka:tak::-)
mama tylko się nie przedźwigajcie!a ta szafa duża???bo wiesz,zawsze mozna do niej wejść,he he:-D:-D:-D

a co tam z Naszą Ewcią?stało się coś...?

ewelinka widzę,że o tym samym myślimy- szafa;)))

reklama
mama- znowu burze???? az spojrze na pogode..
u nas na szczescie pogoda ok.... chociaz naprawde to lato... jak nie lato :)

ewelinka- Ty znowu pracujesz??? w sobote tez? a kiedy odpoczywasz kochana ? :) pracusiu nasz ;)

ja dzisiaj olewam sprzatanie i te sprawy... wlacze tylko pranie i pojde na zakupy... musze kupic jakas sukienke na poniedzialek.. idziemy z K. do hotelowej restauracji na jakis bankiet... a ja w szafie nie mam juz nic eleganckiego, co by pasowalo na mnie :(

Sol- trzymam &&&&&&&&& za majteczki :) oby sie udalo :D Twoja corcia to madra dziewczynka i jestem pewna, ze szybko zalapie ;) powodzenia!

a tymczasem uciekam na male zakupy.. jak tu nic nie kupie w naszej miescinie, to bede musiala wyciagnac znowu mojego na popoludniowe zakupy w galerii.. :) a On nie za bardzo lubi tam chodzic..

ok, to uciekam..bede za godzine, poltorej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry