reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
podczytywalam wczoraj co nie co ale nie mialam chwili, zbey napisac - ciagle cos. a dzis dopiero wrocilam do domu i padam na pysk i widze, ze znow narobilyscie z 50 stron i nie mam szans.
mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko ok!
u mnie dziwnie - we wtoreg mialam hsg a wczoraj juz przyszedl czas na przytulanka i dzisiaj duuuzo sluzu mocno brazowego i bol podbrzusza. Nie moge nic nigdzie znalezc czy mam sie bac czy nie a jutro weekend sie zaczyna i zadnego doktora juz nie znajde do poniedzialku. szlag.

buziaki i do jutra

reklama
A ja sie witam;)
Meza mnie obudzil przed 5
I teraz juz nie zasne chyba.... A przynajmniej nie w najblizszym czaie, po tem jeszcze sie postaam zdrzemnac bo inaczej ciezko w pracy bedzie

czesc kochane
Wiem, ze zagladam rzadko,a le to taka moja "terapia" , chciałam nabrac dystansu, do tego całego "robienia dziecka ", bo niedługo oszaleje, mama nadziejej, że mnie zrozumiecie ... Bo może to brzmieć, dosyć powierzchownie ...
Teraz podczytam troszke, bo jestem nie w temacie i nie mam pojecia, jakie zamiany u Was nastąpiły
Serdecznie pozdrawiam
Szczęsliwa widziałam fotkę, przeslicznie wygladasz ...

Witam się o poranku i wszystkim życzę miłego dzionka!!!! Bedę raczej z doskoku bo dzisiaj sobota i prac domowych sporo ale zagladac bede napewno. Pozdrawiam cieplutko !!!!

Witam się porannie!

Szykuję się do pracy, ale wstałam sobie wcześniej, to mogę leniwie zacząć sobotni poranek... :-) Zaraz kawusia i śniadanko.

@ przylazła!!! :wściekła/y::wściekła/y::frown::no2::no2::sad::sad::sad::sad:

Pok, Pralinka, Nagapalma, Renna - hej!

witam sie rowniez...
NAGAPALMA- czesc kochnana,pewnie,ze rozumiem Twoje podejscie!najwazniejsze ze raz na jakis czas zagladasz do nas:tak:sciskam Cie sloneczko!!!
PRALINKA- nooooooz11 pieknie-mąż sie rozochocil:tak::-D:-Dsuper!!ja nie zdazylam mojego obudzic bo zrobil to Domi:sorry::sorry:obudzil sie dzis jak nigdy!!!o 6.30!!:wściekła/y:Tomi pszedl do Niego-myslalam ze jakies mleczko pomoze,ale niestety TATO WYSPALEM SIE...no i Tomi zszedl z Nim na dol...coz zrobic-trzeba czekac do wieczora:-p

RENNA- Ciebie rowniez witam i milego dnia!:tak:
JAEWA- ach z tymi @!!!! wnerwia czasem to wszystko!!mam nadzieje,ze wszystkim nam sie wyjasni wszystko i ladnie ureguluje:tak:

sciskam i pozdrawiam wszystkie!!

ZAPMARTA- widzialam w wiadomosciach jaka nawalnica przeszla przez Warszawe-wszystko u Ciebie dobrze!!jak nocka??

MARY-BETH-Tobie owniez milego dnia,i wierz mi-kiedys bedzie cykl ,ze nie przylezie wstretna @!!!!!tule Cie i żyjemy nadzieja ,ze bedziemy majówkami:):):)))

MARY-BETH-Tobie owniez milego dnia,i wierz mi-kiedys bedzie cykl ,ze nie przylezie wstretna @!!!!!tule Cie i żyjemy nadzieja ,ze bedziemy majówkami:):):)))

Cześć Mama!
Dziękuję! No, chyba nie pozostaje nic innego... Kurczę, już 5. cykl starań będzie... Wiem, że są pary starające się duuużo dłużej, ale mówi się, ze po pół roku planowanych starań wypadałoby iść do lekarza i się przebadać. No, to chyba będzie trzeba, jesli nic się znów nie wydarzy w następnym cyklu... :szok:

A Ty, kochana, w którym dniu cyklu teraz jesteś?

dzien dobry :)

witam sie jak zwyklo polrzytomna, bo znowu nocka zarwana..ale weekend jest to odespie ;)

nagapalma- sciskam Cie mocno....

mary-beth- co za wredna @.... to co? trzymamy &&&&&&&&&&&&&& za nastepny "sezon" tak? :D

no to wysylamy kolejne fluidki :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzidzius.jpg

mama- no to faktycznie Domi jest niezly :D przeszkodzil rodzicom w bara bara :D

mam male pytanie- czy znacie moze jakis sklep internetowy z butami trekkingowymi?? wynalazlam na Allegro super buty Adidasa na zime... wlasnie z podeszwa antyposlizgowa, ale nie maja mojego rozmiaru :(
http://moda.allegro.pl/item1172007239_buty_damskie_adidas_terrex_sheel_38_2_3.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry :)

witam sie jak zwyklo polrzytomna, bo znowu nocka zarwana..ale weekend jest to odespie ;)

nagapalma- sciskam Cie mocno....

mary-beth- co za wredna @.... to co? trzymamy &&&&&&&&&&&&&& za nastepny "sezon" tak? :D

no to wysylamy kolejne fluidki :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zobacz załącznik 271983

mama- no to faktycznie Domi jest niezly :D przeszkodzil rodzicom w bara bara :D
Maggy - hej!

Dzieki, kochana! Ale ja już sama nie wiem... Ten cykl był dobrze "przemyslany" - przytulanka były zintensyfikowane 5 dni przed potencjalną owulką i w owulkę. To jak to jest? To musi coś oznaczać? Jakieś problemy z owalnianiem mojego jajeczka czy coś...? :baffled::sad::sad: Kurczę, już sama nie wiem...

reklama
Dzieki, kochana! Ale ja już sama nie wiem... Ten cykl był dobrze "przemyslany" - przytulanka były zintensyfikowane 5 dni przed potencjalną owulką i w owulkę. To jak to jest? To musi coś oznaczać? Jakieś problemy z owalnianiem mojego jajeczka czy coś...? :baffled::sad::sad: Kurczę, już sama nie wiem...[/FONT]
nie wydaje mi sie, ze to musi byc jakikolwiek problem... po prostu jeszcze nie nadszedl czas...
Popatrz, jest tyle dziewczyn, ktorym wszystkie wyniki wychodza super... sa zdrowe, wysportowane i nie moga zajsc.. Wiec.. nie, to nie musi oznaczac zadnych problemow..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry