reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja wieczornie
krakowianka super wieści :)
maggy dziękuje za śliczną kartkę :)
dobrej nocy tym które poszły już spać... ja ide pranie wyciągnąc z prali bo słysze sie sie wyprało...

Jestem juz po kapaniu.
mary, maran witam dziubaski
jaewa Bibinka dostała z zaskoczenia ale prawie 4 miesiące po stracie i chyba jak się nie mylę 3 po anty.Ja czekam na @ i zaczynamy staranka. To znaczy juz możemy bo gin powiedziała, żeby odczekać do 1 @ albo miesiąc no i miesiąc minął no ale nie mam owulki więc tylko trenujemy. Martwię się właśnie, zeby nie czekać długo. No u ciebie to oby @ była i staranka pełna parą.:-)

Wisienka trzymam za Ciebie &&&&&&& zeby @ szybko przyszla i wiesz za co jeszcze! Nic nie mowie zeby nie zapeszac:tak:
A Ty jak sprawdzasz czy masz owulke? Masz testy czy bierzesz pod uwage objawy naturalne?
Z ciekawosci pytam bo Ty pewnie bardziej w tych sprawach obeznana jestes niz ja :)
Ja teraz wlasnie bylam pod prysznicem i wychodzi na to ze juz nie mam tego rozowego plamienia...Ja juz sama nie wiem:eek::szok::baffled::confused2:
Zaczekam do jutra co bedzie:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa czasem tak jest przed @, ze przychodzi etapami. Nie robię testów owu, jak pisałaś, metody naturalne. U mnie owulka zawsze dawała znać. Mocny ból jajnika, śluz i ochota na sexy. Czasem nawet miałam plamienia lekkie brązowe.
No nic miłego dnia kochana i ja trzymam za ciebie&&&&&&&&&&. Ja do wyrka bo mój Wisnia woła. Bajbaj.:-)

Hej dziewczynki..
Ja juz poi pracy...
Masakra normalnie dzisiaj byla, oberwanie chmury , auta na skrzyzowaniach w poprzek staly, tramwaje staly a ja na rowrze..
Szok....
Do rana Kochane...
Buziaki

reklama
Oj, prawie usnęlismy z M. przed TV... :zawstydzona/y: Zmykam do wyrka, bo jutro znów do pracy... :eek: Już mnie to meczy, ze pracuję w każdą sobotę... :baffled::baffled::eek::no:

I nadal nie ma @... Ale przynajmniej przytulanki niezakłócone! :-D:-D:-D:-)

Dobrej nocki wszystkim staraczkom! :*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry