reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki - kochane jesteście, dziękuję Wam za ciepłe słowa. :) :*

Margolcia - ja też się boję burzy... U nas było dziś tragiczne oberwanie chmury. Połamało wiele drzew.

Szcześliwa - życzę Ci, żeby Ci się wszystko dobrze poukładało a Maleństwo ślicznie rosło. :)

Ja już się żegnam na dziś, senność mnie ogarnia. Buziaki. :)

reklama
mama kolorowych snów!!

marta nakarm ferajnę. Ja swoją kinię już nakarmiłam-teraz smacznie śpi koło mnie

krakowianka ja burzę ogólnie lubię, ale w nocy przeraża mnie. Na szczęście już po burzy. Znowu mogę na bb siedzieć i oglądać TV.

Zapmarta Ibiza juz kot wioskowy pełną parą. Wyrusza na pola , króluje na podwórku i ustawiła sobioe wszystkie koty. Tata mówi, ze uwielbia spać na świerzym praniu.Jest tez łowna. Przyniosła szczura Tacie w prezencie. jakaś masakra, fuj. To było jej przeznaczenie i dobrze, ze juz ma luzik i cieszy się wioską.

A po jedzonku nic mi nie jest.
Spadam kochane . Miłej nocy i szczypaweczki

Witam Kobietki:-)

Pewnie zaraz szybko pouciekacie bo u Was juz pozno... Ja wczesnie dzisiaj wstalam.
Przepraszam nie nadrabialam Was. Teraz siedze przy kawce.
U mnie wlasnie chyba zaczyna sie rozkrecac pierwsza normalna @ po odstawieniu tabletek. Bo poprzednia @ byla krwawieniem z odstawienia...Czyli w tym miesiacu mam przed soba 1 "normalny" cykl i sie ciesze ze organizm dochodzi do siebie bo juz sie balam ze nie dostane @ i ze trzeba bedzie ja sztucznie wywolywac....
Prawde mowiac BARDZO skapa ta moja @ prawie nic ale zobaczymy co bedzie potem...

Sciskam Was mocno wszystkie i ide zrobic sobie sniadanko:tak:
Dobrej nocki gadulki! Moze za chwilke jeszcze wpadne. papa;-)

jaewa Witaj kochana ja jeszcze nie spię, miałam ale jakoś się zasiedzielismy i jeszcze sie nie kapałam. Fajnie, ze nie musisz czekać na@ , bo naprawdę to flustrujace jest. Ja właśnie sie wnerwiam , ze jej brak. Brzuch nawet przestał bolec i mam nadziejkę , że nie będe czekac jak bibinka.:-)

Witaj Wisienka Kochana Moja!

A Bibinka jeszcze @ nie dostala? Ona tez ponoc odstawila anty miesiac temu... :)
U mnie to juz sama nie wiem czy to @ bo takie lekkie rozowe plamienie...Nic zobaczymy. Temperatura caly czas powyzej 37C.
A Ty kiedy zaczynasz staranka? Pamietam jak pisalas ze juz niedlugo?
Ogolnie jak sie czujesz Kochana? Odpoczelas troche?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie ponownie!

Uuuuuffff, wreszcie w domu!!! :eek::-) M. oszczędził mi czekania na drugi autobus i przyjechał po mnie, więc jestem wczesniej w domu niż bym była jadąc tymi 2 autobusami... Uffff, jestem tak zjechana, ze szok! :eek: Oczywiście, minutę przed 20.00 przylazły 2 baby, łaziły po sklepie dobre 10 minut, po czym wydały magiczne parę koron... Nie ważne, że człowiek musi lecieć z jęzorem na wierzchu na autobus... Luuudzie kochani... :baffled::eek:

Ale nic to... Już w domu. Jeszcze jutro do 18 i wolna niedziela! :-)

OK, to teraz nadrabiam Was, bo żeście kochane naskrobały! :tak:

reklama
Witaj Marybeth :) Kochana to tylko jeszcze jutro i wolny weekend;-)
Ja wlasnie mialam robic sniadanie ale jeszcze nie zrobilam:-D

No nic Slonka moje ja bede uciekac bo u mnie sobota rano a S jest glodny :tak:

Zycze Wam spokojnej nocki i wpadne jutro ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry