reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna - dziekuje :) ja już dostałam nagrode nosze ją pod serduszkiem :) i najważniejsze zeby urodziło sie zdrowe nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba ....
Mamcia - dziekuje kochana :*

To ja Ci z calego serduszka zyczé zeby tak byo zeby niunia byla zdrowiutka i wierzé ze tak bedzie !!!! Bedziesz cudowna mamusia :) A ten "patafian" ktory Ciebie skrzywdzi niech sie wali na ryj :)

reklama
Poszlismy na spacer wydreptać kalorie. Teraz jestem nadal napompowana ale czuję się lzejsza. Ale dieta to faktycznie mi wychodzi.
Szczęśliwa no popatrz, ze mu sie jeszcze nie znudziło. Jakiś nie bardzo rozumny to człowiek:no:Mi go żal jest. Bo to chyba choroba i trzeba w psychiatryku by zamknąć. Ty dziewczyno nie mysl o nim. I daruj sobie kontakty.
Maggy 5 dni faktycznie lipa. wole nasze Pl prawo. Ja oszczędzam jak obiecałam i nic nie kupuję zbędnego. Nawet butów.
Bibinka , kala dobrej nocy
ja tez będe tylko wlatywać bo bajdurzymy sobie z Polem:-)
HOHO krakowianka znaczy w porząsiu

Ostatnia edycja:
Ja tak na sekundę bo mam świerzo postawiony system i jeszcze mnie czeka nad nim kupa roboty :-p Tak więc dziekuję wam za miłe słowa a brzusio wygłaskany od wszystkich ciotek :-D

maggy - no ja mam takie przeczucie na chłopaka ale się okaże :-D

Mój małż wymyślił wreszcie imie inne niż Mikołaj - ma być Aleksander :dry: Nie wiem co o tym myśleć - mi się Daniel albo Damian bardziej podoba :-p
Spadam - dobranoc wszystkim :-)

Wisieńko - on jest chory tak jak mówisz .... może i nie zwariuje przez niego ale osiwieje to na pewno .....
Kochane uciekam do łóżeczka ..... padam na twarz :) Buziaczki i dobranoc :*

Dziewczyny, beta 2 801! :D To chyba całkiem nieźle jak na 5,1 tc? :D
KRAKOWIANKA- beta przepiekna!!!!!!teraz mozesz odetchnac i cieszyc sie ciąża-sciskam Cie!!!!!

BIBINKA,KALA,SZCZESLIWA- buziaki ,kolorowych i karaluchy!!! :):))
WISIEŃKA- my tak wczoraj sobie gadalismy z Tomem......:tak:

SOL- u nas bedzie-jesli bedzie- Lukasz ,Marcel,Bartek lub Filip...a jak jakies imie Ci wpadnie w ucho to poczujesz ,ze tak wlasnie powinno sie nazywac Twoje dziecko-dobraj nocki!!

Mama - tak na poważnie to odetchnę w poniedziałek, jak betę powtórzę i odpowiednio urośnie. ;) O to się modlimy - żeby nam Dzieciątko zdrowo rosło. :) Ale ten wynik faktycznie mnie uspokoił. :)

I jak obiecałam - wysyłam Wszystkim Starającym Się fluidki. :) A tak naprawdę: pamięć w modlitwie, bo to w jej siłę wierzę.

no i pouciekały kobitki...
a u nas burza się rozkręciła, a ja znowu sama w nocy i burza to już za wiele-mamusiu boję się burzy w nocy!!!!aaa

KRAKOWIANKA- dziekuje za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nalapalam i licze,ze w koncu i nam sie uda!!w takim razie czekamy do poniedzialku!
ja tez wierze w moc modlitwy!!!
MARGOLCIA- badz dzielna!!!
brykam moje kochane-do jutra.
tylko jutro pewnie za wiele nie posiedze bo od rana bedziemy walczyc z plytkami na tarasie-to znaczy robimy w plytkach schody...tak wiec bede z doskoku,ale...bede miala Was na oku:tak::-D:-D
buziaki ,papapapapa!

reklama
krakowianka super wynik. Ciężaróweczka z Ciebie. Teraz tylko kciukasy, żeby tak było dalej.

wisieńka, myślałam, że padnę jak przeczytałam co ty wrąbałaś dzisiaj.

z bibinką nie popiszę, bo jak zwykle jak ja weszłam na bb, to ona się wylogowała:baffled:

zaraz wracam, tylko nakarmię kocią ferajnę.

a właśnie wisieńka, jak Ibizka ???? mój się podobno zaklimatyzował na tej wiosce i dobrze mu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry