reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęśliwa podziwiam Cię za tą siłę. Tak trzymaj...
bibinka to trzymam mocno kciuki zaciśnięte za staranka.

maggy dzieci nie powinny cierpieć-Bóg się myli w tej kwestii.

Ostatnia edycja:
reklama
MARGOLCIA- "zakochane dwa wariaty" za 2 dni maja rocznice:tak:;-);-)mam nadzieje,ze wlecisz do nas ,zebysmy mogly zlozyc Ci zyczenia??;-)

Mama- w jaki sposób można pomóc Damianowi?
KALA-Damian cierpi na przykurcz miesni i musi brac zastrzyki z botuliny i teraz w sierpniu ma okazje jechac na turnus leczniczy ,ale mama musi doplacic 1740 zl a sama wychowuje dzieci i nie stac Jej na taka kwote-mozna kupic na aukcji harytatywnej rzeczy lub wyslac na konto pare zloty-jak chcesz wiecej info to podam Ci nr konta i aukcje i watek gdzie prosi o pomoc...
wlasnie dostalam mail'a z podziekowaniami od Niej... napisalam, ze chce zaplacic za towar i przesylke + wyslac dodatkowa kwote na leczenie... Boze.. tak mi smutno, ze dzieci musza tak cierpiec..... straszne
MAGGY- masz wielkie serce!!!:tak::tak: ja wysylam w poniedzialek.smacnego ,papa

BIBINKA- to fajnie,ze sie zmniejszylo plamienie a bromka wez ta mniejsza dawke:tak:

Maggy - mi czasem pęka serce wierz mi .... bo zostałam sama .... doprowadził do tego ze go znienawidziłam ..... ja sobie dam rade bo dal mnie dzidzia to cały świat ale jemu udowodnie ze on nie bedze miał prawa .....
Margolcia dziekuje :*

mama obiecuję że w niedzielę do południa się pojawię i może późno wieczorem też.:-D słowo prawie harcerza

Maggy - mi czasem pęka serce wierz mi .... bo zostałam sama .... doprowadził do tego ze go znienawidziłam ..... ja sobie dam rade bo dal mnie dzidzia to cały świat ale jemu udowodnie ze on nie bedze miał prawa .....
Margolcia dziekuje :*

Podziwian i wielki szacun!!!!!! Kiedys Ty dostaniesz od losu nagrode a on zostanie solidnie ukarany mam nadzieje. Trzymam kciuki i nie daj sie Szczesliwa25.

MARGOLCA- oki,trzymam za slowo!!
BIBINKA- moje spia od 20.00-jak zawse padli w 3 minuty:tak:Tomi sport oglada,ja podrinkowalam,bylam na ogrodzie poogladac moje piekności i zaraz ide na male SPA :tak:

SZCZESLIWA- tule Cie kochana!!!brak slow na niego!!!

mama Ala już chrapie;).czekam na M,pojechał autko odebrać.kasa poszła się ....a Ty odpoczywaj i zbieraj siły na rano;)

ja też spadam i ZYCZĘ WSZYTSKIM DOBREJ NOCKI!KOLOROWYCH...

Renna - dziekuje :) ja już dostałam nagrode nosze ją pod serduszkiem :) i najważniejsze zeby urodziło sie zdrowe nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba ....
Mamcia - dziekuje kochana :*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry