reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy - gdyby to było takie proste ..... staram sie panować nad nerwami ale obawiam sie ze jakby mi sie teraz tu zjawił zabije sku.......a , a wiesz co jest najlepsze ze on myśli ze do mnie takie rzeczy nie dotrą i bede myślała ze on taki nie jest ......

reklama
Witam Panie wieczorową porą :-) Nie wymienię bo jeszcze kogoś pominę i zrobi się przykro, więc witam wszystkie bez wyjątku :-)

A u nas nowy sezon został otwarty :-D:-D:-D Sezon na grzyby :-p:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I uciekam, piątkowy wieczór trzeba spędzić z rodzinką, nie przed komputerem ;-)
Do weekendu wam! Udanego!

kochana Twoja pamiec jest niezastapiona! wlasnie kupilam kilka par kolczykow.... i zrobie przelew na wiele wieksza kwote jak tylko dostane info ile bedzie przesylka kosztowac... (kolczyki kupilam bo mi sie naprawde podobaly :D )

MAGGY- no to super ,ze cos kupilas,ze Tobie sie przyda i komus pomozesz-jak chcesz to wejdz sobie na NASZE DZIECI i prawie na koncu jest watek MOZESZ POMOC i tak jest o botulinie dla Damiana-Jego mama dziekuje nam za pomoc i jest badrzo wdzieczna!!! wiec ja dziekuje Tobie w Jej imieniu chociaz Jej nie znam...

BIBINKA- no to skoro nam bije to wesolo mamy w domu:tak::-)a jak plamienie-zwieksza sie czy konczy??

Hope to następna jesteś do kolekcji,jeśli chodzi o grzybobranie,hehe:-D:-D

mama póki co ustało:tak:.aż się boję ten bromek brać,brrr:baffled:,ale muszę,mniej ale zawsze coś.rano juz nie wzięłam i dobrze,bo potem miałam taki zwrót głowy,że jak bym nie siedziała,to placek naleśnik:baffled:.wogóle to jakaś taka spuchnięta w brzuchu się czuję,wrrr

kalamandyna no imprezka i to przez 3 dni świętujemy- 1 rocznica ślubu w niedzielę. od jutra codziennie inaczej świętujemy. Jutro znajomi-czyli popijawa, w niedzielę rodzina-czyli obiad i popijawa, w poniedziałek tylko my dwoje-czyli kolacja prawie przy świecach.

szczęśliwa olej drania, pozer jeden-takie zachowanie trzeba tępić, A Ty jesteś wyjątkową osobą z siłą wewnętrzną.

bibinka nowy cykl staranek u Was??Teraz musi być dobrze. Utul Alunię od e-ciotki

Zmykam wykąpać Adasia, położyć i...na grzybki:-p Najlepsze są takie w zalewie;-)
Fajnego wieczorku i owocnego grzybobrania jeśli któraś też się wybiera:-):-p

Buzka!

margolcia Ala utulona;).u nas taki pierwszy prawdziwy cykl po stracie,bo dopiero 1 sierpnia dostałam @,po 3,5 m-ca.wyobrażasz sobie?ale masz imprezek;).duzo nas tu sierpniowo poślubionych;)
kalamandyna baw się dobrze;)!

reklama
MAGGY- no to super ,ze cos kupilas,ze Tobie sie przyda i komus pomozesz-jak chcesz to wejdz sobie na NASZE DZIECI i prawie na koncu jest watek MOZESZ POMOC i tak jest o botulinie dla Damiana-Jego mama dziekuje nam za pomoc i jest badrzo wdzieczna!!! wiec ja dziekuje Tobie w Jej imieniu chociaz Jej nie znam...
wlasnie dostalam mail'a z podziekowaniami od Niej... napisalam, ze chce zaplacic za towar i przesylke + wyslac dodatkowa kwote na leczenie... Boze.. tak mi smutno, ze dzieci musza tak cierpiec..... straszne

szczesliwa- wiem, ze jest ciezko...ale dupek na pewno wie, ze do Ciebie wszystko dotrze... to taka gra psychologiczna.. bo przeciez jesli wszystko o Tobie dociera do NIego to tak samo dziala w druga strone....
przykre, ze facet robi cos takiego... facet, ktorego kiedys sie kochalo... :(
sciskam Cie mocno kochana.. lezka w oku mi sie zakrecila i nie wiem co Ci powiedziec.. po prostu tule Cie mocno do serca i jestem z Toba myslami...

musze uciekac na obiad...
bede pozniej, jak dam rade jeszcze... albo jutro rano

buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry