reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam ponownie i ciesze sie razem z Wami, ze juz WEEKEND :D

a teraz ide Was nadrabiac :)

reklama
Przerzuciłam wątek. ;) Dokładnie się nie da doczytać - tyle naskrobałyście. ;)

Bibinka - witaj z powrotem. :)

Mary-bath - wspaniałe wiadomości z Twoją pracą, gratuluję! :)

Maggy - ja Cię z wielkością brzucha szybko dogonię, coś tak czuję... ;) bo mnie mój też wypycha do przodu. Super wyglądasz! :)

Ewcia Kochana - ciepłe uściski pełne otuchy dla Ciebie. :*

No i z góry dziękuję wszystkim trzymającym kciuki za wyniki mojej bety. :*

wisienka,to dobrze,że 1 kreska,wiesz jak u mnie było:baffled:.a po tych dawkach bromka było ok,ale chyba jednak za szybko.rano zrobiłam się zielona(autentycznie),o mało nie zemdlałam i na koniec zwymiotowałam:baffled:.masakra jakaś...to plamienie trochę mnie zmartwiło,ale może to po wczorajszych ekscesach:zawstydzona/y::-).nic nie piszą o plamieniach przy bromku,nie wiem...

meggy hej!
krakowianka:-)

bibinka - ale ona przedwczoraj się bawiła w kąpieli i było ok. Dzisiaj jej coś odkukało i nie wiem co się stało :no: A pytana czy chce kąpu kąpu mówi że tak i idzie do łazienki i jeszcze się drze dlaczego za nią nie idziesz :-D Więc nie wiem co to za napad był ale niech jej tam będzie - każdy może mieć gorszy dzień :sorry:

Idą psuć kompa - do zobaczenia na nowym systemie :-D

Maggy - ja Cię z wielkością brzucha szybko dogonię, coś tak czuję... ;) bo mnie mój też wypycha do przodu. Super wyglądasz! :)
kochana, zapraszam do klubu :D hahaaha choc latwo nie jest.. uwierz mi.
szczegolnie w pracy jak siedze jednak to obciaza.. kregoslup mi sie daje we znaki... poza tym kazdy wysilek mnie juz meczy nawet wchodzenie po schodach..
wczoraj siedzialam na sofie i chcialam pilota z podlogi podniesc i.... brzuch mi przeszkodzil :D

Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy.
wlasnie doczytalam o kefirze i rybach :D to niezle szalenstwo, oby Ci nic po tym nie bylo :D

bibinka czyli u Ciebie tez był maraton reklamowy, bo tak zgadałysmy się , ze wczoraj to wiele z nas swawoliło.No teraz to czekam na @ i nigdy jej tak nie pragnełam.
Maggy witaj słonko. Czyli teraz odpoczynku troszkę masz. Wykorzystaj jak najmocniej. A jak sie czujesz po pracy. Wszystko w porządku. Jak mdłości. Nie bolą Cie plecy i nogi od siedzenia. I jedz zdrowo. Kibicuje ci z całych sił
krakowianka wszystko będzie dobrze a niedługo pochwalisz sie wielka bambaryłą i jeszcze będziesz narzekac, ze w nic sie nie miescisz.
Sol mówiłam @ moze tylko psychologiczna

bibinka witaj kochana i nie szalej tak z bro bo martwię się. Ja nie mam @, zrobiłam test bo poczytałam o wysokim HCG po poronieniu i sie wystrachałam i jedna kreska czyli jest ok. Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy. Ty to plamienie pewnie po bro masz bo za szybko zwiększyłaś co ? A @ jaka była normalna?
Krakowianka trzymam kciuki i czekam na wyniki
poziomki nie martw sie kochana na pewno będzie dobrze, pewnie bijesz się z myslami,
Sol oby się udało i wracaj szybko

Tak naprawde o niczym innym nie myślę:wściekła/y:

sol ja miałam z moja ALĄ takie akcje,że nic mnie nie zdziwi:tak::-)
meggy niezłe z tym pilotem:tak:,a brzusio super:-)
wisienka był,był;).wiem o czym mówisz z ta @,ja to się naczekałam,że ho ho.nikomu nie życzę;/.i znienacka mnie wzięła skubana!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie maniaczki bb!!
Gaduły jedne-znowu nie wiem co się działo bo tak naskrobałyście stron!!:-D

U nas ok- przez weekend imprezujemy- jutro znajomi, w niedzielę rodzina, w poniedziałek kolacja we dwoje-prezent od restauracji, w której mieliśmi weselicho!!;-)
Padam na pyszczek- dzionek pracowity.

Ostatnio co już nadrobiłam i chciałam popisać, to dupa blada, musiałam kompa wyłączyć. To teraz zacznę od napisania, ale nadrobić się już nie da, także dzisiaj piszę na bieżąco:-)

Żeby nikogo nie pominąć: WIELKI UŚCISK DLA WSZYSTKICH RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA!!!:-):-):-):-)

reklama
Maggy witaj słonko. Czyli teraz odpoczynku troszkę masz. Wykorzystaj jak najmocniej. A jak sie czujesz po pracy. Wszystko w porządku. Jak mdłości. Nie bolą Cie plecy i nogi od siedzenia. I jedz zdrowo. Kibicuje ci z całych sił
kochana.. ja nawet sie dobrze czuje.. mdlosci minely bo mam na nie sposob- krakersy :d sa niezawodne o kazdej porze dnia i nocy :) i woda z cytryna ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry