reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
renna raczej ma taki dowcip, wredot jeden:-D
mama Pol tez pozdrawia i mówi , ze ma jeszcze lejce, hmm nitka ze spodenek mu się odpruła, ale jak chce czego nie:-D
marry jeszcze troszke kochana
Maggy a na wyjazd do Pl masz urlop. Którego idziesz do ordynatora bo wyleciało mi z głowy

reklama
MARY-BETH- my to rozumiemy kochana-sa dni ,ze kazda jest zalatana!!!fajnie,ze z ta praca Ci sie udalo...a jeszcze troche i zamykasz sklep i do domku...jak tam pan z nieruchomosci byl???
Oooj, zapomnialam Wam napisac... :eek::-D Byl, byl. Dzis M. sie z nim kontaktowal ws. prospektu, kosztow sprzedazy itd., ale pogadam z nim o tym w domu i wywiem sie, czy sie oplaca... :tak::-) Generalnie M. byl zadowolony z tego spotkania, wiec mooooze sie uda szybciutko sprzedac i kupic wieksze... :-) ...z pokoikiem dla dzidzi... ;-);-)

Mamusia - a jak Ci dzionek mija? Pewnie zmeczeni z Tomem po tych 4 razach... :-D:tak:
Wisienka - jak leci? Wszystko dobrze, kochana?

Sol- fajny brzuszek i fryzurka, ładnie wyglądasz:-)

Mama- a Ty dziś znowu wybierasz się na grzybobranie?;-)

Wisieńka- dobrze masz z mężem, znam to, bo mój też gotuje:happy:

Maggy a na wyjazd do Pl masz urlop. Którego idziesz do ordynatora bo wyleciało mi z głowy
mam urlop juz podpisany od 14 sierpnia do konca sierpnia... ale wezme tylko kilka dni... do ginka- ordynatora ide we wtorek ... zobaczymy co On na to powie..

Oooj, zapomnialam Wam napisac... :eek::-D Byl, byl. Dzis M. sie z nim kontaktowal ws. prospektu, kosztow sprzedazy itd., ale pogadam z nim o tym w domu i wywiem sie, czy sie oplaca... :tak::-) Generalnie M. byl zadowolony z tego spotkania, wiec mooooze sie uda szybciutko sprzedac i kupic wieksze... :-) ...z pokoikiem dla dzidzi... ;-);-)
no to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

WISIEŃKA- dzieki!
MARY-BETH-PO RAZACH BYLISMY ZMECZENI WCZORAJ A JAK DZIS PATRZE NA MOJEGO MĘŻA ZNACZĄCO to mowi ,ze dzis "zamkniete":-D:-D:-D:-D:-Dczyli dzis podrinkujemy tak jak Wisieńka a rano wezme Go z zaskoczenia:tak::-):-):-)
ciesze sie ,ze wizyta udana i zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybką sprzedaz i kupno nowego z pokoikiem dla dzidzi!!

MAGGY- jak tam Twoja pomoc dla Damiana juz wyslana???ja robie przelew w poniedzialek bo tak mamy wyplate:tak:

KALAMANDYNA- grzybobranie bedzie rano:):):))))

Ostatnia edycja:
Ależ się objadłam- zrobiłam kanapeczki z serkiem papryką i ogóreczkiem kiszonym( domowej roboty) ktoś chętny??
Moje kocie śpi obok, ja znowu noc samotną mam przed sobą....
mama to dzieci szybko dzisiaj usną po takim wypadzie rowerowym... czyli że działać dzisiaj będzie przyjemnie:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry