reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
słoneczka, ja się już z wami żegnam uciekam myć autko, przejrzeć torby, ułożyć sobie trasę-> w sumie to już mam, ale wypisuję sobie centralne punkty, na które się kierować w razie zagubienia się

no to życzę wam miłego weekendu-> tego i kolejnego, bo wrócę do was dopiero w poniedziałek (chyba, że w niedzielę jeszcze będę mieć siły, bo dowiedziałam się, że po naszym powrocie jeszcze będę zawozić gości gospodarza do Czech, więc czeka mnie okrutna wręcz trasa) buziaki misiaki

reklama
bunia87 milego wypoczynku kochana i wracaj cala i zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sol od cioci tez pogłaskaj:-)
poziomki pisałam juz to wiesz
nika miłego imprezowania , ja tez chce. Wyslij mi na Pw , nk lub maila jakbys mogła jutro
renna aj tam wędzona:-D;-)

Co nas nie zabije to nas wzmocni wiec co tam wedzona makrelka i kefirek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisienko - pogłaskany :tak:
Znalazłam kabelek ale komp się buntuje i nie chce nagrać mi tego. A miałam nagrać bicie serduszka ale coś się z nagrywaniem skopało :wściekła/y: Muszę system wreszcie od nowa postawić bo zaczyna się wieszać na własnych kablach :-p

bunia - papa :-D

hej i czołem zboczuszki Wy moje:tak::-).znów mnie jakis czas nie było,a nadrobienie graniczy z cudem:szok::-D

w takim razie WITAM SIĘ ZE STARYMI I NOWYMI:tak::-)

sol a ile juz wlaczysz z Karolą z tym siusianiem???śliczny brzusio:tak:
wisienka hej kochana:tak:.widzę,że humorek dopisuje:-)
mama mnie też bije po 30-stce:szok::-D
bunia super wyjazdu zyczę i 100 latek na jutrzejszą rocznicę:tak:
nika miłej zabawy:tak:
hej renna:tak:
poziomki co za krawawienie?

a ja wczoraj na noc wzięłam całą tabl bromka i rano myślałam ,że zejdę:baffled:.chyba za szybko zwiększyłam dawkę,chociaż po poprzedniej czułam się dobrze.znów wrócę do poprzedniej.i dziś małe plamienia dostałam ,a @ juz mi się skończyła:baffled:

bunia buiziollle i miłego najmilszego nananajjjjjjjjjjjjjjjjjjjnananajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmilszego urlopiku!
sol ooo szkoda

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny. :)

Ja już piszę z domu :) i nie ukrywam, że 3,5-h podróży pociągiem mnie wymęczyło ;) także odpoczywam.

Ok. 20:00 powinnam mieć wyniki bety, myślcie o mnie ciepło...

Idę Was doczytać. ;)

Wisienka - jakby co zaraz wam zniknę a jutro wrzucę do sieci nagranie :-D A system pójdzie się czesać rzadkim grzebieniem :-p

bibinka - z przerwami od początku lipca ale bez większych rezultatów bo raz jest lepiej a raz się cofa jak dzisiaj :dry: Ale jeszcze mam siłę walczyć - jutro zaczynamy od nowa naukę wołania bo jak się posadzi ją to zazwyczaj zrobi ale o wołanie chodzi a ona po prostu zapomina :sorry:

Idę rozje.. system i postawić od nowa - może dzisiaj jeszcze uda mi się do was zajrzeć a jak nie to do jutra :-D

poziomki heh,to mam nadzieję,że po weekendzie się wyjaśni!ja tez dziś mam jakieś plamienie;/
sol może to jeszcze nie jej czas poprostu??będzie dobrze,daj jej na chwilę odpocząć i zacznij od nowa;).co do kąpania,to moja Ala tez miała taki czas,że nie lubiła,ale jej minęło;).tak jest i juz,przejdzie;)
krakowianka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;)

reklama
bibinka witaj kochana i nie szalej tak z bro bo martwię się. Ja nie mam @, zrobiłam test bo poczytałam o wysokim HCG po poronieniu i sie wystrachałam i jedna kreska czyli jest ok. Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy. Ty to plamienie pewnie po bro masz bo za szybko zwiększyłaś co ? A @ jaka była normalna?
Krakowianka trzymam kciuki i czekam na wyniki
poziomki nie martw sie kochana na pewno będzie dobrze, pewnie bijesz się z myslami,
Sol oby się udało i wracaj szybko

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry