reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol no to chyba się najadłaś grochu a tak serio to bardzo fajnie. ślicznie wyglądasz. tak to ponoć bywa, że jak nie ma takiej dużej przerwy między ciążami, to drugą szybciej widać. ale ci zazdroszczę

reklama
Walnęłam szklankę kefirku, po makreli może byc wesoło, Pol może tej nocy nie wytrzymać we wspólnym łózku:-D
Buńka wy jutro macie rocznicę!Znaczy drugocznicę Sto lat młodej parze

Ostatnia edycja:
Hej hej zboczuchy moje:-D:-D Przeczytałam kilka stron a tam nic tylko SEKS:rofl2::rofl2:Dziś tylko na chwilkę bo zaraz brykamy na imprezkę:rofl2::rofl2:

SOL ale super wyglądasz:tak::tak: Pogłaszcz brzusio ode mnie:-) A Karola nauczy się siusiać do nocnika - cierpliwości;-)

WISIENKA ja Ci mogę podesłać przepisy na ogórki ale dopiero jutro;-) I znam też przepis na cukinie jak ananas;-) Jak reflektujesz daj znać

BUNIA miłego wypady w Bieszczady:tak: Szerokiej drogi i wracaj do nas

Witam nowe dziewczyny na wątku:-)

renna ja mam tak czasem zachciany jak w ciązy, co chwilę co innego. Zwłaszcza jak zamierzam się odchudzić.Trudno łyknę jak Bunka węgielek i stoperanik i zagryzę winogronkiem. Mniam.Czemu nie można makreli z kefirkirm jak je się sledzie ze smietaną.

KAchane ja zmykam, oko podmalować i na imprezkę:rofl2::rofl2:

WISIENKA daj znać czy chcesz te przepisy i jak Ci je przesłać:-);-)

Do jutra moje kochane - życzę udanego wieczorku i długich przerw reklamowych:laugh2::laugh2:

bunia - no ja miałam pecha - ponoć raz na x razy w ciąży dochodzi do rozwarstwienia mięśnia pionowego na brzuchu idącego od mostka aż do spojenia i miałam farta się załapać i mam teraz przerwę w mięśniu i mam zakaz robienia brzuszków, noszenia ciężarów itp więc skóra na brzuszku nigdy się do końca nie skurczyła - dlatego teraz się zastanawiam nad cesarką bo wtedy P mógłby mi z jednym z chirurgów naprawić to w narkozie :tak: Co prawda wyglądałabym jak Frankenstein bo od mostka pionowa krecha by mi została ale... zobaczymy co chirurg powie w 8 miesiącu czy podejmie się czy zostawiamy i leczymy inaczej. A grochu nie lubię :-p

Wisienka - ale "pip pip pip" jeszcze nie robię jak cofam :-p A jest jedno :-D Chyba sporo kobiet ma chopla na tym punkcie :-D

nika - pogłaskany :-D

A jak mi się uda znaleźć jeden kabelek to wam podeślę jednego linka :-D

renna ja mam tak czasem zachciany jak w ciązy, co chwilę co innego. Zwłaszcza jak zamierzam się odchudzić.Trudno łyknę jak Bunka węgielek i stoperanik i zagryzę winogronkiem. Mniam.Czemu nie można makreli z kefirkirm jak je się sledzie ze smietaną.

w sumie kefirek czy smietanka to jeden pies!!!!! Ale sledz nie jest wedzony a makrelka owszem :)

Wróciłam od gina i dał mi cyclonamine na zatrzymanie/zmniejszenie krwawienia.
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić narychmiast

reklama
Sol od cioci tez pogłaskaj:-)
poziomki pisałam juz to wiesz
nika miłego imprezowania , ja tez chce. Wyslij mi na Pw , nk lub maila jakbys mogła jutro
renna aj tam wędzona:-D;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry