B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Walnęłam szklankę kefirku, po makreli może byc wesoło, Pol może tej nocy nie wytrzymać we wspólnym łózku
Buńka wy jutro macie rocznicę!Znaczy drugocznicę Sto lat młodej parze

Buńka wy jutro macie rocznicę!Znaczy drugocznicę Sto lat młodej parze
Ostatnia edycja:
nika32
Hej hej zboczuchy moje
Przeczytałam kilka stron a tam nic tylko SEKS
Dziś tylko na chwilkę bo zaraz brykamy na imprezkę

SOL ale super wyglądasz
Pogłaszcz brzusio ode mnie:-) A Karola nauczy się siusiać do nocnika - cierpliwości;-)
WISIENKA ja Ci mogę podesłać przepisy na ogórki ale dopiero jutro;-) I znam też przepis na cukinie jak ananas;-) Jak reflektujesz daj znać
BUNIA miłego wypady w Bieszczady
Szerokiej drogi i wracaj do nas
Witam nowe dziewczyny na wątku:-)

SOL ale super wyglądasz

WISIENKA ja Ci mogę podesłać przepisy na ogórki ale dopiero jutro;-) I znam też przepis na cukinie jak ananas;-) Jak reflektujesz daj znać
BUNIA miłego wypady w Bieszczady

Witam nowe dziewczyny na wątku:-)
Walnęłam szklankę kefirku, po makreli może byc wesoło, Pol może tej nocy nie wytrzymać we wspólnym łózku![]()
no to ci powiem wisienka ze miksture na przeczyszczenie walnelas jak ta lala!!! Moze byc ciezkow nocy
Wisieńka
renna ja mam tak czasem zachciany jak w ciązy, co chwilę co innego. Zwłaszcza jak zamierzam się odchudzić.Trudno łyknę jak Bunka węgielek i stoperanik i zagryzę winogronkiem. Mniam.Czemu nie można makreli z kefirkirm jak je się sledzie ze smietaną.
S
Sol
Gość
bunia - no ja miałam pecha - ponoć raz na x razy w ciąży dochodzi do rozwarstwienia mięśnia pionowego na brzuchu idącego od mostka aż do spojenia i miałam farta się załapać i mam teraz przerwę w mięśniu i mam zakaz robienia brzuszków, noszenia ciężarów itp więc skóra na brzuszku nigdy się do końca nie skurczyła - dlatego teraz się zastanawiam nad cesarką bo wtedy P mógłby mi z jednym z chirurgów naprawić to w narkozie
Co prawda wyglądałabym jak Frankenstein bo od mostka pionowa krecha by mi została ale... zobaczymy co chirurg powie w 8 miesiącu czy podejmie się czy zostawiamy i leczymy inaczej. A grochu nie lubię 
Wisienka - ale "pip pip pip" jeszcze nie robię jak cofam
A jest jedno
Chyba sporo kobiet ma chopla na tym punkcie
nika - pogłaskany
A jak mi się uda znaleźć jeden kabelek to wam podeślę jednego linka

Wisienka - ale "pip pip pip" jeszcze nie robię jak cofam

nika - pogłaskany

A jak mi się uda znaleźć jeden kabelek to wam podeślę jednego linka

renna ja mam tak czasem zachciany jak w ciązy, co chwilę co innego. Zwłaszcza jak zamierzam się odchudzić.Trudno łyknę jak Bunka węgielek i stoperanik i zagryzę winogronkiem. Mniam.Czemu nie można makreli z kefirkirm jak je się sledzie ze smietaną.
w sumie kefirek czy smietanka to jeden pies!!!!! Ale sledz nie jest wedzony a makrelka owszem
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wróciłam od gina i dał mi cyclonamine na zatrzymanie/zmniejszenie krwawienia.
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić narychmiast
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić narychmiast
reklama
Wisieńka
Sol od cioci tez pogłaskaj:-)
poziomki pisałam juz to wiesz
nika miłego imprezowania , ja tez chce. Wyslij mi na Pw , nk lub maila jakbys mogła jutro
renna aj tam wędzona
;-)
poziomki pisałam juz to wiesz
nika miłego imprezowania , ja tez chce. Wyslij mi na Pw , nk lub maila jakbys mogła jutro
renna aj tam wędzona

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: