reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pol wrócił wczesniej i gotuje mi. Jestem mega zadowolona. Mielone i warzywa na patelnie i kukurydza. Do tego szampan. Dziś mnie rozerwie. No i opowiadałam mu co u nas na forum i, że wszystkie się sexiły a on na to, że nie dziwne bo wczoraj był mecz i odpadły wszystkie drużyny Polskie to co zostało zonę bo co zostało. Znaczy na pocieszenie. Sexista jeden:-D:-D

reklama
margolcia hej!fajny prezent od tej knajpy:tak:
wisienka ale Pol ma wytłumaczenie:-D.zreszą polskie drużyny piłkarskie zawsze odpadają,he he:-D

jestem i ja-bylismy z dziecmi na rowerach i na placu zabaw i ...padamy

Cześć Dziewczyny. :)

Ja już piszę z domu :) i nie ukrywam, że 3,5-h podróży pociągiem mnie wymęczyło ;) także odpoczywam.

Ok. 20:00 powinnam mieć wyniki bety, myślcie o mnie ciepło...

Idę Was doczytać. ;)
KRAKOWIANKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za bete-piekna i wysoką!!

MARGOLCIA- witaj kochana!!
BIBINKA- cześć siostra!!!!tez Ci bije po 30 mowisz:-D:-D
MAGGY- witamy weekendowo:tak:
WISIEŃKA-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no to dalas czadu z jedzeniem...jak sie nazywa ta dieta??:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmakrela,banan,kefir,mielone,szampan,warzywa.....no ,moja droga!!! beda dzwięki w nocy-oj będą
SOL- brzuszek si:tak:poglaskać!!!
BUNIA- przecudownego urlopu Ci życze i wracaj do nas szczesliwie-szerokiej drogi kochana!!!
ktora tu jeszcze jest to sciskam bo przelecialam tak ogolnie-co by miec pojecie

Witam ponownie wieczorową porą WSZYSTKIE laseczki:-)
Widze, że lista zboczuchów powiększa się, hehe.
A ja jestem dziś napalona i czekam żeby położyć Adasia, jeszcze 2h;-)A potem ostro do roboty:yes:

Pol wrócił wczesniej i gotuje mi. Jestem mega zadowolona. Mielone i warzywa na patelnie i kukurydza. Do tego szampan. Dziś mnie rozerwie. No i opowiadałam mu co u nas na forum i, że wszystkie się sexiły a on na to, że nie dziwne bo wczoraj był mecz i odpadły wszystkie drużyny Polskie to co zostało zonę bo co zostało. Znaczy na pocieszenie. Sexista jeden:-D:-D

Jednym slowe ten Twój stwierdzil ze jak nie ma meczy to dobra nawet zona?? Wredot jeden !!!!! Zdecydowanie sie z nim nie zgadzam :)

Ufff, jeszcze pol godzinki... :eek: aaaale mnie dzis nogi bola od tego latania po sklepie... :baffled: Podczytuje was, ale mam znow mlyn w sklepie... Przepraszam Was, ze tak Was zaniedbuje! Az mi glupio! :zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze Wam dzien dobrze mija! :-)

Krakowianka - jak tam beta? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie kochana!

I dla wszystkich moich kochanych staraczek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziam Was wszystkie!

bunia- pieknie to wyszylas!! wow! jestem pod wrazeniem...
doczytalam- zagielas goscia z angielskim!!!! :D nie no rewelacja :D co za palant jakis.. dzwoni, chce sprawdzic, a sam nie rozumie nic a nic :d haaahaha
gratulacje kochana :d

Sol- jaki masz piekny brzusio :D i ja mam tez taki okragly :)wszyscy mowia, ze to na chlopczyka :)

reklama
MARY-BETH- my to rozumiemy kochana-sa dni ,ze kazda jest zalatana!!!fajnie,ze z ta praca Ci sie udalo...a jeszcze troche i zamykasz sklep i do domku...jak tam pan z nieruchomosci byl???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry