reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol młodziez coraz szybciej dojrzewa, ani się oglądniesz jak będzie kawalerka pod oknem sterczeć:-DA serio to jej odpuśc na trochę bo może zbuntowała sie przeciwko nocnikowi a oberwało sie prysznicowi. Pogadaj jak się uspokoi spokojnie i zapytaj. Karola co z woda nie tak?
Bunia oczywiście, że tak . Ty masz w sobie TAAAAAAAAAAAAAKI potencjał kochana

reklama
ku****aaaaaaaaa jakie poryte muchyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! spotkałyście się z tak bezczelna muchą, żeby wam po czole chodziła? i żeby wstawała z grobu 3 razy? noż kurka wodnaaaaaaaaaa!!!! na szczęście jutro się pożegnam z tymi muchami, a jak dom bedzie zamknięty, to wszystkie wyginąąąąąąąąąąąą sasasasasasaaaaaaaaaaaa

bunia - hehe - ja mam u M w szpitalu niezłe ciacha a nawet mam jednego gina na oku - 30 mu w przyszłym roku stuknie a przystojniaczek jakich mało :-D Na dodatek mam ciągle aktualne zaproszenie od niego na kawę :-D

Wisienka - pytałam już na spokojnie to mówi "bum" - czyli nie umie powiedzieć a wyciągać od niej to równie dobrze mogłabym się dowiedzieć że jest orangutanem i biegała dzisiaj po zoo z konikami :dry: Dałam jej spokój bo sama nie wyrobiłam na tym zakręcie :-D

Sol czyli teraz luzik
Czemu jak przechodze na dietę to jestem ciągle głodna?????Na samą mysl o diecie jem więcej niż zwykle, chora głowa.
Brzuch mnie przestał bolec, @ dała chyba za wygraną. Musze sobie krew rozrzedzić. Może drineczka łupnę po 20tej
renna to nałóg

Hej dziewuszki!

Klikam znow z pracy. Jeju, jeszcze prawie 3 h zostaly... :eek::eek: Boziu, wykituj€... Cala mokra do pracy doszlam dzis bo mnie deszcz zlapal. :-D

Ponadrabiam Was wiecorem z domu, a na razie buziam. :* Nadal nie ma @... Hmmm...

ooo
ja bym też chętnie drina sobie walnęła na lepsze spanie, bo ze stresu chyba oka nie zmrużę ale jak się jutro jakiś patrol trafi, to alkomacik i koniec drogi i tak będę się musiała nażreć węgla, co by nie musieć w pampersie jechać pierwszy raz czeka mnie trasa 350km drogą, której nie znam i z osobami, które nie znają całkiem drogi. bo zawsze jak jeździłam np. do Wrocka albo Poznania, to ktoś znał drogę... zresztą, co ja się martwię- mapę obcykałam, droga jest praktycznie cały czas prosto, więc damy radę. byle się nie dostaniemy na żadną ekspresówkę albo autostradę, bo się potracimy-> bo jak się nie wie gdzie zjechać to się do ciemnej du**y zajedzie

Sol czyli teraz luzik
Czemu jak przechodze na dietę to jestem ciągle głodna?????Na samą mysl o diecie jem więcej niż zwykle, chora głowa.
Brzuch mnie przestał bolec, @ dała chyba za wygraną. Musze sobie krew rozrzedzić. Może drineczka łupnę po 20tej
renna to nałóg

zeby wszyscy mieli takie nalogi to swiat bylby piékny i kolorowy :) Fajnie ze jestescie i dzieki za przyjecie mojej skromnej osoby

reklama
marry witaj, wracaj szybko do nas
Sol ohoho , sliczny brzucholek i co na pewno jedno??? Powiem Ci, ze jest okazały. Podoba mi się bardzo. Może to jakieś zboczenie...Moja droga jestes ciężarówka jak sie patrzy. Pieknie
renna im nas więcej ty lepiej, więcej dusz wspierających. Mam nadzieję, ze bawisz się z nami dobrze.
bunia ty do Wrocka znasz drogę i cię nie było. To walnij sobie stoperan i wpadaj do mnie na kawkę! Dasz radę kochana a drinkniesz jak dojedziecie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry