Vjolka witamy rozgosc się zaraz podam kawkę:-)Zoatań z nami , na pewno nie pożałujesz. Jest tu całkiem miła ekipa. Dziewczyny są sympatyczne i wesprą kiedy trzeba. Trzeba bywać często zeby byc na bieżąco ale warto. Widzę, ze jestes tez aniołkową mamą tulę. A co oznacza data przy awatarku?Napisz cosik żebysmy mogły cie poznać.
Dziękuję za przyjęcie...
Kawka?!

Czy chcesz, żebym nie spała całą noc?

Data przy nicku to mój rocznik...
ło matko!
Jaka ja już jestem stara, choć, jakby nie patrzeć, w dalszym ciągu jeszcze dzieścia nie dzieści

Na imię mi Wiola, mieszkam w małej miejscowości w centralnej Polsce. Mam męża, Darka i syna Kacpra. 3 maja tego roku miała urodzić się jeszcze Antosia, ale niestety, straciliśmy ją 21 września zeszłego roku. Z zawodu jestem nauczycielem polonistą (choć bez magistra, mam nadzieje, ze w tym roku w końcu się zabiorę za obronę - nie można poprzestawać na absolutorium), ale nie pracuję w zawodzie, choć ufam, ze w przyszłym roku wrócę do niego, bo bardzo to lubię. W chwili obecnej prowadzę sklep z odzieżą dla dzieci... I to było by na tyle...
chociaż jeszcze jedno... wśród forumowych koleżanek uchodzę za zboczucha, co pewnie niedługo jakoś się ujawni

Vjolka od kiedy zaczynacie staranka. Ja czekam na @, nie dostałam jeszcze po stracie i martwię się szczerze mówiąc bo jedna z naszych wątkowniczek czekała 4 miesiące. Boję się też tych staranek bo ciągle myslę o naszym Dzwoneczku ale ten strach nie minie a pragnienie dzidzi jest wielkie.
W gruncie rzeczy to nie mamy jakiegoś dokładnego terminu... Mam nadzieję, ze uda mi się zgwałcic D i od stycznia ruszymy pełną parą.... Choć ostatnio zdarza mu się zapomnieć... wiec może wszystko się przyspieszy...

Ale ja sie nie nakręcam - biorę życie jakim jest...
Ostatnio edytowane przez moderatora: