reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szlak dietę trafił , a dopiero się zaczeła. Zaczynam od jutra. a dziś zjem sobie wszystko na co mam ochote. Teraz makrelka....Czy makrelka jest tucząca??
Ewelinka ja myslę, ze sałatkę to zjedz sama wystarczy jak na ciebie popatrzy!!

Makrela jest tłusta....:zawstydzona/y:
Mówisz??? Wiesz, tyle razy oglądał to kto go wie, czy zadziałam ;-)

HOPE, między "danonkami", a "proszkiem wujka Chajzera"????? ha ha ha ha ha ha
KALA, siła wyższa wzywa.... ;-)

reklama
Hope beszczebelny ten obiad....Tak przy piatku
No ja po makrelce zjadłam banana. Juz nic nie mówię.
Ewelinko jak to mówią Nie ma bata we wsi, mówisz masz , zadziała jak 150!

EWELINKA- bede ubijać przez 10 minETEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jery,ale nam bije:rofl2::laugh2:ale tu sie napiszemy a w sypialni wykorzystamy:tak::tak:

KALA,HOPE- dzis Wy szalejecie;-):-):-)
ZAPMARTA- a ktora to rocznica???u nas niedlugo 7.:szok::szok::szok:a razem 11 lat:szok::laugh2::laugh2:

WISIEŃKA- mi po 30 tez zaczelo bić a ledwo skonczylam:laugh2::laugh2:ciekawe co to bedzie za jakis czas....

EWELINKA- bede ubijać przez 10 minETEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jery,ale nam bije:rofl2::laugh2:ale tu sie napiszemy a w sypialni wykorzystamy:tak::tak:

W sypialni wykorzystamy i nie tylko paluszki nas będą bolały (od klikania), ale i.....................masz apap???? :-D:-D:-D bo u mnie w szafce nocnej to nieodłączny element, więc P nie może mówić "boli mnie głowa" hahahahhaa
NOŁ ŁEJ...:-D:-D:-D:-D

Ewelinka jak sobie tą makrelę DHA tłumaczę:-D
Dziwewuchy, moje zeszyty z przepisami w piwnicy. Tata dzwonił, ze masa cukini i ogórków. Wyskakiwac mi z przepisami na sałatki bo ja moich nie wygrzebię . Nawet nie wiem w którym kartonie. Kiszonki i korniszonki znam na pamięć ale w sałatkoach nie pamiętam proporcji. Więc PROSZĘ bo przez ta przeprowadzę plony się zmarnuja.

reklama
W sypialni wykorzystamy i nie tylko paluszki nas będą bolały (od klikania), ale i.....................masz apap???? :-D:-D:-D bo u mnie w szafce nocnej to nieodłączny element, więc P nie może mówić "boli mnie głowa" hahahahhaa
NOŁ ŁEJ...:-D:-D:-D:-D
EWELINKA- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja mojemu mowie ,ze na bol glowy najlepszy sex-gdzies to uslyszalam i On nie mowi ,ze Go glowa boli bo jak tak powiedzial to ja do Niego -rozumiem...i juz bylismy na gorze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:to nasze haslo...
papa-wlatuj czesciej.

IWONKA- to juz niedlugo ,,,pazdziernik za pasem:tak:

kochane-musze zmykac jade po Zuze do przedszkola...

WISIENKA- makrela i banan:szok::eek::szok::eek::szok::eek::rofl2::rofl2::rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry