reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- ja nie napisalam,ze Ty krzyczysz;-)poprostu sa mamy ktore nagla krew zalewa jak dziecko robi w majty a to przeciez duza umiejetność zacisnąć pecherz i trzeba dac dziecku czas-uda sie i Karoli-wierze w Nia!!

ja dzis jeszcze nie mialam tv wlaczonego...
BUNIA- sliczny ten obraz ,ale wcale a wcale mnie to nie dziwi po tym jak dostalam od Ciebie takie cudne kolczyki-masz talent maleńka!!!

wstawiam na kawke-komu???:-D

Ostatnia edycja:
reklama
sol- ja nie napisalam,ze ty krzyczysz;-)poprostu sa mamy ktore nagla krew zalewa jak dziecko robi w majty a to przeciez duza umiejetność zacisnąć pecherz i trzeba dac dziecku czas-uda sie i karoli-wierze w nia!!

Ja dzis jeszcze nie mialam tv wlaczonego...
Bunia- sliczny ten obraz ,ale wcale a wcale mnie to nie dziwi po tym jak dostalam od ciebie takie cudne kolczyki-masz talent maleńka!!!

Wstawiam na kawke-komu???:-d
jezli sie moge wporosic to moze ja??:)

Witam dziewczyny
Mam pytanie
Mam cykle 30 dniowe ,od 26 dc plamiłam baaardzo malutko,a wczoraj i dzisiaj troche krwawiłam.
mam cały czas podwyższoną temp 37,3-37,4 i mocne bóle krzyża(których nie miewam)
Troche się martwie i nie wiem co o tym myśleć. Dzwoniłam do gina i powiedział że może jakiś antybiotyk mi powinien przepisać,będę u niego o 16. Dodam że nie jestem przeziębiona.

mama - i ja ale na mrożoną jak można :-D

poziomki a robiłaś test?

Kto chce trochę słońca bo u mnie przesadza? Wysyłam kurierem :tak:

no to miałam teraz dość ciekawą rozmowę... zadzwonił koleś z jakiejś firmy, do której wysyłałam podanie (oczywiście nie pamiętam) i mówi, że dzwoni sprawdzić mój angielski. no to ok- scenka, że dzwonię do niego i chcę kupić 100 telefonów komórkowych. no to ja się rozgaduję, że: taki a taki telefon, 100 sztuk, płatne przy odbiorze, poproszę fakturę proformę z kosztami przesyłki, normalną fakturę przy przesyłce, zapas baterii wymiennych i ładowarek, przesyłka kurierska i takie tam, i okazalo się że koleś polowy nie rozumie musiałam ja jemu tłumaczyć. ale przyznam, że jak mi powiedział, że mamy po angielsku gadać, to się przestraszyłam i bałam odezwać (bo chyba wieki nie używałam angiela- ostatnio rok temu) ale jak już się rozkręciłam to powiedział, że jest ok, że pasuje, bo chodzi o to, żeby w razie co się dogadać. i przekaże informacje do działu kadr i tam będą podejmować decyzję oby podejmowanie tej decyzji trwało najbliższy tydzień, bo jak się okaże że będę miała przyjechać na rozmowę w czasie wyjazdu, to się chyba pochlastam, jak mi przejdzie robota koło nosa. bo nawet gdybym była najlepsiejsza według nich, to niewiadomo czy poczekają, czy wezmą następną osobę z listy niech się odezwą!!! ale za tydzień umówić rozmowę po 15 sierpnia-> wtedy to o każdej porze dnia i nocy do nich bedę mogła pojechać

U mnie testy nie wychodza nawet jak jestem w ciąży

to zrób betę, albo czekaj na wizytę. trudno cokolwiek powiedzieć może ciąża, może nie. może zapalenie, może nie. może coś nie teges hormony, może nie. tylko takie gdybanie. mam nadzieję, że ginek znajdzie przyczynę i zaradzi życzę cierpliwości i trzymam kciuki &&&&&&

reklama
poziomki - a bety nie robiłaś? Ta powinna wyjść :tak:

bunia - to super wieści :-D Trzymam kciuki żeby odezwali się w terminie tobie pasującym :tak: :-D

mama - wiem :-D po prostu ja dzisiaj jakaś dziwna jestem :sorry:

Zastanawiam się czy zacząć ten sweter od nowa czy robić dalej to co robiłam :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry