reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zrobiłam sobie sałateczkę na obiadek, bo muszę zejść 4 kilo i basta!Chcę włożyć na siebie stare rurki i koniec. Będe jeśc jak królik. :-Dhmmm.... I nie tylko.My chyba jedziemy jutro bo Pol ma dzis dyzur do 21 i jak wróci to już będzie 22. Więc pewnie będe wam marudzuic. Jakto nie mam @@@@@@@@

MAMA, póki co jestem na L4 i zamierzam przedłużyć, chyba już nie wrócę do tej pracy, mimo iż robiłam coś co kocham, ale nie da się pracować kiedy szefostwo tyranizuję całą ekipę...a w domku to wiesz....zawsze jest coś do roboty, tym bardziej jak się go jeszcze wykańcza...tylko skąd kasę brać...ech...ale powolutku, a do celu...wpadłam na chwilkę, tylko życzyć miłego weekendu, jakoś pogoda źle na mnie dziś wpływa i chodzę "po ścianach"...buziam mocno***, pozdrów Toma i ucałuj swoje szkraby przeurocze!

Wisieńka, dziękować.....dziękować....dziki będzie na pewno...istne rodeo ;-), buziolki ślicznoto***

hope podam ci maila, to wyślij mi zdjęcie jakie byś chciała mieć wyszyte. ja to przekonwertuję i wyślę ci jakie by były opcje i ile by kosztowały same materiały

Iwonka witaj slicznotko a co gotujesz bo moja sałatka to takie maleństwo, ze chętnie posłucham o dobrym jedzonku.
mama buziolki
Ewelinka ja jeszcze niedawno pracowałabym kosztem zdrowia , rodziny i nerwów. Teraz mówię stop. Są wazniejsze sprawy. Jak mnie wywalą , zanajdę nową ale nie podporządkuję swojego i rodziny zycia pracy.Rozumię Cię kochana doskonale!

Ostatnia edycja:
Skok tempki był a mogłam cholera zrobić bete dzisiaj:wściekła/y:
Troche mnie zdziwił ten antybiotyk,a jeżeli to jakieś zapalenie czy inne dziadostwo to temp była by ok 38 i wyżej?!
Oczywiście zanim cokolwiek łykne to się zbadam
I przeziębina nie jestem

EWELINKA- dziekuje,pozdrowie!!no widzisz my z Wisieńka wczoraj mialysmy maraton a Ty bedziesz miala rodeo-istne szaleństwo:tak::-D:-D:-D:-D
no na mnie pogoda tez dziala dzis nie halo....ale pije kawe z nadzieja ze moze cos drgnie z samopoczuciem bo spiaca jestem...

reklama
EWELINKA- dziekuje,pozdrowie!!no widzisz my z Wisieńka wczoraj mialysmy maraton a Ty bedziesz miala rodeo-istne szaleństwo:tak::-D:-D:-D:-D
no na mnie pogoda tez dziala dzis nie halo....ale pije kawe z nadzieja ze moze cos drgnie z samopoczuciem bo spiaca jestem...

Kochanie, ja wczoraj też miałam maraton, pomieszczeń w domu zabrakło...:zawstydzona/y:dziś rodeo już P zapowiedziałam, stwierdził, że skoczy po pracy po lasso i ostrogi :szok::-D - pół żartem, pół serio... ;-)

Iwonka, fajnie, że jesteś***
Wisieńka, nie warto kopać się z koniem, dlatego od miesiąca wysyłam cyklicznie CV, może się uda zmienić pracę szybciej niż myślałam ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry