reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POZIOMKI- caly cykl masz taka wysoką???a mialas jakis skok,zeby bylo wiadomo ,ze owulka byla???

SOL- mrozoną podano:tak:za slonko dziekuje wlasnie tez mam go dość dzis:eek:
KALA,RENNA- kawka zrobiona zapraszam i kawalek czakoladki do tego:-p

BUNIA- gratuluje zagiecia pana w angielskim!!!!!!! i to jest to - szukaja ze znajomoscia jezyka ale sami nie znają...:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia ale zdolna bestia z ciebie! A umiałabyś wydziergać takiego stafika brzydkiego jak ja mam? :-)

Poziomki jest tylko jedno wyjście - beta. I wszystko jasne :-)

Aaaa ja właśnie rozwijam seksonici, smsy poszły i jest szybka odpowiedź :-D:-D:-D

Bunia ja jestem w szoku jakie sliczności kobieto robisz ty masz nie tylko złote serce ale tez ręce. Zyczę z całych sił aby jak wrócisz czekała na ciebie umowa!
mama no tak jaoś wyszło:-pPozazdrościłam Ci!
Poziomki Nie ma co robić bety skoro idziesz do gina. Szkoda kasy. Jesli jesteś chora to moze reakcja organizmu, ale może i dzidzia więc zanim weźmiesz antybiotyk sprawdź to!
Ewela witaj Dzikiego weekendu!
Sol Ja myslę, ze cieopliwośc pomoże, w koncu zacznie robić na nocnik. Maciek szybko zakoczył, zobaczył jak jego rówieśniczka siusia i chyba się zawstydził bo tez od tamtej pory wołał. Miał 1,7L.

hope a wiesz, żeby szło? bo mam program do konwersji- czyli ze zdjęcia mogę sobie zrobić wzór do haftu :-D

reklama
Wisieńka - Karola nie ma wyjścia - musi się przestawić prędzej czy później :tak: A do niej mam o niebo więcej cierpliwości niż do teściowej więc będzie dobrze :tak: :-D

Spadam czymś się zająć bo zgłupieję z nudów :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry