reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no to się u mnie zachmurzyło i zaczęło padać. tu niech sobie pada, byle w Bieszczadach będzie ciepło na tyle, żeby przynajmniej sobie jakieś wycieczki porobić kurka, muszę sprawdzić serwis pogodowy na jutro- no bo w sumie po co auto myć skoro by padało? najwyżej się je tylko obetrze, bo zapomniałam dodać, że w garażu są pier***ne jaskółki i mamy wiecznie sasrane auto. no kto to ku** widział mieć auto w garażu a miec całe obesrane!!! normalnie na przyszły rok skubane nie będą tam miały gniazda. cholery jedne- przeniosę im te gniazdo pod dach na dworze, niech tam sobie kupają. przez te ptaki tylko kłopoty. auto całe zasrane, jak były upały to nie można garażu zamknąć, bo ptaki , a auto się nagrzewało. i nie było różnicy czy stoi na dworze czy w garażu!!! a dodam, że my nie mamy klimy, więc katorga niesamowita

reklama
Laseczki ja sie juz zegnam...
Milego dzionka wszystkim zycze
Wieka BUZKA

Edit
Mamcia bo dopiero teraz doczytalam jeszcze na szybciora...
No ja wiedziec czemu Ty masz dobry humor, doczytalam wczesniej zes Toma 4 razy dopadla:-D
Bidny ten Chlop;-)
Ja tez dzisiaj dobry humorek bo Mezus znowu z ranca o 5 pobudke mi chcial zrobic ale ja spiaca krolewna, nie dalam sie:-D

No to lece Laseczki\Buziaki

Ostatnia edycja:
RENNA,HOPE- witajcie:tak:ja swoja tesciowa pochowalam miesiac temu...

SOL- moze kumpel sie zle czuje skoro nie przyszla-mnie tez wczoraj tak bolala glowa ze myslalam ze mi rozsadzi,ale wieczorem.....mąż zrobil swoje i dzis prosze-jak nowo narodzona:-D:-D

upssss...

Mama takiego smaka mi narobiłaś, że mam już uknuty brzydki plan na wieczór :-p
TZ drżyj maleńki, @ się kończy :-D:-D:-D

sprawdziłam pogodę. nie jest tak źle. sobota i niedziela deszczowe, ale to się lepiej będzie jutro jechało niż w upał jakiś, a niedziela na odpoczynek, bo jak przyjedziemy to już mamy ugadanego grilla z procentami (zamówione już są u sołtysa 2 skrzynki piweczka) więc niedziela w sam raz na odpoczynek a od poniedziałku możemy sobie ruszyć na wycieczki, nad rzekę i takie tam, bo cały tydzień ma być słonecznie, a temp. 25-29st. czyli tak w sam raz

zrobiło mi się tu tak ciemno, że na pewno już dzisiaj nie powyszywam sobie, bo nic nie zobaczę. to mogę już te moje hafciarskie przybory spakować. będziemy się byczyć na leżaczkach, to sobie pohaftuję

bunia87 to Ty haftujesz?? Fajne hobby ! Ja tam nie mam cierpliwosci ale w sumie moze by spróbowac sie pobawi takie tam hafciki??:)

ano sobie haftuję teraz wyszywam obraz wiosna, dla mojej mamy, bo ona ma już wyszyte pozostałe pory roku. bawię się też szydełkiem, robię sztuczną biżuterię, maluję i takie tam

HOPE- no to jak smak jest to trzeba kozystac:tak::tak::tak:ja do mojego wczoraj takie smsy pisalam ze byl gotowy od wejscia do domu:-D
takze kochana doskonal swoj chytry plan i przyjemności:tak:;-):-):-):-)

RENNA- a nie probowalas jakis lekow na wywolanie @-bo cos mi w oczy wlecialo ,ze Ty 7 m-cy bez @:szok::baffled::eek:

BUNIA- no to super pogoda bedzie w sam raz!!świetnie,mam nadzieje,ze naszej Marylce tez pogoda dopisze!!!!!

MONISIA,MARCEPANEK A Wy gdzie jestescie???
SORBUS,ZAPMARTA- kochane co u Was????

KALAMANDYNA- CZEŚĆ :))

Ostatnia edycja:
reklama
kala aż tak uzdolniona to ja nie jestem namaluję sobie co mi do głowy przyjdzie, a na takich kierunkach, to trzeba umieć malowac wszystko. ja po prostu jestem wszechstronnie uzdolniona, bo chyba nie ma takiej rzeczy, której bym jeszcze nie robiła

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry