reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewule. Przejeżdżałam koło domku i wpadłam na siku i kawkę. Zaraz zmykam do pracki dalej. Ale jeszcze chciałam do was zaklepac.
mama jakieś ty fluidy posłała u nas wczoraj to były reklamy az do dzisiaj.... Hmmm Niewyspana jestem jak nie wiem co. Ale dobrze, ze jakoś chodzę....:-D:-D:-D:-D
Zatestowałam jednym z zakupionych testów , nie żebym podejrzewała dzidzię ale naczytałam sie wczoraj o podwyższonym hcg po poronieniu i musiałam sprawdzić. Oczywiście jedna kreska czyli czekam na @ :-)
Witam szystkie ale przede wszystkim te co widzę czyli kalę, bunie, mamę i renne
buniaczku miłych i pogodnych wakacji i żebys wróciła do nas w ciązy

jednym slowem zlota ráczka prac récznych :) Fajnie i pozytecznie :)

nie każdy to tak odbiera niestety. dla jednych to fajnie, bo zrobię właściwie wszystko- wystarczy mi raz pokazać. a inni są zdania, że jak się umie wszystko, to tak naprawdę się nie umie nic porządnie. co do mnie, to się akurat mylą, ale trudno kogoś przekonać, że naprawdę potrafię, jeśli nie dadzą mi tego udowodnić bo są tacy, co twierdzą, że trzeba umieć robić jedną rzecz, a porządnie. a ja potrafię zrobić cokolwiek i zawsze to jest dobrze i porządnie zrobione. no ale cóż, życie... właśnie dlatego mi trudno pracę dostać- bo mi po prostu nie wierzą. buraki, niech żałują

Bunia- to fajnie, że znasz swoje mocne strony i potrafisz je wykorzystać. Nie każdy jest tak wszechstronnie uzdolniony. Może pochwalisz się któregoś dnia na BB jakiś swoim dziełem szydełkowym?:-)
Masz rację, niech żałują. Myśle jednak, że któregoś dnia dostaniesz wymarzoną prace, bo ktoś doceni Twoją wszechstronność.

Mama - chyba też wezme z Ciebie przykład i dzisiejszego wieczoru zorganizuje jakieś sex party dla siebie i męża:-p

buniaczku miłych i pogodnych wakacji i żebys wróciła do nas w ciązy

dziękować, dziękować w ciąży raczej nie wrócę, bo musialby się stać największy cud świata-> wtorek, środa ma przyjść @ więc na nic nie liczę. pozatym nie było przytulanek w tym miesiącu (prócz paru zaraz po @)- napięta sytuacja z małżem. ale przynajmniej będzie to pierwszy cykl z cyklu "na luzie", bo się nie przejmę @. jesteśmy przed kolejnymi badaniami, więc na nic nie liczę. może w listopadzie znowu się zacznie boboseksy, a nie seksy

Bunia- to fajnie, że znasz swoje mocne strony i potrafisz je wykorzystać. Nie każdy jest tak wszechstronnie uzdolniony. Może pochwalisz się któregoś dnia na BB jakiś swoim dziełem szydełkowym?:-)

na pewno się pochwalę, ale jak skończę ten obraz. mam jeden wyszyty już, to wam zaraz wstawię. serwetkę ostatnio skończyłam, ale zapomniałam zrobić zdjęcie, a już ją zawiozłam do psiapsióły. nie jeden raz się wam pewnie pochwalę

Załączniki

• 006..jpg
    006..jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KALA- bierz przyklad i dzialaj-to dzis Ty i Hope macie wieczor z reklamami:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA- fajnie,ze do nas wlecialas w ciagu dnia-smacznej kawki!!!a ja tak cos myslalam ,ze u Was tez fajerwerki:-D:-D:-D:-D:-D:-Di powiem Ci ze jak tez j-a-k-o-s- chodze:sorry::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:fajny taki maraton ,co???;-)

ale przynajmniej będzie to pierwszy cykl z cyklu "na luzie", bo się nie a nie myslalas zeby robic to co lubisz i zarabiac na tym?? A tych co Ci mówia zle o Twi=ojej przy to nie slychaj !!! Oni po prostu Ci zazdroszcza ze Ty mozesz wszystko a oni nic :)

Bunia- pięknie, jestem pod wrażeniem :-) Mogę już składać zamówienie?;-) Myślałaś o tym, żeby dorabiać sobie swoimi pracami np na Allegro? Jest przecież wielu koneserów takich prac szydełkowych.

Sol - to nie daj sobie wmawiać takich bzdur, najważniejsze co Ty o sobie myślisz, nie inni. I ważne, żebyś myślała o sobie pochlebnie, pozytywnie:-) Szanuj siebie.

Ostatnia edycja:
mama - ja nie krzyczę na nią tylko tłumaczę jak krowie na ... że do siusiu służy nocniczek :tak: Co zabawniejsze rano i po południowej drzemce zawsze sama woła na nocnik :-D Nastawiłam się na niebiańskie pokłady cierpliwości bo inaczej bym zwariowała po godzinie :-D

bunia - ja też z tych co sporo rzeczy potrafią tylko że ja jestem głupia i dałam sobie wmówić że jak ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego i teraz nie mam bladego poczucia własnej wartości niestety :-( Głupia ze mnie baba :-(

Ja się na temat pogody nie wypowiadam - na 4 pogodynkach mówią ze u mnie właśnie jest burza a ja mam 30" i śliczne słoneczko :-D Może trochę chmurek ale daleko do burzy z piorunami :-D
Idę powiesić kolejne pranie zanim te "burze" się zaczną :-D A zaraz złapię druty bo głupio mi bo zaczęłam sweter prawie 3 lata temu i jeszcze nie skończyłam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Koneserem to nie jestem ale jakby ktos wyszyl mi np takie sliczne sloneczniki to pewnie chetnie bym kupila.
Buniz naprawde widze masz fach w ráczkach :) zdolna bestia z Ciebie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry