reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O jezu - sama się popłakałam :-D

Teściowa po 10 latach kłótni postanawia pogodzić się ze swoim zięciem. Zaprasza jego i córkę na obiad. Podaje kotleta, surówkę, ale zapomniała o ziemniakach. Wraca do kuchni. Przezorny zięć postanawia sprawdzić, czy kotlet nie jest zatruty. Kroi kawałek i daje kotu. Ten gryzie i nagle pada martwy na ziemię. Zięć wstaje, idzie do kuchni, bierze patelnię i zabija teściową. Wraca do pokoju i mówi do żony:
- Kochanie, wyobraź sobie, że ta stara rura chciała mnie otruć. Wziąłem patelnię i ją zabiłem!
Na co kot wstaje, otrzepuje się i krzyczy:
- Jeeeesst!!!

Teściowa rozmawia z zięciem:
- Wiesz chciałabym mieć piękny pogrzeb po swoim odejściu.
- Spokojnie mamusiu, ja to załatwię - powiedział zięć po czym wyszedł. Wraca pod koniec dnia pijany kompletnie.
- Gdzieś ty był tyle czasu? - pyta ze zdziwieniem teściowa.
Na co zięć:
- Nie pytaj, gdzie byłem ani jak to zrobiłem, tylko bądź gotowa na czwartek.

reklama
jestem
nie nadrobie Was bo produkcja szalona oczywiscie!!!!!!!!!!:-)

bylam na kawce a teraz wrocilam z zakupow-zrobilam juz na jutro na obiad i oczywiscie zahaczylam o pierakrie(mimo ,ze bylo nie po drodze:-D:-D) drozdzowka z makiem wciagniete:tak:choc w sumie zaraz pora obiadowa Domi wcina precelka-oni tam maja wszystko swierze,cieple i pachnące-chyba nie ma dnia bez drozdzowki i precelkow u nas:no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Lekarz za przeproszeniem do ch...a nie podobny ale moze dlatego ze irlandczyk!!! Ale mam nadzieje ze uda sie wkoncu cos z tym zrobic i w przyszlym roku bedzie dzidzi!!!!

No i mi się dziecko poryczało zamiast zawołać siku :szok: A niech chodzi z mokrą dupą :tak: Ciepło jest nic jej nie będzie :-p

No i koleżanka nie przyszła :-( Szkoda bo chciałam sobie pogadać ale może się źle czuła - wczoraj się skarżyła na straszny ból głowy a mnie dzisiaj boli więc wiem jak jej musi być ciężko bo też reaguje na zmiany pogody :-(

sol teraz to chyba sama potrzebuję pampersa-> z tymi kolegami z liceum to po prostu zje**ka niesamowita

ja też coś mam

Teściowa postanowiła sprawdzić jak bardzo zięciowie ją kochają. Postanowiła wskoczyć do studni, ale przezornie przywiązała się liną, w razie gdby żaden jej nie chciał wyciągnąć. Kobieta stoi koło studni, widzi 1. zięcia i sru- do studni. Ten natychmiast podbiega i ją łapie! Na drugi dzien przed jego domem stoi maluch z napisem "DLA KOCHANEGO ZIĘCIA- TEŚCIOWA". Parę dni póżniej idzie 2 zięć. Teściowa sru- do studni, ten podbiega i ją wyciąga. Kolejnego dnia przed jego domem stoi polonez z napisem "DLA KOCHANEGO ZIĘCIA- TEŚCIOWA". Przyszła pora na sprawdzenie 3 zięcia. Teściowa powtarza akcję, a zięć podbiega, przecina linę i jeszcze dolewa wody do studni, bo ta sięgała teściowej do brody. Następnego dnia przed jego domem stoi nowiutkie BMW z napisem "DLA KOCHANEGO ZIĘCIA- TEŚĆ'".

przyjdzie czas na twoja dzidzie to sama zaskoczy po co jest nocnik
Moze spróbuj wysadzic na kibelek u mnie pomoglo!!!

Się śmiejecie z teściowych a ja swoja pochowałam 3 miesiące temu. Za to była teściowa molestuje mnie wszędzie gdzie może. Telefony, maile, księgi gości, N-K, Facebook... Nie można się kobiety pozbyć...

Pamiętam jak dowiedziałam się jakie ma imię moja druga teściowa, takie same jak pierwsza. Moja mina - bezcenna :szok:

Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam
sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy, i nagle wchodzi moja
teściowa!
- I co? I co?
- I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na zawał.

reklama
BUNIA- hahahahaha-dobre-gdzies juz to slyszalam:)))
PRALINKA- cześć jak tam dzis z humorem???????ja dzis super:):):))
SOL- u mnie Domi mial 2 lata(czyli rok temu w lipcu)zdjelam Mu majty pokazalam nocnik,wytlumaczylam i w pierwszy dzien siural tam gdzie stal(dobrze ,ze na dole mamy panele) a na drugi dzien juz popuscil i lecial na nocnik a od 3 dnia juz siusiu i kupke robil na nocnik-ale w pierwszy dzien jak sie zmoczyl to robilam 10 glebokich oddechow i na spokojnie tlumaczylam ,ze tu sie robi a nie w majty,przebieralam i nie robilam Mu wyzutów...po 2 dniach bylo po sprawie.za to Zuza miala 2,5 roku jak przestala ale tez kiepsko bylo jak u Twojej Karoli-pytam sie -chcesz siku a Ona nie!!!i patrze robi w majty-no rece opadaly,ale po tygodniu zalapala...

RENNA,HOPE- witajcie:tak:ja swoja tesciowa pochowalam miesiac temu...

SOL- moze kumpel sie zle czuje skoro nie przyszla-mnie tez wczoraj tak bolala glowa ze myslalam ze mi rozsadzi,ale wieczorem.....mąż zrobil swoje i dzis prosze-jak nowo narodzona:-D:-D

upssss...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry