reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Klopsik- masz nieregularne cykle? Czasami stres przyspiesza, albo opóznia.

Marylka- nie, Mama nie, bo ona wie że chce dopiero zaciążyć, ale kibicuje nam:-)Oszalała, bo nie jestem jeszcze w ciąży, a On zaczyna się rozglądać za ciuszkami niemowlęcymi.

reklama
Witam Kochane!!!!
Z naszych przytulanek wczoraj nici:wściekła/y: - mój malż padł przed blokiem reklamowym:angry:;-):-D
Dziekuję za komentarze do zdjęć - Kochane jesteście!!!!!

Hejka dziewczyny

ja mam dokładnie to samo, nie wiem co jest??? 34 dzień? miałam maxymalnie 32 dni cyklu. kurde i nawet już nie czuję że miałaby przyjść @ zołza jedna. nic
Hej Klopsik!
No, u mnie niestety cykle średnio regularne (notuję od początku roku i rozpiętość od 30 do 43 dni!!! :szok::szok::eek:)... Więc nie wiem dokładnie, kiedy @ ma przyjść, ale jakoś teraz, bo podobnie jak w ost. cyklu, piersi bolą mnie jak skurczybyk już z tydzień... :eek: A, i ja sie też przetestowałam 2 razy - oba testy negatywne, ten drugi robiłam w poniedziałek... :no:

Sol - kochana, jak ja bym chciała, żeby jednak nie przylazła... :tak:

Bunia - kociaczki prześliczne! :tak: A dostałaś moją kartkę? Bo gdzieś przeoczyłam, czy doszła... Mam nadzieję, że tak, bo ze 2 tyg. temu wysłałam!

Złotka moje, ja wkrótce lecę na autobus i do pracy... Dziś zamykam sklep... :eek: Czyli do 20 w pracy. No, i potem musze długo czekać na autobus do domu... :baffled: I jutro też do roboty... Niby to tylko pół etatu, ale daje po d*** to stanie, dźwiganie towaru, wysilanie mózgownicy, żeby wszystkie rozmaite akcenty zrozumieć... Ufff... :baffled:

Ostatnia edycja:
No ja mam raczej regularne tzn rozciąga mi się od 28 do 32 dni cyklu(tak było dotychczas). no cóż zobaczymy kiedy łaskawie @ nadejdzie, zołza jedna!

Agnieszka ja też nie mogę doczekać się weekendu, siedzę w pracy i odliczam, jakaś jestem rozdrażniona wszycy mnie wkurzają więc dla ich bezpieczeństwa niech ten czas lepiej szybko leci :wściekła/y:

cześć wszystkim,

mary-beth gratulacje, fajnie, że masz pracę, zawsze to kolejne doświadczenie.

bunia, dziękuję za fotki kotków, ja uwielbiam koty i zawsze takie obrazki to miód na moje serce.

smutno mi bez neta w domku i nie wiem czy dziś naprawią, mój F będzie ich molestował, bo opłaty nie zrobione, więc mogliby się wziąć za naprawę.

pozdrawiam was mocno i będę zaglądać.

Agnieszka ja też nie mogę doczekać się weekendu, siedzę w pracy i odliczam, jakaś jestem rozdrażniona wszycy mnie wkurzają więc dla ich bezpieczeństwa niech ten czas lepiej szybko leci :wściekła/y:
Klopsiku Ty będziesz miała szybciej weekend od mnie...fajnie masz:)
Ja dopiero po 22 będę mogła powiedzieć że mam weekend ale mimo wszystko czekam na niego z niecierpliwością :-D
Hej Laseczki
Ja tylko sie witam i lece z piesiem, niedlugo wracam:)
Witaj pralinko:)
Wracaj do nas szybciutko ;-)
cześć wszystkim,
smutno mi bez neta w domku i nie wiem czy dziś naprawią, mój F będzie ich molestował, bo opłaty nie zrobione, więc mogliby się wziąć za naprawę.

pozdrawiam was mocno i będę zaglądać.
Cześć Marta:)
Współczuję braku netu w domu,z takim uzależnieniem jakie posiadamy ciężko jest wytrzymać bez komputera :-D

mary-beth dostałam!!! musiałaś przeoczyć w tym pędzie śliczna!!! piękny zachód!!! już wisi na lodówce!! teraz to mi się coraz bardziej ta lodówka podoba he he. mam kartkę od Ciebie, maggy, kalendarzyk od maggy i znaczek z koperty i kartkę z Pogorzelca o przyszłej właścicielki 2 naszych kociaków
a jeszcze sobie sama wyślę z Bieszczad

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry