reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łi łi jutro

aż do kolejnej niedzieli. więc dziś się z wami popołudniu pożegnam, bo jutro o 6 wyruszamy, a wrócimy w kolejną niedzielę i zamelduję się w poniedziałek, no bo trzeba będzie odpocząć rozpakować się i wogóle
...ale masz fajnie:)))
Witam wszystkich!!!!! Chcialam Wam tylko napisac ze wczoraj testowaam bo od tygodnia mnie mdli strasznie rano ale niestety - NEGATYW!!!!!!!! :-( milego dzionka wszystkim zycze !
Przykro mi lecz jak mówią dziewczyny...dopóki nie ma @ jest nadzieja:)

Agusia wczoraj Ci juz nie odpisalam bo tylko wpadlam sie w nocy przywitac i wylaczalam lapka...
Ja tez tak pozno z pracy wrocilam dopiero:-(

Pralinko rozumiem:)

reklama
Renna
Wiem jak Ci ciezko...
Mysle ze kazda z nas wie, ale nie wolno sie poddawac!
Nie tym razem to nastepnym, wkoncu zostaniemy mamami:tak:

reklama
Moje dziecię jest niereformowalne :dry: Dzisiaj podjęłam kolejną próbę odpampersowania i nosi majtki i już jedne ze spodniami ulała a teraz drugie ale się wściekłam i jej nie zmieniłam od godziny - niech poczuje że w mokrym nie jest fajnie - ale ona sobie nic z tego nie robi :szok: mokre? no mokre i już :wściekła/y: Aaaaaaaa..... Następnym razem jej kupę tak zostawię - ciekawe czy jak jej dupę odparzy to też nie będzie reagowała :wściekła/y:

Idę się położyć póki koleżanki jeszcze nie ma :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry