reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
klopsik to musisz dać mu do myślenia ,że już czas :tak: sorry ,ale faceci są mało rozgarnięci. A ta bajka to Klopsiki i inne zjawiska pogodowe :-D
mama super ,że jużjesteś niedobry tentwój komp zrobić trzeba mu bum :-D

Ewelinka- widze, że grzybobranie jak najbardziej kojarzy Ci się z tymi sprawami;-) Demon seksu z Ciebie:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Klopsik- małżeństwo nie jest recepturą na udany związek, to tylko formalność...

Kasieńka- dzięki za zaproszenie.

Mama- Ciebie też kręci grzybobranie;-)

EWELINA- dokladnie,koszyk trzeba zakupic,sily zbierac-u mnie chyba dzis grzybobranie bedzie:):):))))
MARYLKA- Wiolka wroci do nas w polowie sierpnia bo wtedy bedzie miala net:)

Kalamandyna, uznaję to za komplement :zawstydzona/y:

Mama, a lasek w pobliżu macie???? :-D:-D

Bym Wam cosik opowiedziała, ale się wstydzę ha ha ha ha ha ha

Ostatnia edycja:
oj tam oj tam wiem wiem:-pja tylko tak żartuje, zaręczyliśmy się niedawno więc mi się nie spieszy.
A co się Ewelince nie kojarzy z TYMI sprawami?? hihii.gif

muszę Was zapytać bo mnie męczy :)
1. o co chodzi z tymi kartkami?
2. gdzie robicie suwaczki?
3. jak podziękować za post?
:sorry:

MARCEPANEK- tak tez zrobilam -walnelam o glebe i chodzi a w tym czasie jak sie odpala to sobie poodkurzalam:tak:chociaz tyle dobrego;-)
ale jestem dzis zmulona-to cisnienie dla mnie masakra!!

KALAMANDYNA- mam nadzieje,ze za chwile ja Ciebie oblukam na NK:tak:
EWELINKA- mamy lasek,pewnie...choc na mojej osobistej polance ostatnio byla wycinka drzew:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok:

KASIEŃKA- popoludnie spedzamy leniwie-rozmawiajac o TYCH SPRAWACH:):):)) ja za godzine czyli 60 minETEK jade po Zuze:)))a jak u Ciebie-w pracy???czy w domku???

Ostatnia edycja:
Mama, karczowanie powiadasz??? haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - boszeeeeeeeeeeeee...zlituj się...zabierz te skojarzenia!!!!!! haaaaaaa
IDĘ...ha ha ha ha

reklama
kasienka witam i dziękuje za zaproszenie ;-)
ewelinka Ty zboczeńcu :-D
marylka a Tydostałaś już @?
mi już sie kończy tzn od 3 dni mam juz tylko plamienia mam nadzieje że do jutra sie skończą i one :) i w przyszłym tygodniu powinnam mieć jakoś owulke :)

a co do lasku to ja pamietam jak jeździliśmy do dziadka (jak jeszcze z nami nie mieszkał) i nasz spacery na łąke z K :) mmmmmmmmmm

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry