reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA, no to niezły wujaszek ha ha ha ha
Może dawno Cię nie widział i dlatego nie zauważył bardziej płaskiego brzuszka ;-)

Pralinka, buziolki***

ha ha ha ha spójrzcie na minę kobity...

06_berek-a-niech-to.jpg

reklama
buźka pralinka, buźka

idę pozmywać i przygotowywać powoli obiadek. no i zabiorę się za wyszywanie na nowo tego, co poprułam- teraz innym kolorem. no ale i tak z każdym krzyżykiem jestem bliżej niż dalej będę podglądać

MARCEPANEK- jestem komp.mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KASIEŃKA- ja juz zaakceptowalam -dzieki!
PRALINKA- papa:tak:
BUNIA- podgladaj:-D
EWELINKA- moj tez wczoraj zobaczyl mózg-oplul laptopa:-D:-D:-D:-D
a drzewo ktore wstawilas mam w komorce-zrobilam fotke;-):-):-):-)takze jesien niedlugo -grzybki bedą

reklama
EWELINKA- moj tez wczoraj zobaczyl mózg-oplul laptopa:-D:-D:-D:-D
a drzewo ktore wstawilas mam w komorce-zrobilam fotke;-):-):-):-)takze jesien niedlugo -grzybki bedą

Ja ten mózg mam na tapecie w kompie :-D:-D:-D:-D:-D Kto przyjdzie to się przygląda jak sroka w gnat, nie wiem po co? Żeby nową pozycję wypatrzeć, czy jak....:-D:-D
Oooooo.....przypomniałas mi, niedługo grzybki, trza koszyczek zakupić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i można się schylać po............... prawdziwki...:-p:-p:-p;-)

Klopsik, narzeczona, nie narzeczona, ważne jest uczucie, a nie formalności ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry