reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agunia - kochana dziekuje :)
Maran , margolcia , hope, mlodam :) dziekuje za życzonka :):)
jestem nie do życia dzisiaj :( ...noc masakra teraz sprzątanie ....

Ostatnia edycja:
reklama
witam się w niedzielne przedpołudnie :-)
życzę Wam ciepłego, słonecznego, rodzinnego i pogodnego dzionka :tak:

mam dziś totalnego lenia, nic mi się nie chce, ale cóż trza, więc zwlekam ten swój szanowny i zabieram się za ogarnięcie pokoiku ;-)

Szczęśliwa wszystkiego co naj naj w dniu Twojego Święta!!!! 100 lat!!!!
no i czekam na torta ;-):tak: mniammmm

hope mnie też nie zależy na powrót do cykli przed tabsami:-D wolałabym zaciążyć szybciej. Ja niestety nie pamiętam jak miałam przed braniem tabletek cykle. Pamiętam jednak że jak miałam raz przerwę 3 miesieczną w tabletkach do @ dostałam po 2 miesiącach, a twarz wyglądała jak po wybuchy bomby trądzikowej :-D Teraz jest zupełnie inaczej, no nic zobaczymy jak następny cykl będzie wyglądał.

Witam Was dziewczyny!
Nie było mnie parę dni, za co przepraszam, ale mieliśmy trochę roboty, a poza tym też nie było co pisać... Znów mnie bolą piersi, i pewnie znów @ lezie... :baffled::baffled::baffled:

Sergeevna - moje gratulacje przyszła żonko! :-):-)
Szczęśliwa - 10000 lat! :-):-)
Mamuś, Wisieńka - jak tam spotkanko? ;-):tak: Fajnie, że sie spotkałyście!
Hope, Mlodam, Margolcia, Agnieszka.kk, Maran, Maggy, Jol, Zapmarta - heeej! :happy:
Maggy - moja kartka doszła? Mam nadzieję... :tak:

Dzięki Margolciu kochana! :-) Ale znam ten scenariusz - piersi mnie już tak w poprzednim cyklu bolały strasznie, to się nakręciłam, że może to objaw ciąży... I lipa, @ przylazła... :crazy::baffled::eek: Więc pewnie teraz to samo będzie, i po @ zaczniemy 5. cykl... :eek:

Tymczasem zmykam na chwilę, życząc Wam miłej niedzieli. Zajrzę za parę chwil.

Ale się tu puściutko zrobiło! :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie niedzielnie-rano napisalam mega posta i mi sie komp.zawiesil wiec wylączylam i juz nie odpalalam...
mam nadzieje,ze teraz uda mi sie z Wami przywitac:tak:
my zaraz jemy obiad i smigamy nad jezioro:tak::-):-):-)

reklama
KASIENKA- witaj co tam u Ciebie???
MLODAM dzieki-na pewno bedzie milo nad jeziorem i potem dzieci szybko padna spac:)))

SZCZESLIWA- to kolejny roczek za Toba-na tą chwile zycze Ci szybkiego i lekkiego porodu i zeby w życiu prywatnym bylo juz tylko z gorki;))

moj @ dobiegl konca trwal 3 dni tak wiec na dniach zaczniemy starania z kolejna nadzieja...

MONIA- wlasnie wcinam orzechy :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry