reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, witajcie niedzielnie! :)

Ponieważ dziś jest dzień spodziewanej miesiączki - rano odważyłam się zrobić test...:

SDC11521 - Kopia.JPG

13.08. po powrocie z urlopu pójdę zrobić betę i umówię się do mojej pani gin.

Cieszę się ogromnie! :) ale z drugiej strony do wyniku podchodzę spokojniej, niż za poprzednim razem... Chociaż... wtedy ciążowy test mi z moczu nie wychodził, a teraz wyszły takie dwie śliczne krechy... :) więc w moim sercu jest mocna nadzieja. Byliśmy dziś w modlitwie polecić nasze Dzieciątko podczas Mszy Świętej, żeby rosło zdrowo...

Nie spodziewałam się pozytywnego wyniku. Wczoraj brzuch naprawdę bolał mnie jak na @ a i humor miałam wredny. :] Dziś też mnie podbrzusze pobolewa, no ale ponoć to normalne... A brzuszek od 23 dc naprawdę mi rośnie...

Dzięki za to, że jesteście. :* I za całe Wasze WSPARCIE! :*

reklama
Dziewczyny, witajcie niedzielnie! :)

Ponieważ dziś jest dzień spodziewanej miesiączki - rano odważyłam się zrobić test...:

Zobacz załącznik 270108

13.08. po powrocie z urlopu pójdę zrobić betę i umówię się do mojej pani gin.

Cieszę się ogromnie! :) ale z drugiej strony do wyniku podchodzę spokojniej, niż za poprzednim razem... Chociaż... wtedy ciążowy test mi z moczu nie wychodził, a teraz wyszły takie dwie śliczne krechy... :) więc w moim sercu jest mocna nadzieja. Byliśmy dziś w modlitwie polecić nasze Dzieciątko podczas Mszy Świętej, żeby rosło zdrowo...

Nie spodziewałam się pozytywnego wyniku. Wczoraj brzuch naprawdę bolał mnie jak na @ a i humor miałam wredny. :] Dziś też mnie podbrzusze pobolewa, no ale ponoć to normalne... A brzuszek od 23 dc naprawdę mi rośnie...

Dzięki za to, że jesteście. :* I za całe Wasze WSPARCIE! :*

Krakowianka moje gratulacje.Krechy wyraźne jak nie wiem co :tak: ciesz się kobieto bo nosisz pod sercem fasoleczkę :happy::tak:

Krakowianka nawet nie wiesz jak się cieszę :-D Super wielkie gratulację!!!
Dziewczyny brać przykład z krakowianki i ciążcie.

Mam dziś lekko wredny dzień ,ale chyba jak cały tydzień ostatnio :-D
Do tego z młodym jak położyłam się wczoraj o 21 spać to o 10rano dziś wstaliśmy :-D
Nadrobić was się nie da szalejecie z postami. Ja natomiast korzystając z niedzieli zrobiłam sobie małe spa w domu;-) aromatyczna kąpiel ,pomalowałam pazurki i cacy od razu lepiej się na duchu czuję.
Szczęśliwa a tobie na te ćwierć wieku wszystkiego najlepszego kochana :tak:

Witam z powrotem!
Zniknęłam, bo byliśmy z M. obejrzeć mieszkanie, a potem bryknęliśmy na wyspę. :-):-)

Krakowianka - kochana!! Gratuluję Ci strasznie mocno!!! :-):-):-) Ogromnie się cieszę! Widzisz, udało się, i to w nast. cyklu! :tak::-):happy: Wspaniałe || GRATULUJĘ z całego serducha! I teraz nic się nie stresuj, tylko relaksuj się i niech Ci dzidzia zdrowo rośnie! :happy:

Mama - miłego jeziorkowania! Oraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na następne staranka! :happy:
Oraz dla pozostałych staraczek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mlodam - jak się czujesz, kochana? Mam nadzieję, ze już lepiej u Ciebie. Gorąco Cię ściskam!
Marcepanku - heeej! Jak samopoczucie? :happy:

Dziewczyny, dziękuję. :)

Cieszę się... ale... to, co napisała Młodam - też mnie niepokoi to, że boli mnie podbrzusze... Ale mam nadzieję, że to szybko minie i że tego Dzieciątka nie stracimy. :( Nie ukrywam - boję się ogromnie...

Ja z natury jestem wrażliwa na wszelkie zmiany hormonalne i wszystko bardzo odczuwam, więc mam nadzieję, że po prostu te bóle wynikają stąd, że teraz się wiele we mnie już dzieje. Ufam Bogu, tyle mi pozostaje.

Dziewczyny Zafasolkowane - pocieszcie mnie, że Was w dniu spodziewanej miesiączki i chwilę po też bolał brzuch jak na @... :(

Ja nie robiłabym tego testu tak wcześnie gdyby nie to, że zażywam bromergon, a muszę go stopniowo zacząć odstawiać od momentu potwierdzenia ciąży testem..., bo potem już by Maleństwu nie służył...

Ostatnia edycja:
Hej hej, kochane Misiaki!!! :*

BARDZO DZIĘKUJEMY Z GRZESIEM ZA GRATULACJE I ŻYCZENIA!!! :laugh2:

Nawet nie wiecie, jaka to była niespodzianka dla mnie... Owszem, spodziewałam się kwiatów i jakiegoś "rocznicowego" prezentu, ale oświadczyny właściwie były ostatnią rzeczą, która mi przyszła do głowy... ;-) Trochę mieliśmy wydatków na głowie, więc jest tak jak pisała Marylka - czegoś się spodziewałam, ale OŚWIADCZYNY??? :-D Było pięknie, tylko my dwoje, w tle "Zawsze tam gdzie Ty" Lady Punk i najukochańszy mężczyzna mojego życia pytający, czy zostanę Jego żoną...

Marylka mi normalnie wywróżyła wczoraj... Moja Kochana Dobra (wy)Wróżka :* :-)

SZCZĘŚLIWA - Kochanie najcudowniejsze STU LATEK W ZDROWIU I SZCZĘŚCIU CI ŻYCZĘ!!! Samych radości i pociechy z Maleństwa :tak: :*

Krakowianka - GRATULUJĘ FASOLINKI!!!!! :-D:-D:-D

Boże, jaka ja jestem szczęśliwa...

Serge - gratulacje ogromne z okazji zaręczyn!! :D

Wiecie co...? Jutro do ginki zadzwonię, ale dziś tak profilaktycznie sobie wezmę dziś LUTEINĘ, bo miałam między 16 a 25 dc zażywać, a wiem, że po potwierdzeniu ciąży w sytuacji, gdy wcześniej było poronienie, jest zapisywana... A jutro zobaczę, co mi ginka powie. To chyba nie jest zły pomysł?

Krakowianka nie stresuj się tak ,na początku ciąży może występować lekki ból brzucha tak jak by ciągnięcie w dół brzucha bądź ku pachwinom. Wszystko jest ok jeśli nie jest to silny ból. Trzymam kciukasy za powodzenie twojej ciąży;-)
sergeevena witaj i gratulację oczywiście z okazji zaręczyn. Powodzenia na nowej drodze życia :-D
Wiem co to za cudowny dzień więc ciesz się ile wlezie :-)

reklama
Witam się ze wszystkimi bez wyjątków :-)

krakowianka - przede wszystkim spokój :tak: Każda ciąża jest inna, jedną boli w terminie @ inna czuje się świetnie inna zacznie wymiotować - nie ma reguły :tak: I cicho GRATULUJE :-D

szczęśliwa - Wszystkiego najlepszego solenizantko :-D Spokojnej reszty ciąży i bezbolesnego rozwiązania i zdrowego dzieciątka :-)

serg - gratuluję przyszła żono :-D

A my niedawno wstałyśmy. Byłyśmy z Karolą na placu zabaw rano, potem poszłyśmy do mojej mamy na obiad a po obiadku na dłuuugi spacer do parku gdzie była rekonstrukcja stacjonowania wojsk w czasie powstania Warszawskiego i II WŚ , potem lody i do domu. Wracając Karola dała popis zmęczonego dziecka i ryczała przez dobre 5 min aż się sama uspokoiła :sorry: A w domu stawiała opór przy usypianiu ale w końcu o 16 usnęła :-D A mnie teraz telepie bo się zdrzemnęłam z nią i się nie wyspałam w ogóle chociaż rano wstałyśmy za dziesięć dziesiąta :-p Spadam z nią zaraz znowu na spacer bo pogoda ładna to szkoda siedzieć w domu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry