reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka musze przemeblowanie zrobic w pokoju - to swoją drogą, wiem, ze narozna, bo zmiesci sie obok tej co mam jak ja przestawie na krótszą scianę i bylo by miejsce by tam wcisnac wlasnie ta narozna, spykło by by tam półki były, bo na wieszaki szafa jest ;)

reklama
maran- CZEŚĆ KOBIETKO ZALATANA:))
zapmarta- cudny brzuszek-wiadomo ,ze w drugiej ciąży szybciej jest widoczny:))poglaszcz sie po nim ode mnie:):):)))i Karolek ladnie sobie radzi na schodach:)

SERGEEVNA wszystkim nam dziekuje za gratulacje -przekazalam Jej i napisala,zebym Wam podziekowala od Niej i narzeczonego!!! :):)))jutro do nas wleci na bb:))

oki laseczki ja na dzis dzień będę kończyć :tak: mam fula i męciona już jestem. miłeo wieczorka życzę i słodkich senków. do juterka. papatki
Agnieszka dokładnie tak jak mówisz. Trzeba szykować sobie miejsce na powrót w rodzinne strony. Ahh jak pomysle ze to już blizej niż dalej choć konkretnej daty ustalonej nie ma, to o tą wiedzę że wracam jestem już blizej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka : super ze przesuneliscie staranka ! fajnie! zaczniemy razem ! my juz w grudniu ale to 1szy cykl, a ja nastawiam sie na miedzy zaciazenie miedzy styczniem, a marcem, tak ze porod wrzesien/pazdziernik - grudzien. Bardzo chce uniknac 2012...
moze uda sie i bedizemy miec dzieciaczki w podobnym wieku :) albo tym samym :)

dziewczyny : kolorowych i do zobaczenia za tydzien, my jutro wybywamy na tydzien na urlop ! papatki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry