reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobra babeczki ja musze lecieć bo dziecie sie domaga uwagi matki a ta przy komputerze... wpadne później a maryla Tobie utargu dużego życze i uciekam już...

reklama
maggy jak masz własne piękne paznokcie to nie jest tak źle moje sie łamią a nawet w ciąży nie jestem ! :):)
heloł

wpadam sie przywitać i życzyć miłego dzionka.

pysia trzymam kciuki za ciemniejszą krechę

ja uciekam zrobic szybko coś do zjedzenia na popołudnie, a potem jedziemy zrobić sobie pazurki do znajomej (żelki :-D) jakoś trzeba dzisiaj wyglądać. no a o 20 zaczynamy zabawę!!!

życzę miłej soboty, udanych staranek i pozytywnych testowanek. jutro pewnie do południa mnie jeszcze nie będzie, a potem będę odsypiać, więc życzę od razu miłej niedzieli.

buziaki misiaki
no i rewelacja !!!!! tak trzymaj kobitko i udanego dnia i nocy Ci życze :) buziaki :)

BUNIA-MAGGY- no,no czy dzis jest swiatowy dzien robienia paznokci:-D:-D:-D:-D:-Dfajnie-relaksujcie sie!!!

BUNIA- Tobie rowniez udanego dnia,milej lmprezki ,ale pamietaj o nas i zagladaj!!! buziaki kochana!:tak:

MARYLKA- ja zobacze co mi pokaze wynik z krwi tej prolaktyny w poniedzialek i ile dni bedzie trwal ten cykl i jak cos to tez zadzialam z castagnusem,a co!!
no i dobrze,ze nie sąsiad:-);-):-D:-D:-D:-D

Witam sobotnio:-) serniczek w piekarniku, obiadek się gotuje, posprzatane w mieszkanku i M myje autka;-) teraz mam trochę czasu na BB:-D:-D

MAMA miłego spotkania i uściskaj WISIENKĘ :tak::tak:
MARYLKA to dobrze że leki zadziałały:tak: I wielkie kciuki za wielki utarg&&&&&&&&&
MAGGY siemie lniane jest dobre na włosy - jako naturalna maseczka:-)
BUNIA szalonego imprezowania:rofl2::rofl2:
PYSIA gdzie jesteś z tym testem???????????????????????????????????????

nika dziekuje :) buziolki co tam dziś z Pati macie w palnach ?? jakieś zakupki spacerek ??

Sergi

SERGEEVNA- witaj kochana,smacznej kawki!!u rodzicow jestes???;-)

NIKA- cześć kobietko:-)pewnie,ze pozdrowieWisieńke,wlasnie wlosy wysuszylam,ide malowac oko i zaraz wychodzimy:tak:

MOJ @ trwa juz 3 dzien:szok:a do tej pory bylo 1,5-2 dni

a wogole MARY105 ,MARY-BETH,MONISIA ,MONIA- gdzie sie podziewacie?????????????

Ostatnia edycja:
nika dziekuje :) buziolki co tam dziś z Pati macie w palnach ?? jakieś zakupki spacerek ??

Sergi

SERGI witaj słoneczko:-)

MARYLKA zakupki nie bo ileż można kupować:rofl2::rofl2: Ale jakiś spacerek jak najbardziej
bo pogoda to raczej spacerowa a nie plażowa....

MAMA może się normuje @ u Ciebie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak ja się za Wami wytęskniłam... W domu nie mam jeszcze internetu, ale namowiłam G. i wczoraj przyjechaliśmy do domu rodziców, oni na urlopie są, to się "rządzimy" teraz :laugh2: Kwiaty podlewamy, ogródek, domu pilnujemy... I nocowaliśmy tu wczoraj, dlatego jestem z Wami chociaż teraz przez jakąś dłuższą chwilę :laugh2:

Doczytałam, że Bunia się "rozrywkuje" z psiapsiółką - bardo dobrze, tak trzymaj Żabko :* Odpoczynek od chłopów się należy! :laugh2: W ogóle ściskam WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE, nie będę wymieniała nick'ów, bo nie chcę, żeby nikomu było przykro bo mogłabym niechcący kogoś pominąć :dry: a naprawdę ściskam i pozdrawiam WSZYSTKIE BABECZKI!!! :tak:

Mama, Nika, Maryla -

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry