Wisieńka
Fanka BB :)
lovely bidulko, przykro mi bardzo. Tulam cie mocno i uwierz wiem, ze bardzo boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mi przykro tule Cie mocno... i jak widzisz wiekszosc dziewczyn wie i rozumie jak to boli niestety, czasami takie jest zycie ja tez to przezylam..Dziewczyny, byłam na noc w szpitalu niestety poroniłam moje maleństwo w 4tc lekarz mówi, że to normalne czasem przychodzi okres i się roni ;( serce pękło mi na milion kawałków ;(
Marcepanek- ja tez sie boje... boje sie jak nie wiem co...ale.. wole juz nie sprawdzac nic w necie, nie testowac, nie domyslac sie, bo to nic nie da.. tylko sie nakrecamy i denerwujemy niepotrzebnie. Bo co to zmieni? nic... moze sie tylko nasz stan psychiczny pogorszyc.. a Ty masz 3 tydzien ciazy? liczysz od owulacji, czy od ostatniego @ ?ewcia martwi mnie czy nie za mało rośnie mi HCG bo kreska to i owszem jest ,ale jasna ,a na tym teście 10mlU/ml taka piękna już potem była.
Dzięki dziewczyny ,ja po prostu strasznie się boje że z fasolką jest coś nie tak.:-(
WISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robicale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowypokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!mama w końcu jesteś, czy gwiżdżesz juz na dziewczyny jak budowlaniec????
dziecki na basenie... ech.. dzieckiem byc to jest frajda.. zero zmartwien.. super zycie no ale.. to juz bylo i nie wroci wiecejWISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robicale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowypokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!
dzieci prawie caly czas w basenie
ubolewam ,ze juz 3 dzien jestem z doskoku
aaa czyli jeszcze nie taki koniec.. no ale oby w sobote byla pogodat to skonczycie gorzej jakby lalo.... zreszta w PL wszystko jest mozliwe...MAGGY- hej ho-no mam nadzieje ,ze do soboty bedzie skończone choc w tym upale robi sie wolniej,ale chlopaki daja rade-dobrze ,ze brat wcz.wieczorem przyjechal..duzo Tomkowi pomaga!!