reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LOVELY- kochana,tule Cie mocno i wspieram w bólu-ja równiez wiem jak to boli....bardzo ,bardzo mi przykro...:-(

MARYLKA- dzieki za info choc takie przykre:-(

co za los....

Marylka- dokładnie tak jak napisała Ci Wisienka- chodziło o mojego Tatę... :((

Lovely- tulę...

Dziewczyny, byłam na noc w szpitalu niestety poroniłam moje maleństwo w 4tc :( lekarz mówi, że to normalne czasem przychodzi okres i się roni ;( serce pękło mi na milion kawałków ;(
tak mi przykro :( tule Cie mocno... i jak widzisz wiekszosc dziewczyn wie i rozumie jak to boli :( niestety, czasami takie jest zycie :( ja tez to przezylam.. :(

MOnia- co za pech z tym Twoim wyjazdem..ale moze znajdziecie w innym miejscu ... chyba nie wszystkie pola namiotowe sa juz wynajete?

ewcia martwi mnie czy nie za mało rośnie mi HCG bo kreska to i owszem jest ,ale jasna ,a na tym teście 10mlU/ml taka piękna już potem była.
Dzięki dziewczyny ,ja po prostu strasznie się boje że z fasolką jest coś nie tak.:-(
Marcepanek- ja tez sie boje... boje sie jak nie wiem co...ale.. wole juz nie sprawdzac nic w necie, nie testowac, nie domyslac sie, bo to nic nie da.. tylko sie nakrecamy i denerwujemy niepotrzebnie. Bo co to zmieni? nic... moze sie tylko nasz stan psychiczny pogorszyc.. a Ty masz 3 tydzien ciazy? liczysz od owulacji, czy od ostatniego @ ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama w końcu jesteś, czy gwiżdżesz juz na dziewczyny jak budowlaniec????:-D
WISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robic:crazy:ale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowy:tak:pokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!

dzieci prawie caly czas w basenie:tak::-D

ubolewam ,ze juz 3 dzien jestem z doskoku:sorry2:

Mama- no a jak, musi przecież być kierownik budowy:-D

Ja za niedługo będę się zbierać- umówiłam się z kumpelom na ploteczki :)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robic:crazy:ale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowy:tak:pokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!
dzieci prawie caly czas w basenie:tak::-D
ubolewam ,ze juz 3 dzien jestem z doskoku:sorry2:
dziecki na basenie... ech.. dzieckiem byc to jest frajda.. zero zmartwien.. super zycie :) no ale.. to juz bylo i nie wroci wiecej :)
super, ze juz prawie skonczyliscie :) bedzie pieknie na pewno :D

tez bym wskoczyla do wody, ale mam lenia.. chociaz pracuje zaraz przy morzu, to nie mialam ochoty a stroj awaryjny i recznik w samochodzie mam.. to tak jakby mnie naszlo.. jednak ostatnio wole do domu jechac i sie walnac do lozka i spac.. i tak wlasnie za niedlugo zrobie.. jeszcze tylko zaplace rachunki i pewnie legne na chwile...

EWCIA- hejka-no jasne ,ze kierownik musi byc ,ale juz padamy na twarz.....milych ploteczek;-):tak:
jeszcze 9 dni:tak: i ...bedą sypąć ryżem:-D

MAGGY- hej ho-no mam nadzieje ,ze do soboty bedzie skończone choc w tym upale robi sie wolniej,ale chlopaki daja rade-dobrze ,ze brat wcz.wieczorem przyjechal..duzo Tomkowi pomaga!!

Ostatnia edycja:
reklama
MAGGY- hej ho-no mam nadzieje ,ze do soboty bedzie skończone choc w tym upale robi sie wolniej,ale chlopaki daja rade-dobrze ,ze brat wcz.wieczorem przyjechal..duzo Tomkowi pomaga!!
aaa czyli jeszcze nie taki koniec.. no ale oby w sobote byla pogodat to skonczycie :) gorzej jakby lalo.... zreszta w PL wszystko jest mozliwe...
elegancko, ze braciszek pomaga bo samemu to byloby na pewno ciezko...

a Ty kiedy masz owulke? bo nie wiem kiedy mam trzymac kciuki.. a na suwaczku nie moge sie rozeznac co i jak :)

no tak... ja przyszlam, to nikogo nie ma :( znowu... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry