reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam w to czwartkowe popołudnie. Mam dość tego cholernego słońca, tego upału, duchoty itp. Muszę się pochwalić, ze dziś zamówiliśmy rolety zewnętrzne ale ze 2 tygodnie musimy czekać na nie, a za tydzień dopiero przyjadą pomierzyć okna. Tyle roboty mają. No tak... upały to i ludzie kupują

reklama
MAGGY- ja w tym cyklu nic nie licze-odstawiam we wtorek Clo i dzialamy a @ ma termin na 7 sierpnia i jak nie przyjdzie to zatestuje-nie wczesniej;-)

Maggy - ja jestem. ;)

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA KCIUKI - ZARÓWNO ZA TE "Z HUMOREM" ;) JAK I ZA TE "NA POWAŻNIE". :D

Ewcia3004, Wisieńka - trzymajcie się. I nie dołujcie. Wszystko się ułoży, zobaczycie. :*

Lovely - przykro mi, że i u Ciebie tak się stało i naprawdę wiem, co czujesz... Z drugiej strony zgadzam się z tym, co napisała Marcepanek - lepiej, że w 4 tygodniu, a nie później...

A skoro już wracamy do przykrego tematu poronień - nie wiem, czy którejś z Was wpadł w dłonie artykuł "Ronić po ludzku"... Jeśli nie - polecam. Mnie jego lektura bardzo pomogła, zadziałała - chociaż może się to wydawać dziwne - "oczyszczająco"... Podaję link: http://forum.gazeta.pl/forum/w,11916,32828582,32828582,Ronic_po_ludzku.html dla tych, które chcą przeczytać (w kolejnych trzech odpowiedziach na tego posta jest cały artykuł).

Mama05
- gdyby nie to dzisiejsze USG, to ja bym też niczego w tym cyklu nie liczyła. Niepotrzebnie mnie to wcześniej nakręcało.

Ostatnia edycja:
MAGGY- ja w tym cyklu nic nie licze-odstawiam we wtorek Clo i dzialamy a @ ma termin na 7 sierpnia i jak nie przyjdzie to zatestuje-nie wczesniej;-)
masz racje, nie testuj wczesniej.. ja testowalam tez 1 dzien po planowanej @ chociaz kusilo i korcilo mnie wczesniej.. czyli 6 i7 sierpnia trzymamy kciuki no i jakies 2 tyg wczesniej na owulke :) czyli w przyszlym tygodniu

A skoro już wracamy do przykrego tematu poronień - nie wiem, czy którejś z Was wpadł w dłonie artykuł "Ronić po ludzku"... (ukazał się swego czasu w "Wysokich obcasach") Jeśli nie - polecam. Mnie jego lektura bardzo pomogła, zadziałała - chociaż może się to wydawać dziwne - "oczyszczająco"... Podaję link: Ronić po ludzku dla tych, które chcą przeczytać.

nie da sie przeczytac artykulu do konca, bo trzeba zaplacic... ale poczatek az mnie zmrozil :( "Cztery razy przeżyła utratę dziecka. Kiedy zaszła w pierw-szą ciążę, miała 22 lata, byli rok po ślubie, bardzo się z mężem cieszyli."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KRAKOWIANKA-JA CI POWIEM ,ZE W TYM CYKLU CHYBA NIE POJADE NA MONITORING BO TEZ MNIE TO NAKRĘCA-wiem,ze Clo na mnie dziala wiec wezme w tych dniach co trzeba i po dzialamy:tak:co 2 dzien i licze ,ze sie uda!!

Maggy77 - dzięki, już poprawiłam link. Ja wiem, że to nie jest łatwy artykuł... ale myślę, że każdy lekarz i każda położna powinni go przeczytać.

reklama
Krakowianka- czytam.. i czytam i sie poplakalam...

a dalsza czesc jeszcze gorsza :( co za ... brakuje normalnie slow, zeby to opisac..... i tak bardzo przypomina moja sytuacje z przeszlosci :(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry