reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy77 - ja też się popłakałam, czytając ten tekst... Ale to sprawiło, że już NAPRAWDĘ się z tą stratą pogodziłam. Bo wcześniej co po chwilę czułam żal. A teraz patrzę na wszystko z nową nadzieją. :) I cieszę się, że trafiłam i na dobrych lekarzy, i na Was - byłyście dla mnie wtedy ogromnym wsparciem..., jeszcze raz dziękuję. :*

Mama05 - no jasne, że się MUSI udać. :) I zwykle właśnie wtedy się udaje, kiedy się nieco odpuści. ;)

reklama
Padam na twarz wyszorowałam cały dom. Mam nadzieję że nie przesadziłam.
Tak w ogóle znów witam was :-D
mama ty też taki pracuś:tak:
maggy suwaczek odlicza od ostatniej mojej pseudo miesiączki ,ale jak by dodać jeszcze jeden dzień było by to od owu i tak jakby zapłodnienia jeśli wtedy doszło,ale na to by właśnie wskazywało.
Dobra lecę pod prysznic bo dom czysty ,a ja czuje się brudna :-p:rofl2:

Witam:-) Wleciałam tylko na chwilkę bo pewnie zaraz będzie dobijanie do komputera:sorry2:

KRAKOWIANKA super wieści:tak::tak: Działajcie kochana- trzymam kciuki&&&&&&&&&& za owocne działania;-)

Jest tu ktoś jeszcze?

Edit:
No i muszę zmykać:-( Pozdrawiam wszystkie kobietki:-):-)

Ostatnia edycja:
Pol oddał mi kompa i mogę wam cos szybko naskrobać. tak mysle, ze patrząc na nas tu to nietety 90% kobietek straciło swoje dziecko. To jest po prostu koszmar. Rozmawiałysmy z mamą na ten temat i stwierdziłysmy,że kobiety które są już w zaawansowanej ciąży lub rodza i te z małymi dziecmi powinny być specjalnie traktowane bo coraz więcej problemów z ciążą i coraz to powszechniejsze.
My z Polem teraz popatrzymy na jakis filmik. Buziol

Wisieńka - a u nas, dla ratowania budżetu państwa - zastanawiają się, czy nie zrównać wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn... :] Także to tyle odnośnie do specjalnego traktowania. Eh, co za świat... A na względy na co dzień kobieta w ciąży moim zdaniem praktycznie nie może liczyć. Czasem mam wręcz wrażenie, że powinna się czuć winna, że w ogóle w ciążę zaszła...

DZIEWCZYNY, ja już mówię DOBRANOC. :) Rano zaglądnę, bo mam na południe do pracy. CHŁODNEJ nocy Wam życzę, bo już naprawdę te upały dają w kość. ;)

Ostatnia edycja:
Dziękuję Dziewczyny! muszę się jakoś psychicznie podnieść, jedziemy nad morze, odpocznę i mam nadzieję, że będzie lepiej... na razie ciężko :( do końca życia będę o tym pamiętać, ale mam nadzieję, że z czasem będzie troszkę lepiej.

Wlasnie pracy worcilam, udalo mi sie wczesniej skonczyc i jeszcze sie z Meszusiem minelam bo On na nocke:tak:

Agatek
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI WASZEJ ROCZNICY
PRZEDE WSZYSTKIM DUUUUUZO MILOSCI, ZEBY NIGDY NIE ZGASLA A WRECZ ROSLA W SILE KAZDEGO DNIA:tak:

Bunia
to masakra czeka Was ta wyprawa, bedziecie padnieci jak tam dojjedziecie...

kalamandyna
Witaj, my jeszcze sie nie mialysmy przyjenmosci poznac
Ja jestem ubezpieczona
Na dodatek teraz mi sie udalo ze firma sie zmieniala i trzeba bylo jeszcze raz wybierac, ale ciaglosc zachiowana jest i nie ma okresu tego wstepnego, to sobie zwiekszylam kwote na najwyzsza:tak: I za urodzenie sie dziecka jest 3 tysiaki wiec wcale nie malo, a Mesus dostanie 800zl:/

Marcepanek
skoro jestes w 3 tyg ciazy to kreska ma prawo byc bardzo blada
Trzymam kciuki za jutrzejsza betke zeby rozwiala Twoje watpliwosci;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Krakowianka
dzialacie tam??;-)
Prosze mi sie zbarac do roboty bo kciukasy z calych sil za Was zaciskam:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Monisia
z tym kluciem to ja nie pomoge bo mnie to po zabiegu dzien w dzien kluje..

Lovely
Bardzo mi przykro, tule Cie z calych sil. Niestety wiele z nas tutaj wie co przezywasz..
Na szczescie od razu mozeciez sie znowu starac
Trzyam mocno kciuki

Mama
remontujcie tam i wrqcaj szybko bo mi tu Ciebie brak:-(

Dzieczyny umieram:-(
Zadrapie sie zaraz na smierc normalnie!!! Taka jestem pozarta przez komary

Edit
No i wiedzialam ze jak doczytam to wszystkie zdazycie uciec...
To spokojnej nocy zycze i trzymam kciukasy za starajace sie dzisiaj:tak:
Do jutra
BUZIaki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z rana:-D

Wczoraj mnie z Wami nie bylo bo netu nie mialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ale mniej wiecej Was nadrobilam:tak:

Sciskam i tule mocno tym ktorym sie nie udalo, nastepna szansa nadejdzie w szybkim czasie...

Zycze Wam pieknego piatku Kochane :-D Do potem ;-)
2zidhnd.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry