reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny tak wyglądałam 5 lat temu.Nasze pierwsze wakacje nad morzem oczywiście data na zdjęciu zła bo M nigdy jej nie ustawia :-D zobaczcie na moją buzię-zaokrąglona,piersi-duże i ogólnie ciała więcej było...

Za chwilę zdjęcia wykasuję aby nikt poza naszymi babeczkami z forum nie mógł sobie ich oglądać.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, ale nuuuuuudy...

u MNIE PADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga- proszę Ciebie, gdzie Ty byłaś zaokrąglona:-D:-D ja tam nic nie widzę:-p

agnieszka.kk. nie widze żadnych zaokrąglonych kształtów. Wyglądaś i wyglądasz naprawdę dobrze:-) Ładna z Ciebie laseczka.

Ech, nie mogę odejśc od kompa;-)
papa!

mój ledwo wszedł do domu, to foch- ja pierdziele, jakby miał się o co obrażać. usiadł i patrzy na mnie. się wnerwiłam to mówię- "idź sobie zgrzej obiad, bo ja nie miałam kiedy" to jeszcze większego focha walnął. ja pierdziu- czy to taki wysiłek, zgrzać gotowy obiad? boziu, jak on mnie wkurza. zapierdzielam cały dzień, a on z fochem przyłazi. jeszcze mi radio wyłączył, "bo za głośno". to nie idzie ściszyć.

no i się z nim znowu pożarłam idę pod prysznic i się zdrzemnę. słońce zelżyło trochę, to w sypialni będzie chłodek.
tulam mocno i powiedz swojemu że mu sie strzał w zęby od pani ze szkraba szykuje :)

agnieszka no powiem ci cycuszki to fest miałaś, teraz tez jest dobrze i ciesz sie figura kochana.
marylko z mieszkaniem lipa, musimy się wstrzymac na 4 miesiące bo mimo, ze zdolnośc jest to bank przyczepił sie do Pola umowy bo ma na okres probny w tej nowej firmie. Trudno czekamy dalej.
maran witaj kochana
marcepanku jak Macka ojciec nas zostawił to ja miałm faktyczna anoreksję i wazyłam 43 kg przy 172 cm wzrostu. Kiedys wazyłam normalnie 50 kg juz po Macku i tez byłam chudzina. Ale im jestem starsza tym więcej tłuszczyku. Jak wszystko ze zdrowiem ok to sie nie martw brakiem ciałka, na pewno wiele dziewczyn ci zazdrości. A panie typu sprzedawczynie w owym sklepie olej.
Ewcia u mnie tez burza się wzbiera, ale ja jej nie moge się doczekać bo topie sie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry