reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beta negatywna..........................................................

Tak, spodziewałam się tego, ale to nie zmienia faktu, że boli................................. ;(

reklama
dzięki ewcia:tak:.tam u Doroty miało byc duzo zabiegów,pewnie wszystko się poprzesuwało...na pewno się odezwie,jak już będzie mogła
hej marylka!daj spokój,wszytsko się popitoliło:-(.przykro mi,że @ Cię nawiedziła i do tego z cyklami się popierdzieliło:-(.mam nadzieję,że gin Ci pomoże:tak:
krakowianka tulę...bardzo mi przykro:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:

Tak, spodziewałam się tego, ale to nie zmienia faktu, że boli................................. ;(
Krakowianko, tule Cię! Jestem myślami z Tobą i bardzo mi przykro... Ściskam Cię mocno i ślę nowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& W następnym cyklu się uda! Wierzę w Ciebie, kochana!

Bibinka- Tak, wiem, że miało być kilka cesarek + 6 zabiegów i że trochę to potrwa, ale cały czas myślę...
Szkoda, że nie mieszkam we Wrocku...

Krakowianka- bardzo mi przykro :( tulę...

Maggy77, Bibinka, Mary_bath, Ewcia3004, Marcepanek... dzięki za wsparcie...

Idę sprzątać szafę. To chyba dobry moment na to. Jak skończę krwawić - zaczynamy się starać co 2 dni... W czwartek rano mam wizytę u gina, poproszę o coś wspomagającego poczęcie... No i wracam do zażywania bromergonu...

I JUŻ NIGDY NIE WYKONAM BETY TAK WCZEŚNIE!!! :/ Nie chcę drugi raz zobaczyć na becie wczesnej ciąży, a potem cierpieć... ;(

Martwię się o Dorotę... :((
Jeszcze się nie odezwała...
Ja też o niej myślę i mocno im obojgu zyczę, by trzymali się tam razem... Strasznie mi przykro z powodu straty dzieciątka i mam tylko nadzieję, że wytrwają ten trudny czas będąc razem...

Krakowianko - tulę... Postaraj się odegnać teraz myśli (choć wiem, że to najgłupsza rada na świecie). Mocno ściskam kciuki za Ciebie i Twoje staranka!

Ja musze niestety teraz zmykać, ale wrócę wieczorem. Ściskam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
ewcia ja też o Niej myślę...
krakowianka my z natury jesteśmy niecierpliwe,ale w takim wypadku lepiej jednak zaczekać,żeby się nie rozczarować.mam nadzieję,że juz drugi raz nie będziesz musiała przezywać czegoś takiego.lekarze mówią,żeby robić testy i betę dopiero 2 tyg po dniu spodziewnej @,wiem ,że to nie jest łatwe,ale chyba mądre:tak:
pa mary!

tulam bardzo mocno i wierze że boli :( ehhhhhhhhhhhhhhhhhh czemu to zycie jest takie niesprawiedliwe ???????????

dzięki ewcia:tak:.tam u Doroty miało byc duzo zabiegów,pewnie wszystko się poprzesuwało...na pewno się odezwie,jak już będzie mogła
hej marylka!daj spokój,wszytsko się popitoliło:-(.przykro mi,że @ Cię nawiedziła i do tego z cyklami się popierdzieliło:-(.mam nadzieję,że gin Ci pomoże:tak:
krakowianka tulę...bardzo mi przykro:-:)-:)-(
no zobaczymy co powie w sobote oby to nic poważnego i oby u Ciebie @ sie zjawiła

maran co tam ostatnie godziny z gościem :) cieszysz sie że niedługo sobie odpoczniesz co ?? goście sa fajni ale nie na długo :):)

reklama
jestem kochane-pospalam 2 h:szok:juz nie wiem kiedy spalam w dzien:baffled:Domi jeszcze spi wiec moge sie docyrać w spokoju.jak sie kladla ciągnelo mnie podbrzusze teraz jest troche lepiej,ale juz nie moge sie doczekac 21 .00 jak znowu pojde spac:tak:
MARYLKA- dziekuje za sms'ka;-)
KRAKOWIANKA- tule Cie kochana...

czy wiadomo coś o Wisieńce-czy juz jest po....?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry