reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beta negatywna..........................................................

Tak, spodziewałam się tego, ale to nie zmienia faktu, że boli................................. ;(

reklama
dzięki ewcia:tak:.tam u Doroty miało byc duzo zabiegów,pewnie wszystko się poprzesuwało...na pewno się odezwie,jak już będzie mogła
hej marylka!daj spokój,wszytsko się popitoliło:-(.przykro mi,że @ Cię nawiedziła i do tego z cyklami się popierdzieliło:-(.mam nadzieję,że gin Ci pomoże:tak:
krakowianka tulę...bardzo mi przykro:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:

Tak, spodziewałam się tego, ale to nie zmienia faktu, że boli................................. ;(
Krakowianko, tule Cię! Jestem myślami z Tobą i bardzo mi przykro... Ściskam Cię mocno i ślę nowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& W następnym cyklu się uda! Wierzę w Ciebie, kochana!

Bibinka- Tak, wiem, że miało być kilka cesarek + 6 zabiegów i że trochę to potrwa, ale cały czas myślę...
Szkoda, że nie mieszkam we Wrocku...

Krakowianka- bardzo mi przykro :( tulę...

Maggy77, Bibinka, Mary_bath, Ewcia3004, Marcepanek... dzięki za wsparcie...

Idę sprzątać szafę. To chyba dobry moment na to. Jak skończę krwawić - zaczynamy się starać co 2 dni... W czwartek rano mam wizytę u gina, poproszę o coś wspomagającego poczęcie... No i wracam do zażywania bromergonu...

I JUŻ NIGDY NIE WYKONAM BETY TAK WCZEŚNIE!!! :/ Nie chcę drugi raz zobaczyć na becie wczesnej ciąży, a potem cierpieć... ;(

Martwię się o Dorotę... :((
Jeszcze się nie odezwała...
Ja też o niej myślę i mocno im obojgu zyczę, by trzymali się tam razem... Strasznie mi przykro z powodu straty dzieciątka i mam tylko nadzieję, że wytrwają ten trudny czas będąc razem...

Krakowianko - tulę... Postaraj się odegnać teraz myśli (choć wiem, że to najgłupsza rada na świecie). Mocno ściskam kciuki za Ciebie i Twoje staranka!

Ja musze niestety teraz zmykać, ale wrócę wieczorem. Ściskam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
ewcia ja też o Niej myślę...
krakowianka my z natury jesteśmy niecierpliwe,ale w takim wypadku lepiej jednak zaczekać,żeby się nie rozczarować.mam nadzieję,że juz drugi raz nie będziesz musiała przezywać czegoś takiego.lekarze mówią,żeby robić testy i betę dopiero 2 tyg po dniu spodziewnej @,wiem ,że to nie jest łatwe,ale chyba mądre:tak:
pa mary!

tulam bardzo mocno i wierze że boli :( ehhhhhhhhhhhhhhhhhh czemu to zycie jest takie niesprawiedliwe ???????????

dzięki ewcia:tak:.tam u Doroty miało byc duzo zabiegów,pewnie wszystko się poprzesuwało...na pewno się odezwie,jak już będzie mogła
hej marylka!daj spokój,wszytsko się popitoliło:-(.przykro mi,że @ Cię nawiedziła i do tego z cyklami się popierdzieliło:-(.mam nadzieję,że gin Ci pomoże:tak:
krakowianka tulę...bardzo mi przykro:-:)-:)-(
no zobaczymy co powie w sobote oby to nic poważnego i oby u Ciebie @ sie zjawiła

maran co tam ostatnie godziny z gościem :) cieszysz sie że niedługo sobie odpoczniesz co ?? goście sa fajni ale nie na długo :):)

reklama
jestem kochane-pospalam 2 h:szok:juz nie wiem kiedy spalam w dzien:baffled:Domi jeszcze spi wiec moge sie docyrać w spokoju.jak sie kladla ciągnelo mnie podbrzusze teraz jest troche lepiej,ale juz nie moge sie doczekac 21 .00 jak znowu pojde spac:tak:
MARYLKA- dziekuje za sms'ka;-)
KRAKOWIANKA- tule Cie kochana...

czy wiadomo coś o Wisieńce-czy juz jest po....?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry