reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej mama!he he objawy typowo ciężarówkowe:-D.o wisience nic nie wiadomo narazie:no::-(

reklama
Mama- Wisienka nic się jeszcze nie odezwała... a ja nie będę Jej zamęczać telefonami, bo jak rozmawiałyśmy, to powiedziała, że da znać... no i tak czekam myśląc co u Niej... :(

Spanie mówisz? :) czy mi się wydaje czy pachnie mi fasolką?:)

BIBINKA-o czesc siostra!!!;-)fajnie,ze juz jestes z nami;-):tak:no powoli mi sie "rozkreca"-jeszcze troche i uwierze:-D:-D:-D
a z Wisieńka....przykre to ,ze tyle musi czekac...

EWCIA- no ja tez napisalam Jej tylko rano i tez nie chce sie narzucac-to w koncu Jej osobista tragedia :( na pewno da nam znac...

maqma mi też coś fasolkowo wygląda Twoje spanie :)
a ja dziś pobiłam jak na rzie rekord jeszcze nigdy nie miaam tak niskiej sprzedazy nie wiem o co kaman

Mama- dokładnie...

Maryla
- nie wiem jaka u Was pogoda, bo u nas straszna i jak macie tak samo, to może akurat dlatego :(

Ale mi się spać chce...

mama:-D.
pewnie,nie ma co zamęczać Wisienki,tylko czekać,aż sama będzie gotowa się odezwać...ja się dowiedziałam w piątek,do szpitala poszłam we wt,a zabieg miałam w środę.nikomu nie życzę tyle czekać...:-(

marylka też nie rozumiem o co chodzi z Twoją sprzedażą:baffled:,ale mam nadzieję,ze się poprawi!

Mama- dokładnie...

Maryla
- nie wiem jaka u Was pogoda, bo u nas straszna i jak macie tak samo, to może akurat dlatego :(

Ale mi się spać chce...
z rana lało ale od 11 jest ładna pogoda wręcz spacerowa świeci słońce ale nie ma upałów no zgłupiałam dziś utargowałam tylko 150zł :szok: troche mnie to przeraża nigdy tak źle nie było mam nadzieje że jutro wszystko wróci do normy bo jak nie to załamka będzie

Maryla- to w takim razie życzę, aby od jutra był taki ruch, żeby aż Ci pot po d**** leciał;-):sorry2:

reklama
MARYLKA- skoro masz super towar i tyyyyyle naszych &&&&&&&&&&& to brak klientów jedynie wytlumaczymy pogoda:sorry2::baffled:
BIBINKA- dzis odbierasz wyniki prolaktyny,prawda?? a kiedy do ginek???
EWCIA- no wlasnie-ja spalam ,Tobie sie chce ,dzieci moje spaly-to pewnie przez ta pogode...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry