- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Mama- Wisienka nic się jeszcze nie odezwała... a ja nie będę Jej zamęczać telefonami, bo jak rozmawiałyśmy, to powiedziała, że da znać... no i tak czekam myśląc co u Niej...
Spanie mówisz? czy mi się wydaje czy pachnie mi fasolką?
Spanie mówisz? czy mi się wydaje czy pachnie mi fasolką?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA-o czesc siostra!!!;-)fajnie,ze juz jestes z nami;-)no powoli mi sie "rozkreca"-jeszcze troche i uwierze
a z Wisieńka....przykre to ,ze tyle musi czekac...
EWCIA- no ja tez napisalam Jej tylko rano i tez nie chce sie narzucac-to w koncu Jej osobista tragedia na pewno da nam znac...
a z Wisieńka....przykre to ,ze tyle musi czekac...
EWCIA- no ja tez napisalam Jej tylko rano i tez nie chce sie narzucac-to w koncu Jej osobista tragedia na pewno da nam znac...
mama.
pewnie,nie ma co zamęczać Wisienki,tylko czekać,aż sama będzie gotowa się odezwać...ja się dowiedziałam w piątek,do szpitala poszłam we wt,a zabieg miałam w środę.nikomu nie życzę tyle czekać...:-(
marylka też nie rozumiem o co chodzi z Twoją sprzedażą,ale mam nadzieję,ze się poprawi!
pewnie,nie ma co zamęczać Wisienki,tylko czekać,aż sama będzie gotowa się odezwać...ja się dowiedziałam w piątek,do szpitala poszłam we wt,a zabieg miałam w środę.nikomu nie życzę tyle czekać...:-(
marylka też nie rozumiem o co chodzi z Twoją sprzedażą,ale mam nadzieję,ze się poprawi!
maryla86
Fanka BB :)
z rana lało ale od 11 jest ładna pogoda wręcz spacerowa świeci słońce ale nie ma upałów no zgłupiałam dziś utargowałam tylko 150zł troche mnie to przeraża nigdy tak źle nie było mam nadzieje że jutro wszystko wróci do normy bo jak nie to załamka będzieMama- dokładnie...
Maryla- nie wiem jaka u Was pogoda, bo u nas straszna i jak macie tak samo, to może akurat dlatego
Ale mi się spać chce...
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- skoro masz super towar i tyyyyyle naszych &&&&&&&&&&& to brak klientów jedynie wytlumaczymy pogoda
BIBINKA- dzis odbierasz wyniki prolaktyny,prawda?? a kiedy do ginek???
EWCIA- no wlasnie-ja spalam ,Tobie sie chce ,dzieci moje spaly-to pewnie przez ta pogode...
BIBINKA- dzis odbierasz wyniki prolaktyny,prawda?? a kiedy do ginek???
EWCIA- no wlasnie-ja spalam ,Tobie sie chce ,dzieci moje spaly-to pewnie przez ta pogode...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: