reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Dziewczyny popołudniowo!

A ja czekam na wyniki tej nieszczęsnej bety...
Hej!
Koło 15 masz wyniki? To już parę minut tylko! Napisz proszę, co wyszło! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-)

Cześć Bibinka, Monia_55, Ewcia i wszystkie które w międzyczasie dołączyłyście! :-)

U mnie, jak wiadomo @... :wściekła/y: Zła jestem normalnie dziś... Wszystko boli, a do tego jakiś dół... Myślałam, że do marcóweczek dołączę. Ale nic to, poddawać się nie można... Jak wspominałam, najwyżej dzidzię sobie na urodzinki w kwietniu urodzę!...

reklama
krakowianka jak widać po napisie pod suwaczkiem,straciłam maleństwo w kwietniu i od tej pory @ brak,a w ciązy nie jestem na 100 %.
maran mam nadzieje,że z Toim maleństwem wszystko ok;)
hej mary!domyslam się,ze jesteś wkurzona.co za ironia,wszytskie odganiają @,a ja czekam na nią jak na zbawienie,bo bez tego nici ze staranek;(

krakowianka również trzymam i czekam na wyniki niecierpliwie daj szybko znać
maran-atha wiem to okropne w pierwszej ciąży tak miałam. Ale potem już miałam duuuuużo usg bo ja bardzo chuda byłam i jestem do dziś i bali się o dzidzie.
mary-beth w takim razie życzę Ci byś została kwietniówką a dla jasności to w 2011r ma być :-)
bibinka ty to kochana masz okropnie z tą @ a raczej jej brakiem ,a było może coś w między czasie jakieś ten teges? Bo to strasznie długo jej nie masz.

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo...

Bibinka
- tak sobie myślę, że skoro luteina nie wywołała @
to może jednak ciąża?? Wiem napisałaś, że na 100% nie, ale może lepiej sprawdzić betką?

hej mary!domyslam się,ze jesteś wkurzona.co za ironia,wszytskie odganiają @,a ja czekam na nią jak na zbawienie,bo bez tego nici ze staranek;(
Jestem strasznie wkurzona, zawiedziona trochę... A do tego właśnie mi przyszło 5 testów ciążowych, które sobie w necie zamówiłam!!! :wściekła/y::wściekła/y: :baffled: Ehhh, będą jak znalazł przy następnym testowaniu w takim razie...

A Ty już długo @ nie masz... A co lekarz na to? Tzn. jakieś wspomagacze zasugerował - poza luteiną? Staram się odszukać w wątkach, ale strasznie dużo piszemy i nie mogę znaleźć...

maran dziękuję,póki co ok:tak::-)
marcepanek,ewcia,mary dziś skończyłam lutkę i gin powiedziała,że wciągu 5 dni powinnam dostać @,także do sob-niedz czekam...ale narazie objawów brak:baffled:.powiedziałam sobie,że się zabezpieczamy do pierwszej @.naprawdę nie wiem,co to będzie,jak jej nie dostanę...jeszcze dziś mam odebrać wyniki prolaktyny,ale nie wiem czy zdążę
mary mam nadzieję,że testy przydadzą si,ę w kolejnym cyklu;)

Ostatnia edycja:
maran dziękuję,póki co ok:tak::-)
marcepanek,ewcia,mary dziś skończyłam lutkę i gin powiedziała,że wciągu 5 dni powinnam dostać @,także do sob-niedz czekam...ale narazie objawów brak:baffled:.powiedziałam sobie,że się zabezpieczamy do pierwszej @.naprawdę nie wiem,co to będzie,jak jej nie dostanę...jeszcze dziś mam odebrać wyniki prolaktyny,ale nie wiem czy zdążę

Mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak tego chcesz :*

Martwię się o Dorotę... :((
Jeszcze się nie odezwała...

Krakowianka- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
juz po 15 wiec wyniki masz..... oby bylo wszystko ok

reklama
cześć dziewczynki:tak:
ja i Ala juz wróciłyśmy od moich rodziców,musiałam troche chałupkę ogarnąć,bo mąż słomiany wdowiec...:baffled:.nie nadrobię Was,wybaczcie.
ciągle myslę o Wisience,sama niedawno to przeżyłam i po prostu brak mi słów:-:)-:)-(.
ja biję rekordy,@ nie mam już 82 dni:-:)-:)-(.brałam przez 5 dni luteinę,jak mi nie pomoże,to padnę...
hej kobitko o jaj to Twoja @ szaleje na wczasy skubana pojechała czy jak ???? masakra że tak długo jusz nie masz , ty nie możesz dostać a domnie co miesiąc to szybciej przychodzi - już nawet chyba za szybko - tak jak mówisz ironia losu

trzymam kciuki za Wasze bety i wierze, że będzie dobrze... ale rozumiem również Wasz strach bo ja też jeszcze nie byłam na USG, nie robiłam bety bo tu sie nie robi ot tak... i nic nie wiem o moim ludziku... 22 lipca mam wizyte w szpitalu i wówczas zrobią USG a do tego czasu to tylko czekanie... wiec czekam i jestem dobrej myśli, choć nieraz też mam różnie i sie boje czy wszystko dobrze, ale sie nie zadręczam... tylko CZEKAM...
e to juz bliżej jak dalej :) będzie dobrze na pewno zobaczysz ze z dzidzią wszystko ok :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry