reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergi fajnie, że przeprowadzka. a urządzicie sobie wedle własnego gustu. my przyszliśmy na prawie umeblowane, ale duuuużo zmieniliśmu- oprócz koloru ścian, bo są białe i niech takie zostaną. najbardziej drastyczna zmiana zaszła w kuchni- szafki były jakieś takie fioletowe z jakimiś "mazami", które miały kwiatki przypominać. a ja sobie je przemalowałam na żółto, dokleiłam własnego wyrobu wzorek ze srebrnego papieru klejącego i jest cuuuuuudo jak ciotka to zobaczyła to aż zawału dostała, bo stwierdziła że jak ja tak robię, to do jej obecnego domu w Niemczech muszę przyjechać i przemeblować i przemalować meble. przyjaciołom też szafę pomalowałam- taką ogromną 3 drzwiową drewnianą. wytarłam papierem ściernym, zabejcowałam i namalowałam im takie pnącza kwiatów olejną farbą, no i zalakierowałam. oczywiście obejrzeli efekt końcowy dopiero bo się zamknęłam w ich pokoju na 2 dni podobało się im.

jak byście chciały, to zrobię zdjęcie moich szafek w kuchi- poznajcie mój dryg artystyczny

Sergeevna ok jakby co dam znać:)
Fajnie że się już przeprowadzacie,urządzicie się i będzie ok:)

A jeszcze miałam Ci powiedzieć, nie wiem, czy znasz taką stronę MojeCoventry.pl Tam jest forum, możesz popytać o coś co Cię interesuje na wszystkie chyba tematy, zasięgnąć porady no i najważniejsze - OGŁOSZENIA :tak: Mnostwo, z najprzeróżniejszych kategorii, katalog polskich firm w okolicy... Może się przydać

Bunia - dawaj :laugh2: Z chęcią zobaczę, bo mnie czeka też "przerabianie" szafek w kuchni, bo są takie "bezpłciowe"... :dry: A że mam "talenta" do robótek ręcznych, to może coś podpatrzę i zgapię

Ostatnia edycja:
Powiem tak .... ciezko jest przy Was cokolwiek utrzymac... bo zaraz wyweszycie, ze cos jest na rzeczy :) w skrocie: Marcepanek- dolaczam do Ciebie w dniu dzisiejszym :)

Wczoraj mialam dostac @ ale nie dostalam.. zrobilam dzisiaj rano test i sa II kreseczki :D fotke wysle pozniej z domu.... mialam to zrobic rano, ale bylam zbyt oszolomiona.. mialam w planach od zawsze zakup pary malutkich bucikow dla mojego ukochanego w momencie jak Mu powiem o ciazy, ale nic z tego nie wyszlo, bo ... w szoku bylam, rozplakalam sie i Go obudzilam :)

A wiec tak.. mam bole w podbrzuszu.. szczegolnie dokucza mi lewy jajnik.. mam wrazenie, jakbym nosila 10kg w brzuchu.. tak mnie jakos ciagnie w dol... zaczynam czesciej chodzic do toalety ale i tez wiecej pije.. wydelo mnie strasznie ( a bylam pewna, ze to woda sie zatrzymala w organizmie ;) ) i cala niedziele przespalam :) mam wrazenie, ze jakbym sie polozyla teraz na biurku to tez bym usnela, ale jestem twarda ;)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marylka ja to z psami mam tak, że się mnie każdy słucha. nie wiem jak to jest, ale choćby największe bydle we wsi na mnie szczekało, to się uspokoi jak mu powiem "cicho" a potem np. "siad" i siada i jeszcze mi łapę przez płot podaje. buziaki też dostaję od piesów. podchodzę do ogrodzenia, pies szczeka jak oszalały, a ja do niego "daj buziaka" i ten podchodzi, zimnym nochalem mizia i jęzorem liźnie. i to nie jest tak z psami, które mnie znają. one mnie nie znają, bo my tu sąsiadów nie znamy, a co za tym idzie ich psów. w zeszłym tygodniu nawet poszłam do płotu, gdzie taki owczarek biega- niedźwiedź taki normalnie. a ja podchodzę, mówie mu "co misiaku? łapę umiesz dać?" i on mi podaje łapę. wiem, że to takie dziwne, ale nawet psy, o których mówią, że są groźne to mnie liżą po rękach i reagują na komendy. taka magia

maggy gratulację spokojnych miesięcy ciąży, bez niespodziewanek (chyba że np. typu "mnoga"). zdrowej i bezproblemowej ciąży życzę
bo ty jesteś taki nasz zaklinacz psów :):):):):):):)

Ja też kwietniowe dziecko jestem :tak:

Agnieszka - jak byś gdzieś dorwała promocję na szafę albo ramę do łóżka taką solidniejszą, to daj znać

Właśnie dzwonił do mnie znajomy - W SOBOTĘ JUŻ PRZEPROWADZKA!!!

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pare żeczy do złozenia i cięszko mi za wami nadazyć dziś :)

A jeszcze miałam Ci powiedzieć, nie wiem, czy znasz taką stronę MojeCoventry.pl Tam jest forum, możesz popytać o coś co Cię interesuje na wszystkie chyba tematy, zasięgnąć porady no i najważniejsze - OGŁOSZENIA :tak: Mnostwo, z najprzeróżniejszych kategorii, katalog polskich firm w okolicy... Może się przydać [/URL]

...a dziękuję kochana,przejrzę:))

Dobra kochane Ja spadam:)
Miłego dnia życzę:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie serdecznie.
Ja na chwilę(jak zwykle) ale piszę z pracy i mam trochę wolnego.
MARGOLCIA- witaj i wlatuj czesciej:tak::tak:jak tam Pan Kot???dali znac jak sie ma??
Też mam w kwietniu urodzinki-więc byłoby jak znalazł ;-) ale marcem nie pogardzę ;-)
AGATEK- życze ebys byla marcóweczką:tak:
MAMA - u mnie Może kwiecień - jednak...wychodzi mi na 3 kwietnia - jakby się udało:-D
MONISIA- a moze urodzi sie kilka dni przed terminem;-)
Ja też kwietniowe dziecko jestem :tak:

Agnieszka - jak byś gdzieś dorwała promocję na szafę albo ramę do łóżka taką solidniejszą, to daj znać

Właśnie dzwonił do mnie znajomy - W SOBOTĘ JUŻ PRZEPROWADZKA!!!
SERGEEVNA- no suuuuuuuuuuuuper!!! swietna wiadomość-ciesze sie z Toba

BUNIA- poprosimy te fotki;-)mam nadzieje,ze dzis przyjdzie do mnie pan listonosz:tak:

EWCIA- jak tam drozdzowka-zjedzona;-)u nas przestalo padac wiec zaraz jedziemy:tak:

MARYLKA- skladaj jak trzeba i zagladaj kiedy mozesz:tak:

Mama- już daaawno, nawet zapomniałam jak smakowała :))

Ja też będę uciekać kupić cosik na obiad...

A tak mi się nic nie chce nawet domek jeszcze nie sprzątnięty:-(

czesc dziewczyny... doczytalam o wisience... tak mi przykro... nie wiem, co powiedziec...

reklama
EWCIA- to milych zakupów-ja tez szykuje dzieci i jedziemy do piekarni bo mi jezyk zaraz ucieknie do...:-D

JOSEPHINE- witaj-no widzisz taka tragedia spotkala nasza kochaną Wisieńke...:-(wszystkie Ja wspieramy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry