reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyny:-)
Magyy i Marcepanek gratuluję:tak:

Bunia-juz trochę opadły emocje, jak sobie połakałaś??

reklama
Mama- mi K. poszedł po drożdżówkę :))

Właśnie rozmawiałam z Dorotką, nie wiadomo o której będzie miała zabieg, bo mają kilka cesarek i 6 zabiegów:wściekła/y:
Ma dać znać jak będzie po, biedna tyle musi czekać:-(
Chcieli Jej zrobić w znieczuleniu miejscowym, ale się nie zgodziła i będzie miała normalnie w ogólnym...
EWCIA- dzieki za info...noż kur....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:biedna jeszcze musi czekac:-:)-(

AGNIESZKA- Dorota pewnie woli byc nieswiadoma co sie dzieje bo w miejscowym nie czula by bolu ,ale widzialby co robią ,slyszalaby co mowia....o matko-okropność,dobrze,ze miala wybór..

MAGGY- ja tez lezalam z 2 ciężarnymi...bez komentarza...

Dziewczyny wybaczcie ale czy się różni jedno znieczulenie od drugiego?

Tak jak napisała Bunia i Mama znieczulenie ogólne jest normalnie w narkozie, a miejscowe to nawet chyba nie od pasa w dół, a tylko miejsce gdzie robią dany zabieg, ale na pewno jest się przytomnym a się tego nie czuje- choć nawet i czasami bywa, że dadzą za mało i Kobieta czuje... :(...

Maggy, Mama- straszne jest leżenie z ciężarnymi... :( mnie tak samo po cesarce przewieźli gdzie były kobiety w ciąży... :(
na szczęście Dorota nie musi przez to przechodzić i u Niej nie ma ciężarnych...

Mama no czekam na ten telefon.. na razie tylko z obecnej pracy zadzwonili, że cały tydzień ;)

Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni). Jakoś tak byle na początek mieć garnki, talerze i sztućce, materac do spania i damy radę Jakoś się pomału będziemy urządzać, wszystko od podstaw i dzięki temu wyjdzie nam nasz własny styl w mieszkaniu... Hehe...

No i podjęliśmy z G. decyzję, że jednak zostajemy tutaj minimum kolejne 2 latka. Więc wygląda na to, że będę rodziła na Wyspach... Trochę mnie to przeraża...

Agnieszka - pytałam mamy, zna jedną koleżankę, ale musi się z nią skontaktować najpierw żeby zapytać :dry: A poza tym, wejdź sobie na IKEA | Home furniture beds bedrooms kitchens wardrobes sofas bookcases tables chairs lighting Home page fajne przeceny mają teraz w IKEA, jak by co, masz w Coventry taką ogroooomną

Mama no czekam na ten telefon.. na razie tylko z obecnej pracy zadzwonili, że cały tydzień ;)

Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni).

no to trzymam kciuki, zeby sie cos z tej pracy wyklulo... a mieszkanie nieumeblowane to nie az taki duzy problem... najwazniejsze, ze kuchnia jest ;)

Ewcia- ja sie nie moglam pozbierac.. jeszcze do tego moja mama.. placzaca, czy aby wszystko dobrze poszlo... ech... az mnie ciary przechodza jak sobie o tym pomysle.. i te biedne dziewczyny, ktore probowaly mnie pocieszac.. no ale jak mozna pocieszyc?? nie da sie.. czlowiek musi to sam 'przetrawic'..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co za lekarze! Przy miejscowym sie wszystko slyszy co mowia podczas zabiegu i wogole!
Tez NIGDY bym sie nie zgodzila a jak juz cos to tylko na ogolne.... Biedna Wisienka :(

Maggy ale Ci zazdroszcze :) Ale tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&& :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj biedna wisieńka-dobrze że ma ogólne jednak.

Co do rodzenia M i innych literek. Ja już wiem kiedy urodzę-Mama-marzec, Agatek-April :-D

reklama
Maggy ale Ci zazdroszcze :) Ale tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&& :)
pamietaj- pozytywne myslenie dziala cuda :) i wszystko przychodzi w odpowiednim czasie :) mam nadzieje, ze TEN CZAS juz na mnie nadszedl...

Co do rodzenia M i innych literek. Ja już wiem kiedy urodzę-Mama-marzec, Agatek-April :-D
mnie wychodzi na polowe marca... czyli tez Ryby jak ja i moja mama :D niezle :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry