- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
rozumiem,dziękuję za odpowiedz
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWCIA- dzieki za info...noż kur....biedna jeszcze musi czekac:--(Mama- mi K. poszedł po drożdżówkę )
Właśnie rozmawiałam z Dorotką, nie wiadomo o której będzie miała zabieg, bo mają kilka cesarek i 6 zabiegów
Ma dać znać jak będzie po, biedna tyle musi czekać:-(
Chcieli Jej zrobić w znieczuleniu miejscowym, ale się nie zgodziła i będzie miała normalnie w ogólnym...
AGNIESZKA- Dorota pewnie woli byc nieswiadoma co sie dzieje bo w miejscowym nie czula by bolu ,ale widzialby co robią ,slyszalaby co mowia....o matko-okropność,dobrze,ze miala wybór..
MAGGY- ja tez lezalam z 2 ciężarnymi...bez komentarza...
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Dziewczyny wybaczcie ale czy się różni jedno znieczulenie od drugiego?
Tak jak napisała Bunia i Mama znieczulenie ogólne jest normalnie w narkozie, a miejscowe to nawet chyba nie od pasa w dół, a tylko miejsce gdzie robią dany zabieg, ale na pewno jest się przytomnym a się tego nie czuje- choć nawet i czasami bywa, że dadzą za mało i Kobieta czuje... ...
Maggy, Mama- straszne jest leżenie z ciężarnymi... mnie tak samo po cesarce przewieźli gdzie były kobiety w ciąży...
na szczęście Dorota nie musi przez to przechodzić i u Niej nie ma ciężarnych...
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Mama no czekam na ten telefon.. na razie tylko z obecnej pracy zadzwonili, że cały tydzień
Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni). Jakoś tak byle na początek mieć garnki, talerze i sztućce, materac do spania i damy radę Jakoś się pomału będziemy urządzać, wszystko od podstaw i dzięki temu wyjdzie nam nasz własny styl w mieszkaniu... Hehe...
No i podjęliśmy z G. decyzję, że jednak zostajemy tutaj minimum kolejne 2 latka. Więc wygląda na to, że będę rodziła na Wyspach... Trochę mnie to przeraża...
Agnieszka - pytałam mamy, zna jedną koleżankę, ale musi się z nią skontaktować najpierw żeby zapytać A poza tym, wejdź sobie na IKEA | Home furniture beds bedrooms kitchens wardrobes sofas bookcases tables chairs lighting Home page fajne przeceny mają teraz w IKEA, jak by co, masz w Coventry taką ogroooomną
Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni). Jakoś tak byle na początek mieć garnki, talerze i sztućce, materac do spania i damy radę Jakoś się pomału będziemy urządzać, wszystko od podstaw i dzięki temu wyjdzie nam nasz własny styl w mieszkaniu... Hehe...
No i podjęliśmy z G. decyzję, że jednak zostajemy tutaj minimum kolejne 2 latka. Więc wygląda na to, że będę rodziła na Wyspach... Trochę mnie to przeraża...
Agnieszka - pytałam mamy, zna jedną koleżankę, ale musi się z nią skontaktować najpierw żeby zapytać A poza tym, wejdź sobie na IKEA | Home furniture beds bedrooms kitchens wardrobes sofas bookcases tables chairs lighting Home page fajne przeceny mają teraz w IKEA, jak by co, masz w Coventry taką ogroooomną
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Mama no czekam na ten telefon.. na razie tylko z obecnej pracy zadzwonili, że cały tydzień
Kurczę taka jestem podekscytowana tą przeprowadzką... I nawet mi nie przeszkadza, że mieszkanie jest NIEumeblowane (oczywiście oprócz szafek kuchennych i sprzętu agd w kuchni).
no to trzymam kciuki, zeby sie cos z tej pracy wyklulo... a mieszkanie nieumeblowane to nie az taki duzy problem... najwazniejsze, ze kuchnia jest
Ewcia- ja sie nie moglam pozbierac.. jeszcze do tego moja mama.. placzaca, czy aby wszystko dobrze poszlo... ech... az mnie ciary przechodza jak sobie o tym pomysle.. i te biedne dziewczyny, ktore probowaly mnie pocieszac.. no ale jak mozna pocieszyc?? nie da sie.. czlowiek musi to sam 'przetrawic'..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
J
jaewa
Gość
Co za lekarze! Przy miejscowym sie wszystko slyszy co mowia podczas zabiegu i wogole!
Tez NIGDY bym sie nie zgodzila a jak juz cos to tylko na ogolne.... Biedna Wisienka
Maggy ale Ci zazdroszcze Ale tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&&
Tez NIGDY bym sie nie zgodzila a jak juz cos to tylko na ogolne.... Biedna Wisienka
Maggy ale Ci zazdroszcze Ale tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Jeszcze raz dziękuję wam za odpowiedz.
Sergeevna witaj!
o rany na prawdę świetne przeceny
Sergeevna witaj!
o rany na prawdę świetne przeceny
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
pamietaj- pozytywne myslenie dziala cuda i wszystko przychodzi w odpowiednim czasie mam nadzieje, ze TEN CZAS juz na mnie nadszedl...Maggy ale Ci zazdroszcze Ale tak zdrowo zazdroszcze i trzymam &&&&
mnie wychodzi na polowe marca... czyli tez Ryby jak ja i moja mama niezleCo do rodzenia M i innych literek. Ja już wiem kiedy urodzę-Mama-marzec, Agatek-April
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: