reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powiem tak .... ciezko jest przy Was cokolwiek utrzymac... bo zaraz wyweszycie, ze cos jest na rzeczy :) w skrocie: Marcepanek- dolaczam do Ciebie w dniu dzisiejszym :)

Wczoraj mialam dostac @ ale nie dostalam.. zrobilam dzisiaj rano test i sa II kreseczki :D fotke wysle pozniej z domu.... mialam to zrobic rano, ale bylam zbyt oszolomiona.. mialam w planach od zawsze zakup pary malutkich bucikow dla mojego ukochanego w momencie jak Mu powiem o ciazy, ale nic z tego nie wyszlo, bo ... w szoku bylam, rozplakalam sie i Go obudzilam :)

A wiec tak.. mam bole w podbrzuszu.. szczegolnie dokucza mi lewy jajnik.. mam wrazenie, jakbym nosila 10kg w brzuchu.. tak mnie jakos ciagnie w dol... zaczynam czesciej chodzic do toalety ale i tez wiecej pije.. wydelo mnie strasznie ( a bylam pewna, ze to woda sie zatrzymala w organizmie ;) ) i cala niedziele przespalam :) mam wrazenie, ze jakbym sie polozyla teraz na biurku to tez bym usnela, ale jestem twarda ;)

To czekamy na teścik Kochana!!!!!!!!!!!! SUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!:-D
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

reklama
nie dziekuje :) na razie tez jestem w totalnym szoku.... w ogole to nie chcialam nic pisac na forum.. chcialam najpierw isc do gina.. zeby sie dowiedziec, czy wszystko ok itd..
z obliczen wychodzi, ze jestem w 4-tym tygodniu.. wiec jak bede u gina to bedzie 6-ty tydzien..
ja tez uwierze, ale jak zobacze na usg... boje sie bardzo..ale wiem, ze pozytywne myslenie dziala cuda... musze sie wyluzowac, bo stres w niczym nie pomoze...

MAGGY- GRATULUJE Z CALEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czekamy na fotke,zeby oko nacieszyc!!!!
ale czad-Marcepanek,Maggy i moze ja -wszystkie na M dolaczą do Marcówek tez na M:-D:-D

MONISIA,SORBUS,FUTRZAKOWA,AGNIESZKA- i wszystkie moje sloneczka-dziekuje na &&&&&&&&&&&&&&&& trzymajcie jeszcze kilka dni

SERGEEVNA- witaj slonko!!

komp.mi sie zawiesil i walczylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama :*

To jak ja jestem na "S" , to styczniówka albo sierpniówka?..

edit: Bunia, ale nazwisko masz na "S", to też styczeń albo sierpień

Mama- bedziemy czekac na Twoj tescik .. :) aaaaaa!!! i wiecie co? chyba faktycznie trzeba wyluzowac.. ja przez 10 lat nie myslalam o dziecku po tym jak stracilam ciaze przez toxoplazmoze.. w czerwcu zaczelismy staranka tuz po owulacji.. i ... i sie udalo...

trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysylam duzo fluidkow :)

Bunia- podobno zwierzeta wyczuwaja dobrych ludzi... :)

reklama
Powiem tak .... ciezko jest przy Was cokolwiek utrzymac... bo zaraz wyweszycie, ze cos jest na rzeczy :) w skrocie: Marcepanek- dolaczam do Ciebie w dniu dzisiejszym :)

Wczoraj mialam dostac @ ale nie dostalam.. zrobilam dzisiaj rano test i sa II kreseczki :D fotke wysle pozniej z domu.... mialam to zrobic rano, ale bylam zbyt oszolomiona.. mialam w planach od zawsze zakup pary malutkich bucikow dla mojego ukochanego w momencie jak Mu powiem o ciazy, ale nic z tego nie wyszlo, bo ... w szoku bylam, rozplakalam sie i Go obudzilam :)

A wiec tak.. mam bole w podbrzuszu.. szczegolnie dokucza mi lewy jajnik.. mam wrazenie, jakbym nosila 10kg w brzuchu.. tak mnie jakos ciagnie w dol... zaczynam czesciej chodzic do toalety ale i tez wiecej pije.. wydelo mnie strasznie ( a bylam pewna, ze to woda sie zatrzymala w organizmie ;) ) i cala niedziele przespalam :) mam wrazenie, ze jakbym sie polozyla teraz na biurku to tez bym usnela, ale jestem twarda ;)

Maggy GRATULACJE

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry