reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powiem tak .... ciezko jest przy Was cokolwiek utrzymac... bo zaraz wyweszycie, ze cos jest na rzeczy :) w skrocie: Marcepanek- dolaczam do Ciebie w dniu dzisiejszym :)

Wczoraj mialam dostac @ ale nie dostalam.. zrobilam dzisiaj rano test i sa II kreseczki :D fotke wysle pozniej z domu.... mialam to zrobic rano, ale bylam zbyt oszolomiona.. mialam w planach od zawsze zakup pary malutkich bucikow dla mojego ukochanego w momencie jak Mu powiem o ciazy, ale nic z tego nie wyszlo, bo ... w szoku bylam, rozplakalam sie i Go obudzilam :)

A wiec tak.. mam bole w podbrzuszu.. szczegolnie dokucza mi lewy jajnik.. mam wrazenie, jakbym nosila 10kg w brzuchu.. tak mnie jakos ciagnie w dol... zaczynam czesciej chodzic do toalety ale i tez wiecej pije.. wydelo mnie strasznie ( a bylam pewna, ze to woda sie zatrzymala w organizmie ;) ) i cala niedziele przespalam :) mam wrazenie, ze jakbym sie polozyla teraz na biurku to tez bym usnela, ale jestem twarda ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Kochane....
EWCIA - dobrze, że byłaś z Wisienką i dziekuję za info!!!!
MARCEPANEK - GRATULACJE!!!!!!
MAMA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& KOCHANA!!!!!!!!!!!!!

Marylko-tylko chyba za szybko objawy by były-no chyba że taka dziwna jestem i są od razu. A co do herbatki-to sie zdziwiłam-bo piję ją od 2 lat-w hektolitrach-a dzis takie jajo-aż się boję drugi kubek robic-nie lubię z cukrem, nie słodzę ani kawy ani herbaty-a tu mi jedzie cukrem jakbym ze 3 łyżeczki nawaliła.
O-fajnie Marcepanku że udało Ci się jakoś przerzucić te fotkę ;-)

futrzakowa jakbyś chciała zobaczyć jak wygląda bobo-test ( czułośc 10 ml/U) to jest mój na 1877 stronie :tak: ehh fanie było do wspomnień wrócić -tylko ... ehh nieważne - pewnie sie domyślacie o co chodzi :-(

Mama - moja kumpela z dawnych lat tez jest z 27 lipca - to bedzie szczesliwy dzień tak czuje :-D:tak:

maggy woooow - ale dziś wiadomości - gratuluje kochana i tobie - i czekam na teścik żeby oko nacieszyc

Ostatnia edycja:
marylka ja to z psami mam tak, że się mnie każdy słucha. nie wiem jak to jest, ale choćby największe bydle we wsi na mnie szczekało, to się uspokoi jak mu powiem "cicho" a potem np. "siad" i siada i jeszcze mi łapę przez płot podaje. buziaki też dostaję od piesów. podchodzę do ogrodzenia, pies szczeka jak oszalały, a ja do niego "daj buziaka" i ten podchodzi, zimnym nochalem mizia i jęzorem liźnie. i to nie jest tak z psami, które mnie znają. one mnie nie znają, bo my tu sąsiadów nie znamy, a co za tym idzie ich psów. w zeszłym tygodniu nawet poszłam do płotu, gdzie taki owczarek biega- niedźwiedź taki normalnie. a ja podchodzę, mówie mu "co misiaku? łapę umiesz dać?" i on mi podaje łapę. wiem, że to takie dziwne, ale nawet psy, o których mówią, że są groźne to mnie liżą po rękach i reagują na komendy. taka magia

maggy gratulację spokojnych miesięcy ciąży, bez niespodziewanek (chyba że np. typu "mnoga"). zdrowej i bezproblemowej ciąży życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję ze dobrze przeczytałam i pisałas o sobie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry