reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powiem tak .... ciezko jest przy Was cokolwiek utrzymac... bo zaraz wyweszycie, ze cos jest na rzeczy :) w skrocie: Marcepanek- dolaczam do Ciebie w dniu dzisiejszym :)

Wczoraj mialam dostac @ ale nie dostalam.. zrobilam dzisiaj rano test i sa II kreseczki :D fotke wysle pozniej z domu.... mialam to zrobic rano, ale bylam zbyt oszolomiona.. mialam w planach od zawsze zakup pary malutkich bucikow dla mojego ukochanego w momencie jak Mu powiem o ciazy, ale nic z tego nie wyszlo, bo ... w szoku bylam, rozplakalam sie i Go obudzilam :)

A wiec tak.. mam bole w podbrzuszu.. szczegolnie dokucza mi lewy jajnik.. mam wrazenie, jakbym nosila 10kg w brzuchu.. tak mnie jakos ciagnie w dol... zaczynam czesciej chodzic do toalety ale i tez wiecej pije.. wydelo mnie strasznie ( a bylam pewna, ze to woda sie zatrzymala w organizmie ;) ) i cala niedziele przespalam :) mam wrazenie, ze jakbym sie polozyla teraz na biurku to tez bym usnela, ale jestem twarda ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Kochane....
EWCIA - dobrze, że byłaś z Wisienką i dziekuję za info!!!!
MARCEPANEK - GRATULACJE!!!!!!
MAMA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& KOCHANA!!!!!!!!!!!!!

Marylko-tylko chyba za szybko objawy by były-no chyba że taka dziwna jestem i są od razu. A co do herbatki-to sie zdziwiłam-bo piję ją od 2 lat-w hektolitrach-a dzis takie jajo-aż się boję drugi kubek robic-nie lubię z cukrem, nie słodzę ani kawy ani herbaty-a tu mi jedzie cukrem jakbym ze 3 łyżeczki nawaliła.
O-fajnie Marcepanku że udało Ci się jakoś przerzucić te fotkę ;-)

futrzakowa jakbyś chciała zobaczyć jak wygląda bobo-test ( czułośc 10 ml/U) to jest mój na 1877 stronie :tak: ehh fanie było do wspomnień wrócić -tylko ... ehh nieważne - pewnie sie domyślacie o co chodzi :-(

Mama - moja kumpela z dawnych lat tez jest z 27 lipca - to bedzie szczesliwy dzień tak czuje :-D:tak:

maggy woooow - ale dziś wiadomości - gratuluje kochana i tobie - i czekam na teścik żeby oko nacieszyc

Ostatnia edycja:
marylka ja to z psami mam tak, że się mnie każdy słucha. nie wiem jak to jest, ale choćby największe bydle we wsi na mnie szczekało, to się uspokoi jak mu powiem "cicho" a potem np. "siad" i siada i jeszcze mi łapę przez płot podaje. buziaki też dostaję od piesów. podchodzę do ogrodzenia, pies szczeka jak oszalały, a ja do niego "daj buziaka" i ten podchodzi, zimnym nochalem mizia i jęzorem liźnie. i to nie jest tak z psami, które mnie znają. one mnie nie znają, bo my tu sąsiadów nie znamy, a co za tym idzie ich psów. w zeszłym tygodniu nawet poszłam do płotu, gdzie taki owczarek biega- niedźwiedź taki normalnie. a ja podchodzę, mówie mu "co misiaku? łapę umiesz dać?" i on mi podaje łapę. wiem, że to takie dziwne, ale nawet psy, o których mówią, że są groźne to mnie liżą po rękach i reagują na komendy. taka magia

maggy gratulację spokojnych miesięcy ciąży, bez niespodziewanek (chyba że np. typu "mnoga"). zdrowej i bezproblemowej ciąży życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję ze dobrze przeczytałam i pisałas o sobie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry